CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Raline

Maryam bukan orang Melayu, dia orang Korea

  [Copy link]
Post time 30-10-2021 05:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 30-10-2021 02:46 PM
you read my mind ladypad..nnt mula la dok sembang konten konon budaya korea gini gitu..melayu gini ...


Hahaha ni termasuk jenis instafemes xdok real bakat. Xlama lg start jual produk timbang kilo kot. Lakinya mana ada kerja kan? Harapkan bini je la dpt masuk rancangan tv. Pastu buat review. Gitu je lah kot. Kat korea pun dia salesman je kan?
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2021 05:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Pantang ni biarlah mak tu nk buat mane yg die sesuai..
Lgpn die thu badan die..

Sian btol maryam tu
Laki sibok carik content je
Harap2 die tlg jaga kn bby jgk
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2021 05:50 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 30-10-2021 07:17 PM
Hahaha ni termasuk jenis instafemes xdok real bakat. Xlama lg start jual produk timbang kilo kot.  ...

Oyeke g korea jadi salesman? Ingtkn g sana bljr bahasa korea utk bidang penyiaran.. Salesman jual ubat kuat ka
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2021 05:51 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 30-10-2021 07:17 PM
Hahaha ni termasuk jenis instafemes xdok real bakat. Xlama lg start jual produk timbang kilo kot.  ...

sskjp mmg ramei tibaiuntoooo Dah blh kot negeri lajn sandang title serambi mekah.. Sbb ttgk yang terpaling gila femes sume mai dr sana..
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2021 06:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Acik mana yg sibuk masuk campur hal berpantang tuuu.. baik ko jaga laki ko leklok. Kadang tu jenis yg menggeleber lah yg rajin suruh org berpantang bahgai ni
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2021 11:19 PM From the mobile phone | Show all posts
jejarihalus replied at 30-10-2021 04:50 AM
Ada tengok makcik2 bawang sibuk Komen suruh ikat sanggul tinggi lah,jgn makan roti telur lah...alaha ...

Win sangat komen ni ????????????????????????
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2021 11:41 PM From the mobile phone | Show all posts
makadek replied at 30-10-2021 04:43 PM
Bini dia pn rela bini di beruk2 kan lagi belendir jer cakap

sbb bini dia sejenis korean yg bodoh
jenis yg rela dibodohkan suami sendiri,padahal terang2 dia jd bahan gelak netizen
dia je bodoh x sedar,tp rasa best sbb jd perhatian ummah
kesian betul minah ni
mmg bodoh la senang cakap
kalo cerdik, bleh trigger terus kut laki ko tu x normal sbb dah la jobless,biawak,. diasaknya bini  buat keje jd host dlm rcgn bodoh kt astro tu
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2021 11:42 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 30-10-2021 05:15 PM
Dah tu je talent yg ada nak jd femes. Jauh beza dgn jehan miskin and wife. Or mana2 msian yg kahwi ...

true..aku lg tenang tgk wife jehan miskin
nmpk matang dan tenang je orangnya
matang dan dewasa seiring usia
and opkozz mesti dia same wavelenght dgn jehan jugak
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2021 08:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Laki dia jobless ke ..asik bertie coat je...kalah org keje ofis
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2021 03:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Tokeybundle replied at 30-10-2021 08:25 AM
La...ingat senyap dah keje gomen
Rupanya ada lg...isk...isk...isk....

Ryzal ni da dpt keje gomen? Keje ape?
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2021 08:12 AM | Show all posts
laki bini dua2 annoying. lapar perhatian. celah mana yg lawak tahhhh
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2021 09:37 AM From the mobile phone | Show all posts
kekgebu replied at 1-11-2021 03:02 AM
Ryzal ni da dpt keje gomen? Keje ape?

X la.saje je ckp camtu
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2021 09:37 AM From the mobile phone | Show all posts
kekgebu replied at 1-11-2021 03:02 AM
Ryzal ni da dpt keje gomen? Keje ape?

X la.saje je ckp camtu
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2021 09:56 AM | Show all posts
exclusive_vvip replied at 30-10-2021 12:10 AM
kat fb ke yg kecam diorg? Iols dah deactivate fb, so xleh nak check..I gi skodeng ig diorg x nampak  ...

depa DM kot.. #bersangka baik
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2021 09:56 AM | Show all posts
dia senang je.. dh ko publish semua kehidupan ko dkt rakyat jelata yg mmg dahaga konten nk mengumpat, mmg lah mendapat dik oiii.. ko dh tahu auntie onion ni semua still ramai WFH. ko x yah upload apa pasal bini ko bersalin ke beranak ke. sorok semua tu. xde lah sakit hati.. ni dh tunjuk mmg mendapatlah. lagi kan si kate midleton tu pun org keji inikan ko si durian je
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2021 10:18 AM | Show all posts
betul la tu. dah kenapa maryam nk kena follow acik2 punya cara pantang

Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2021 02:08 PM From the mobile phone | Show all posts
yg korean lain elok je. ada ramai melayu kawen korean kan. satu lagi kakak korea kot nama she
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2021 03:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Dulu rasaa best laa jgkk deyeols niee tapi sekarang menyampah aqq tengok. Si laki tu bingaii duk biarr binik jadi bahan gelak org. Si binik pulak bodoe jgkk biarkan si laki ambikk kesemptan mcm tu. Yg lagikk bingai stesen tv dukkk angkat org mcm nie masuk tv. Tah apaa faedah pon xtau laa. Btw utk acikk kepam yang duk sibok org tu pantang mcm manaa biar pi kat diaa laa. dah badan diaa. korgg tuu jga jelaa laki memasing
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2021 10:38 PM | Show all posts
Korea pandai jaga makan, me tengok semua kawan Korean friend tu, anak dah besar besar usia, selim aje, walaupun rajin makan....

Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2021 10:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Kat Indonesia ada org rusia nama natasya shine kat tiktok nama dia bagus isteri, aku lagi terhibur dgn dia dari si maryam ni. Yg tu memang kelaka. Tapi tak tahu lah kalau umah Sana pun pandang dia mcm kita pandang maryam..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

23-5-2022 01:41 PM GMT+8 , Processed in 0.091489 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list