CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: ctcheery

"Ini Anak Terakhir, Cukuplah Tidak Mahu Tambah Lagi Dah," - Kak KM 'Tu

  [Copy link]
Post time 24-10-2021 05:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Perghh...cekci nauu bajunya [em:12:]
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 03:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Buncit perut anak pompuan dia eh
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 04:45 AM | Show all posts
manehnya replied at 23-10-2021 05:55 PM
Baju anak dara dia mcm omputeh sgt... Bagus sgh la didikannya

Pstu wajah plak kedesaan sngt, mmg x ngam nak mnyeksi.
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 07:51 AM | Show all posts
baik suami, mak sendiri, mak mertua.. smua pakat senyap & relakan je tgk km & anak2 mcm ni
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 08:10 AM | Show all posts
Riak semacam dia ni. takut nnt anak yg lahir tu adalah "anak ujian" yg berat dari Allah. Wallahualam.
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 08:13 AM | Show all posts
innocent_me replied at 24-10-2021 11:24 AM
Kak KM ni, walau seksi meksi, rugged tapi tak awet muda. muka tua. orang tengok dh tau umur dia bera ...

Itu ler. Umur dah lebih 40 tapi pakai acah2 bohsia 20an. Ketinggalan acik ni. Dia ni mmg confirm istidraj. Sbb aku tgk ramai je org biasa2 jd kaya tapi takde plak buat perangai bohsia mcm dia.

Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 08:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Geli nya la. Anak perempuan dia awat pakai gitu? Tak kisah nk seksi tapi ni event family kot. Buat kat mall pulak tu. Lain la restoran fine dining ke, dine in the sky yg mmg nmpk lavish. Baju serupa pi clubbing. Nk nmpk sexy tapi wrong timing
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 09:43 AM | Show all posts
Edited by Prickford at 25-10-2021 09:49 AM

Teruk2 Ziana Zain, Ziela Jalil masa muda2 tu pon, reti besarkan anak. Arwah Kak Pah yg mendiva tu pon reti besarkan anak. Dorg tahu nak mencorak hala tuju anak. Ini tidak, dibaginya pakaian yg nauzubillah, diajar pulak bergelek mcm perempuan kabaret, dibiarkan anak tu hidup mcm pelacur. Moga Allah berikan ujian yg setimpal buat beliau dan keluarga.
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 09:49 AM | Show all posts
syailllll nya report Mstar nihhhh
stop making stupid people famous
jadah apa smpai chauk nihh
uols naak tnya psl beranak
lantak deyols ler hisss
itu je iols nak komen
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 10:01 AM | Show all posts
bukan nak mengata..tapi pakaian mmg mengundang sgt....
besar betul kaki dia...mcm lelaki..huhuhu.....
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 10:09 AM From the mobile phone | Show all posts
perempuan2 dlm keluarga acik normah ni mmg seksi gila, pernah tgk km buat birthday party anak dia, pakai tube je ko, suruh salam dgn segala lelaki taktau muhrim ke tak, sampai naik segan tgk pakcik2 tu terpaksa hadap dorang yg seksi sangat ni, tak langsung di ajar rasa malu

nak belanja pun kalau lawa takpe juga, keluar outing kalau tak belanja pusat tak sah dorang ni, bangsa asing pun tak seseksi dorang
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 10:12 AM | Show all posts
hotmak replied at 25-10-2021 10:09 AM
perempuan2 dlm keluarga acik normah ni mmg seksi gila, pernah tgk km buat birthday party anak dia, p ...

Kalau lawa macam anak Que Haidar tu takpe la jugak. Selera sikit nengok. Ini yarabiii...kepam, berkerak!


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 12:43 PM | Show all posts
yg ptg ank lelaki dia hensem.. elok je pkai dia..
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 12:45 PM | Show all posts
itu yang banyak pink barbie anak dia ker??
woww sgt... hahahaha....
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 01:00 PM | Show all posts
Panjang umur dia kan?
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 01:23 PM From the mobile phone | Show all posts
km tu stand for what sebenarnya?
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 01:32 PM | Show all posts
dia ni ikutkan baik je.. ramah mesra tp tulah cara pemakaian, menjatuhkan  maruah para wanita
percakapan pun kotoq.. lepas gitu ja... kita yg dgr jd jijik
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 01:59 PM From the mobile phone | Show all posts
manehnya replied at 23-10-2021 05:55 PM
Baju anak dara dia mcm omputeh sgt... Bagus sgh la didikannya

Tula sexy beno mcm nk pg club..
Tp tula tgok mak nye kaki smpi ke peha..

Sian ayah kt situ.. Dah mcm tunggul je haaa
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 03:21 PM From the mobile phone | Show all posts
hanihan16 replied at 25-10-2021 01:23 PM
km tu stand for what sebenarnya?


ketat apa tah, dulu nama jamu dia gitu lepas tu tukar ke sweet dara

ketat mengikat kot lupa dah, nama masa mula2 keluar produk
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 11:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Suaminya tu memang bapa kandung anak2 kak KM tu ke ye?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

16-5-2022 02:15 PM GMT+8 , Processed in 0.078561 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list