CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
1234
Return to list New
Author: ctcheery

"Ini Anak Terakhir, Cukuplah Tidak Mahu Tambah Lagi Dah," - Kak KM 'Tu

  [Copy link]
Post time 22-12-2021 08:13 AM | Show all posts
Anyway..anak die hat sulung tu mmg perasan nye lah lawa..kalo post joget2 tu..duk lah tercover2..eh..menyampah tengok
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-12-2021 12:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak ada perasaan malu ke langsung? Kita nak berkemban depan anak2 pun malu.
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2021 11:20 PM | Show all posts
berapa umo kak KM tu?

btw, sebelum nie sheols xpernah reveal tok laki sheols sampai netz ingat sheols janda.

tapi after reveal tok laki sheols, kenapa hati itam iols nampak mcm laki tu kene nasik k*ng2 je. sebab depan camera kemain senyum, pastu follow je apa yang sheols cakap, sheols suruh. xnampak manly langsung mcm dayus pon ada jugak
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2021 11:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahaha sekufu semua
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2021 11:35 PM From the mobile phone | Show all posts
norawestallen replied at 23-10-2021 10:57 PM
Dah le acik KM oiii. Bawak2lah bertaubat

Dun wori bila  dah terlalu mencabar Allah, Allah pun dah tak peduli...
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2021 11:38 PM From the mobile phone | Show all posts
makton replied at 25-10-2021 07:51 AM
baik suami, mak sendiri, mak mertua.. smua pakat senyap & relakan je tgk km & anak2 mcm ni

All for the money
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2021 11:40 PM From the mobile phone | Show all posts
hanihan16 replied at 25-10-2021 01:23 PM
km tu stand for what sebenarnya?

Ketiak masyam
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2021 02:34 PM | Show all posts
mmg turun temurun perangai tu ya

dressing anak2 dara nya hai laaa...
yg kecik pon asik la nak tunjuk pusat kerak tu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-12-2021 03:00 PM | Show all posts
itu mmg laki die dr dulu, tp dulu x show off..hr tu pun ade cam ura2 nk cerai baik blk tu dpt baby kut..
tp laki die dr dulu lyn baik tgk..btw ank die dulu pakai tdung kut..br 2 thn ni bukak blk menyeksi gile..diaorg ni 1 family nmpk baik2 tp sygnye pakaian mcm tu
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2021 02:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Tapi jual jamu whatever but dari mak ke anak2 perut buncit... Tapi semua buat lentik2 nak cover... Made it worse... N uglier...
... Hubungan mereka dgn manusia i tak mau komen lah sbb i tak kenal mereka personally... I ckp psl gambor je.. Itu pun sbb mereka yg upload
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2021 06:15 PM From the mobile phone | Show all posts
pet_ayut replied at 22-12-2021 08:13 AM
Dah beranak belum pompuan ni?macam dah lame naw sarat nye haa

Dah 2 hari lepas x silap.  Cumei baby harap2 by the time anak dh besar skit
Kak KM ni dh berubah laaaa.
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2021 07:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Kak km gaduh dgn adik laki dia ke dgn bini adik dia poshbelle tu..memasing tak follow..pastu takde pun adik laki dan bini melawat...wish ke...bukan diorng rapat ke dulu...yg bini adik dia memg nmpk somboong ....kak km tu walau dia sexy gila dan sewel nmpk dia sejenis tak sombong
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2021 09:55 AM | Show all posts
anak popuan dia tu rambut kering menggerbang cam hantu kak limah...dah la kulit tu tak berapa nak cerah...dok pakai x cukup kain..mcm gelandangan dah aku tgk
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2021 11:23 AM | Show all posts
anggeriklatifah replied at 25-12-2021 11:41 AM
Kak km gaduh dgn adik laki dia ke dgn bini adik dia poshbelle tu..memasing tak follow..pastu takde p ...

Bagi i adik ipar die bukan nampak sombong..tp lebih nampak senyap..lg lah dah masuk family si KM ni..die bukan org lebih bising dari die..nasib baik adik ipar jenis senyap..

Anyway..adik ipar die pun sarat kan..sehari dua ni beranak lah tu ..semoga dimudahkan
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2021 11:24 AM | Show all posts
outcast replied at 25-12-2021 10:15 AM
Dah 2 hari lepas x silap.  Cumei baby harap2 by the time anak dh besar skit
Kak KM ni dh berubah  ...

Tu lah..aku mcm eyy..pompuan ni..mulut die tak boleh blah betul..
harap-harap satu hari nanti berubah lah die..umur makin banyak..makin sikit tinggal baki hidup..
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2021 12:15 PM | Show all posts
anggeriklatifah replied at 25-12-2021 07:41 PM
Kak km gaduh dgn adik laki dia ke dgn bini adik dia poshbelle tu..memasing tak follow..pastu takde p ...

haah dia xsombong..
dia kalau off camera mcm biasa je perangai dia...sbb atas tiket marketing tu depa jd lain maciam..agaknya dh biasa guarau adik beradik, terus kat dpn camera pun xkaver..pernah jumpa kat majlis kawin adik bff dia. elok je behave..sopan senyum..xsombong

BTW, sis satu sekolah dulu dgn dia..hehehe tp dia biasa2 je..nakal budak sek menengah tp bukan stok bohsia...suka sbb depa family adik beradik rapat, sbb sis adik beradik xrapat..bila tgk org lain baik adik beradik, sis tumpang bahagia
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-12-2021 04:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by outcast at 28-12-2021 04:34 PM
pet_ayut replied at 28-12-2021 11:24 AM
Tu lah..aku mcm eyy..pompuan ni..mulut die tak boleh blah betul..
harap-harap satu hari nanti beru ...


I pernah jumpa dia kt epot subang. Kepam je ..  kesian anak kecik2 dh dicorakkan mcm tu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-8-2022 02:33 PM GMT+8 , Processed in 1.091839 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list