CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: ctcheery

"Ini Anak Terakhir, Cukuplah Tidak Mahu Tambah Lagi Dah," - Kak KM 'Tu

  [Copy link]
Post time 26-10-2021 12:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Tema majlis dia ni mmg kena pakai skirt eh. Semoga dipermudahkan la ye buat KM nnt.
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2021 07:45 AM From the mobile phone | Show all posts
manehnya: Baju anak dara dia mcm omputeh ...

Omputih pun klu didikan keluarga elok x pakai baju mcm tu seawal umo mcm tu.. kecuali omputih version minah rempit...
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2021 07:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah kenapa anak pompuan yg sulung tu pakai dress dedah belakang tu ke majlis gendet reveal… bodoh nau. Iols boleh speku sheols ni mesti kaki naik club
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2021 03:15 PM | Show all posts
kan manis kalau bertutup skit acik KM... yg x lawo pun, kalau bertutup, trus nmpk cantik. yg acik nk tunjuk2 sgt ni, xde nampak lawa pun..

bahagian dia dpt naka pompuan ghamai.. sok2 dia plak dok tempat acik normah meghati anak cucu terkinja2 gini
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2021 10:57 PM From the mobile phone | Show all posts
doubleharmonic replied at 24-10-2021 03:39 PM
hauk yach dressing anak heshe yang pakai baju barbie tuh. yang anak pompuan besar dressing persis sl ...

Laaaaa ingatkan UM betul
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2021 12:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Anak sulong macam try hard nak orang cakap dia yg terpaling cantik. Masalah nya dressup ko tak kena dengan majlis.
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2021 12:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Bukan anak sulung dia dlu bertudung ke
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2021 09:15 AM | Show all posts
Cukup cukuplah tu badan dan macam Fiona dah sistur kang tak jalan dah jual produk sambio menggelek kahkah
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2021 06:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Minami2013 at 14-11-2021 10:21 AM

Geli tgk kak kilometer ni..

Beruntung dia Allah masih bagi masa nak bertaubat. Kalo tengah buat2 party ni dgn terdedah sana sini Allah cabut nyawa, nauzubillah.

Elok lah stop keturunan dia ni. Keturunan suka melucah.. jijik betul anak kecik dah ajar melucah cara nk bagi suami sayang
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2021 03:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Takut tgk didikan  dia  anak beranak… suami /bapa tau senyeh je…
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2021 07:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Perempuan yang tudung biru baju putih n seluar biru tu siapa ye..comel jer.. adik ipar kak km ke?
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2021 07:33 AM From the mobile phone | Show all posts
toxicated replied at 28-10-2021 12:35 PM
Bukan anak sulung dia dlu bertudung ke

Bertudung kejap tp katanya kak km ni tak bagi kak km nk anak dia free biar rasa zaman muda katanya.. ntah la mak mcmni.. kdg2 geli tgk anak2nya berjoget.. yg hat sulong perasan cantik sgt.. gambar posing semua murahan sgt..
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2021 11:42 AM | Show all posts
wanokakaka replied at 21-11-2021 07:33 AM
Bertudung kejap tp katanya kak km ni tak bagi kak km nk anak dia free biar rasa zaman muda katanya ...

Seyeslyyy la wehhh mak dia xbg atas sbb sedemikian
Kalau pakai tutup xboleh menikmati zaman remaja ke?

Tp confident level depa ni tahap melangit sungguh.
Aku tgk setiap inci dr rmbut smpai kaki kepam je..


Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2021 03:03 PM | Show all posts
sexy giler anak dara dia.....omg! takut tengok!  nauzubillahiminzaliq
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2021 04:15 PM From the mobile phone | Show all posts
haritu tertgk igs kak uji kakak dia, ya ampun baju kurung seketat2nya, attend kenduri nikah, tak malu ke tgk dek pak imam org tua2 kat kenduri tu

iols yg tgk segan, serupa tak pakai baju ketat melekat, jenis kain lycra kot jenis memberi kainnya, badan saiz L pakai xs, pakai korset pun berlipat perut
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 02:55 PM | Show all posts
kuat betul genetik acik normah...cucu pun muka sama ....
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 03:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Olleo replied at 21-11-2021 11:42 AM
Seyeslyyy la wehhh mak dia xbg atas sbb sedemikian
Kalau pakai tutup xboleh menikmati zaman  ...

Iolls ada juga kawan yang kenalan tak bagi anak pakai sopan, kalau boleh biar pakai hot pants tank top biar cantik enjoy time skarang. Budak tu sekolah menengah kot patut diajar la yang baik baik kan.. pelik.. tp tula rupa pun sama kepam nengok macam family kak km
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 03:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Menjadi bebenor business dia ni kan.. Beli Mercedes baru, pastu beli rumah banglo lagi...
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2021 05:32 PM | Show all posts
hareeeesah replied at 22-11-2021 03:04 PM
Iolls ada juga kawan yang kenalan tak bagi anak pakai sopan, kalau boleh biar pakai hot pants tank ...

cucu pompuan saya pun saya ajar pakai gaun tp pakai sleuar panjang utk cover..saya siap pesan kat anak saya jgn ajar cucu pakai baju2 seksi, saya x berkenan..

Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 08:13 AM | Show all posts
Dah beranak belum pompuan ni?macam dah lame naw sarat nye haa
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

16-5-2022 07:13 PM GMT+8 , Processed in 1.993808 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list