CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
1234Next
Return to list New
View: 8036|Reply: 76

"Ini Anak Terakhir, Cukuplah Tidak Mahu Tambah Lagi Dah," - Kak KM 'Tu

  [Copy link]
Post time 23-10-2021 03:34 PM | Show all posts |Read mode
Usahawan kontroversi Kak KM memberitahu kepada MStar, ini merupakan anak terakhirnya kerana dia dan suami tidak lagi mempunyai perancangan untuk menambah zuriat selain faktor umur yang tidak sesuai untuk mengandung lagi.


" Insya Allah, pertengahan bulan Disember nanti lahirlah anak keempat saya ini. Ini yang terakhir, cukuplah tak mahu tambah lagi dah sebab doktor pun dah nasihat umur dah lebih 40 tahun tak sesuai untuk mengandung lagi," ujar Kak KM pada MStar.














Kak KM atau nama sebenar Liana Rosli mengakui teruja dan tidak sabar menanti kelahiran bayi bongsu mereka ini. Kak KM menganggap anak 'last' ini cukup istimewa kerana terhasil ketika dia dipuncak kejayaan dan mengharapkan anak yang bakal dilahirkan kelak memiliki minat yang sama sepertinya, terutama dalam bidang perniagaan.









Foto: Instagram Lianarosli Official






" Saya mengandungkan anak keempat ni dalam keadaan 'business' maju, jadi saya harap boleh ajar dia buat 'business' dan mungkin ada produk untuk dia nanti. Sama ada dia akan ikut cara saya itu tidak pastilah...tapi kalau boleh bergelek macam mak dia apa salahnya kan," Ujarnya.


Menerusi Instagram, Kak KM ada berkongsikan video dan gambar sepanjang majlis 'gender reveal' bersama ahli keluarga disebuah lokasi.


Dalam salah satu video yang dikongsikan, anak kepada dramatis terkenal Normah Damanhuri ini, mengumumkan dirinya hamil anak perempuan.


" Kita buat majlis kecil-kecil saja untuk keluarga..semua tak tahu jantina bayi, saya seorang sahaja tahu, memang nak buat kejutan untuk mereka semua.


  



" Saya tak pernah rancang apa jantina anak, asalkan sihat syukur Alhamdulillah..tapi suami dan anak lelaki saya mengharapkan seorang lagi lelaki sebab dalam rumah hanya mereka berdua je lelaki.


" Fasal jantina ni manalah kita boleh tentukan, Tak kisahlah asalkan semuanya baik-baik saja, ini 'last' lepas ni tutup kilang dah," ujarnya.


Walaupun majlis tersebut diadakan secara tertutup bersama ahli keluarga sahaja, namun pakaian Kak KM yang menjolok mata tetap mengundang kecaman dari warganet. Bagaimanapun, Kak KM langsung tidak peduli dengan sebarang kecaman kerana bagi dia rezekinya tetap masuk lagi. -CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2021 03:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Sama ada dia akan ikut cara saya itu tidak pastilah...tapi kalau boleh bergelek macam mak dia apa salahnya kan," Ujarnya.


OMG
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2021 05:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Baju anak dara dia mcm omputeh sgt... Bagus sgh la didikannya
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2021 08:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau rupa ala2 hanah delisa...seksi pun indah la jugak.
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2021 10:04 PM From the mobile phone | Show all posts
manehnya: Baju anak dara dia mcm omputeh ...
manehnya: Baju anak dara dia mcm omputeh ...
tp muka hauk
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2021 10:04 PM From the mobile phone | Show all posts
OK..                     
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2021 10:57 PM | Show all posts
Dah le acik KM oiii. Bawak2lah bertaubat
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2021 12:10 AM From the mobile phone | Show all posts
semoga dpt merasa azab masa melahirkan nnt

Btw ank tu tgh jual maruah ke.. Belanja habis yer.. Kenyang laki2 kat situ cuci mata.. Jgn ada yang keras dlm seluar dah la ye.. Zaman skrg haruan makan anak blambak.. Osim tu pon smpi tumbuk lesung dlm toilet hotel segala sbb xtahan[em:8:]
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2021 12:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Baguslah. Aku pun tak larat tgk keturunan kau ni membiak mcm lipas. Dahlah berkerak, pe'el masing2 Nau'zubillah. Baik anak, baik mak, baik nenek, baik adik. Semua kaki lucah, kaki mencarut. Muka kalau helokk mcm Kaka Faz takpe jugak. Nih muka semua mcm kuala danga
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2021 12:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak leh ke pakai semenggah ckit
Pregnant women kalau pakai loose blouse lagi Comey tau. Manis je..kita tengok pun tak sesak dada sendat2 cmtu. Body aligment tak lawa mana..still nak melekap2.
Anak dara dia lagi la ya Rabbi. Macam pergi parti pom pom je..segan la ckit dengan bapak dan pakcik2 dia kat situ..
Lepastu ayat last dia kata tak kisah bagi dia rezeki dia tetap masukkannnn...huhu
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2021 01:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Kesiannya tgk anak2????
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2021 01:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Seksi meksinya anak pompuan sheols
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2021 01:49 AM From the mobile phone | Show all posts
naina: Tak leh ke pakai semenggah cki ...
mentua dgn mak suka ja sheols pakai mcm tu. dibesarkan mcm tu. nak buat apa ikut suka. tp tulaaaaaa .............(malas ckp)
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2021 05:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Jahanam maruah anak2 perempuan dia kat tangan mak sendiri.. Dah macam pelacur baju...
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2021 11:15 AM | Show all posts
Mohon stop membiak
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2021 11:24 AM | Show all posts
Kak KM ni, walau seksi meksi, rugged tapi tak awet muda. muka tua. orang tengok dh tau umur dia berapa.
Setengah org tu walau pakai biasa2 je dan x reti jaga kulit sekalipun, tengok macam umur 35 rupanya dah 42.
kesian kak KM
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2021 03:39 PM | Show all posts
hauk yach dressing anak heshe yang pakai baju barbie tuh. yang anak pompuan besar dressing persis slut itu yang bangga canang dapat masuk um haritu khenss walaupon umcacat swasta jah pon?
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2021 04:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Body dia gerga bethollll
Nampak mcm ponen sgt
Mohon pakai mcm pompuan elok2 sikit pls
Kot ya nak menyeksi, carilah baju lawa sikit
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2021 04:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Yang comey bersih elok je bertutup..berkerak 10 lapis, perut buncit gigih belanja freeshow. Done body shame
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2021 04:57 PM | Show all posts
Sbg suami dn sbg ayah, tak terasa dayuskah biarkan isteri dn anak2 berbuat dosa mcm tu.   
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

23-5-2022 02:10 PM GMT+8 , Processed in 1.160662 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list