CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Raline

Maryam bukan orang Melayu, dia orang Korea

  [Copy link]
Post time 30-10-2021 10:17 AM From the mobile phone | Show all posts
makcun14 replied at 30-10-2021 09:25 AM
Annoying couple feefeeling influencer .
Tapi i iols cakap general, memang ramai kepoh bab pantang n ...

Ini memang betul. Masa pantang strict bukan main masuk hari ke 101 je terus melantak bagai tiada hari esok. Pastu kondem org pantang cara moden nanti umo belum 40 dah sakit2 badan sakit lutut sebab dia pantang strict pun habis sengal2 satu badan. Yg sakit badan sakit lutut tu ko je la gundu malas exercise makan mcm bela saka
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2021 10:19 AM From the mobile phone | Show all posts
exclusive_vvip replied at 30-10-2021 12:10 AM
kat fb ke yg kecam diorg? Iols dah deactivate fb, so xleh nak check..I gi skodeng ig diorg x nampak  ...

Topinye koyak yak yak pakmat jual tempoyak yak yak
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2021 10:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Yihhh
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2021 10:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Lawak ke bini dia ni? Atau buat content membodoh2kan diri nak kenal cara hidup meleis yg tu org katakan lawak.
Sowi ai tak pernah tertarik nak tengok deols ni.
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2021 11:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Ko yg feed netizen kan
Ko yg sendiri upload hal2 personal untuk satu dunia tengok
Ko kena sanggup tahan ler segala sanjungan kejian kritikan netizen
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2021 11:16 AM | Show all posts
kemenyibukan makcik2 bawang memang expected lor. kau sendiri yg upload kau hadap lah org menyibuk
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2021 11:22 AM | Show all posts
aku sebenarnya confuse helok sgt ke cara pantang org melayu ni? melayu umur dah meningkat byk dpt penyakit 3 serangkai tu. kawan aku ada duduk us study dan terus kerja di sana, dia melayu la beranak sana dia pon tak pantang ikut cara melayu lah, pantang ikut nasihat doktor mat saleh sana. dulu masa kat malaysia sini dia ni jenis chubby tapi ketot. aku tgk lepas dia beranak yg first badan dia terus kurus sampai ke anak 3 skang maintain kurus, ramai org igt dia tak kawin lagi.
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2021 11:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Dulu aku folo tp makin hari makin terencat tak improve .meluat lak aku

Aku pahamla ko cri makan style bodo2 alang ko ala2 cakap mcm bayi
Kalau tak pelat sapa nk layan ko
Perangai cam bayi wlpn tuo bulu

Budak2 sindrom lg molek dr kau
Tertib je
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2021 11:40 AM From the mobile phone | Show all posts
_blackbird replied at 30-10-2021 11:22 AM
aku sebenarnya confuse helok sgt ke cara pantang org melayu ni? melayu umur dah meningkat byk dpt pe ...

takde elok mananya pun cara melayu ni. yg bagusnya kalau nak buat biar berterusan dan bersederhana. ni time pantang 40hari tu je hardcore lepas tu melantak mcm xpernah makan. mana tak gundu pakej 3serangkai menyinggah. belum lg alasan kene mkn byk sbb menyusu
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2021 11:54 AM | Show all posts
syamzana replied at 30-10-2021 11:40 AM
takde elok mananya pun cara melayu ni. yg bagusnya kalau nak buat biar berterusan dan bersederhana ...

tu lah sebab aku sampai skang tak boleh relate ikat rambut tinggi2 & ketat2 utk elak masuk angin. bukan ke ikat rambut ketat2 tu lagi buat kepala sakit + rambut pon cepat gugur
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2021 02:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Ateeeeee... Biorlah die dgn labu2x die... Netizen ni pon dok sibok sgttt...
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2021 03:26 PM From the mobile phone | Show all posts
suka2 replied at 30-10-2021 10:17 AM
Ini memang betul. Masa pantang strict bukan main masuk hari ke 101 je terus melantak bagai tiada h ...

HAHAHAHAHAHA
Yang ni betul sangat!! Selalu yang tegur kalau badan masih pinggang kerengga, okaylah. Ini tayar berlipat! Mana satu dada mana satu perut pun tak boleh beza.
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2021 03:37 PM From the mobile phone | Show all posts
_blackbird replied at 30-10-2021 11:22 AM
aku sebenarnya confuse helok sgt ke cara pantang org melayu ni? melayu umur dah meningkat byk dpt pe ...

Dua kawan meols kawen omputih and terus settle down kat sana. Second day lepas beranak, before discharge deols dah mandi cuci rambut scrub badan segala sebab lepas keluar hospital memang lama lagi baru dapat me time. Both pun masih nampak lawa bergetah.
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2021 03:41 PM | Show all posts
exclusive_vvip replied at 30-10-2021 02:10 AM
kat fb ke yg kecam diorg? Iols dah deactivate fb, so xleh nak check..I gi skodeng ig diorg x nampak  ...

tap psl2 pak mat kne jual topi pi pi
di hening malam yang sepi

nway kaka mnyampah ex jiran kaka ni...
koserla ajet retis walhal jual personal privacy n life demi seketik likes..
dayusssss punya jantzzz
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2021 03:46 PM | Show all posts
LadyCarefree replied at 30-10-2021 02:13 AM
Ada anak pon demi konten kah? Dia ni kan yg janji nak femeskan bini.

you read my mind ladypad..nnt mula la dok sembang konten konon budaya korea gini gitu..melayu gini gitu..pastu sembang psl comel plk..pastu mula la cr endorsement..plan gini dh masak dah..hehe
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2021 03:48 PM | Show all posts
exclusive_vvip replied at 30-10-2021 02:10 AM
kat fb ke yg kecam diorg? Iols dah deactivate fb, so xleh nak check..I gi skodeng ig diorg x nampak  ...

actually nk bgtau bininya dh beranak..klu xmerempan n bt acah sentap bagai nnt reput n wartawan cari yg akal cetek ni xperasan plk done sangka buruk
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2021 03:51 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 30-10-2021 12:13 AM
Ada anak pon demi konten kah? Dia ni kan yg janji nak femeskan bini.

dia ni buat bini dia mcm bahan binatang sarkis
jd tontonan dan bahan ketawa ummah
sejenis binatang gak la suami dia ni
as a suami, patutnya ko lindung isteri ko dr jd bahan gelak ummah. your wife is not beruk sarkis, kene terkinja2 depan kamera demi periuk nasi korang
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2021 04:43 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 30-10-2021 03:51 PM
dia ni buat bini dia mcm bahan binatang sarkis
jd tontonan dan bahan ketawa ummah
sejenis binatang ...

Bini dia pn rela bini di beruk2 kan lagi belendir jer cakap
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2021 05:07 PM From the mobile phone | Show all posts
jejarihalus replied at 30-10-2021 04:50 AM
Ada tengok makcik2 bawang sibuk Komen suruh ikat sanggul tinggi lah,jgn makan roti telur lah...alaha ...

hahahahaha kelakar tau makcik bawang.. kalau takdak apa apa alahan makan je laaaa telur tu. ai olls pun sama, CL bingung bila ai mintak buatkan roti telur. makan telur luka cepat baik (kalau tak ada allergy atau luka tu takdak infection)
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2021 05:15 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 30-10-2021 02:51 PM
dia ni buat bini dia mcm bahan binatang sarkis
jd tontonan dan bahan ketawa ummah
sejenis binatang ...

Dah tu je talent yg ada nak jd femes. Jauh beza dgn jehan miskin and wife. Or mana2 msian yg kahwin foreigner jd youtuber.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-7-2022 06:53 AM GMT+8 , Processed in 0.077801 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list