CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: trexxxxxi

Fizo nikah ore Sarawak #593 Abejo beli 4wd cash

  [Copy link]
Post time 22-10-2021 01:42 PM From the mobile phone | Show all posts
mamichik replied at 22-10-2021 11:04 AM
ohooiii.. iolls tak leh la duk serumah dgn mertua walaupun mertua iolls baik.. sbb iolls nak ada m ...

Ye benar, biar perlahan2 accept kehadiran each other dalam hidup. Baru2 kawen better duduk sendiri sebab mak2 mertua (bukan semua) akan compare cara dorang uruskan keluarga dengan cara menantu. Serba serbi nampak xkena. Kadang2 muncul rasa x puas hati sebab rasa anak sendiri boleh dapat isteri yg lagi bagus.

Tapi lama2 ok la. Asalkan menantu x dera anak sudah la. Xpayah masuk campur sangat hal anak menantu

Tiberrrr
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2021 01:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by cupu at 22-10-2021 01:46 PM

Dulu team mawar. Tp skrg tgh2...elokla deme bpisah..mawar pun mamak kuat sgt..xleh masuk la..biz pijo pun maju..klu dulu maju pun org kata numpang mawar. Skrg elok2 ada je..mawar plk masih tenggelam punca..tp lagak mami penang pun blh tahan. So,perancangan Allah jugak la yg paling baik
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2021 01:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Biasa jer muka basic template jerr
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2021 01:51 PM From the mobile phone | Show all posts
trexxxxxi replied at 21-10-2021 11:19 PM
Fuhhhh mak tiup- tiup kuku yang baru di mani pedi buat caras semua takhta gosip

Majulah por ...

Byk reporter sangkak yg amek content kaka okeh tajuk derang pun hampir serupa dgn benang yini. Mesti si arbok sepol cari tu ketap2 je bibir tgk kaka lagi pantas bukak benang dr heshe
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2021 01:52 PM From the mobile phone | Show all posts
mamichik replied at 22-10-2021 11:04 AM
ohooiii.. iolls tak leh la duk serumah dgn mertua walaupun mertua iolls baik.. sbb iolls nak ada m ...

Biasala kan pengantin baru mesti la nk privasi. Kalau dah makcik2, anak2 dah dewasa biasanya leh je terima mil tu dah.
Lagipun mil dah makin tua biasanya dah tak sihat2. Takde maknanya dah dia nk bebel2 pasal keje umah ke apa.
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2021 02:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Gianna111 replied at 22-10-2021 11:58 AM
tulang pipi tinggi dan lebar tu ja..tak dak kaitan dengan makan sagu bagai.so u mkn nasi badan u b ...

Org melanau mmg muka bersegi..bangsa lain iban muka bulat..melanau mmg suka mkn sagu makanan ruji...u melanau ke mengamuk semacam je??.klu melanau minta maaf yaa..moh le mkn umai dan linut dengan mulong...
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2021 02:01 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 22-10-2021 12:22 AM
Bbnu sngt kapsyen. Dahlah BI hauk.

Cringe sgt. Both caption and BI ahaks
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2021 02:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Gianna111 replied at 22-10-2021 11:58 AM
tulang pipi tinggi dan lebar tu ja..tak dak kaitan dengan makan sagu bagai.so u mkn nasi badan u b ...

Org melanau mmg muka bersegi..bangsa lain iban muka bulat..melanau mmg suka mkn sagu makanan ruji...u melanau ke mengamuk semacam je??.klu melanau minta maaf yaa..moh le mkn umai dan linut dengan mulong...
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2021 02:04 PM From the mobile phone | Show all posts
supermum replied at 22-10-2021 01:14 PM
Tak pernah pulak aku dengar rumors apa-apa pasal melanau. Ko dengar cerita atas cerita ke

Aku orang sana..
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2021 02:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by anggeriklatifah at 22-10-2021 02:44 PM

Harap adik2 & abg pizo jaga Dan bawk la ma korng tu duduk rumah korang jugakkk..
Korang helookk je g mna dgn keluarga memasing..tau plak nak privacy yee...asyikkk pijo je la yg jaga ma tu..
La Ni pijo dah kahwin dah..bini dia pun nak privacy jugak kalau keluar bercuti...sme gak cam korang nak privacy

Aku nasihat je..fikir la jaga ma tu..bulan ni dok rumah si abg pijo..bulan depan dok rumah pijo..bulan lagi Satu dok rumah adik permpuan

titbe aku minat pijo dan kesian kat dia
sebb aku rse dia memg sejenis lelaki yg baik tapi sejenis serba salah
so adik beradik pijo pakat2 la jaga ma jugak gilir2 ye
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2021 02:07 PM From the mobile phone | Show all posts
EJALTI replied at 22-10-2021 10:11 AM
Cantik. Ini ke isteri baharu Fizo Omar?

https://www.kosmo.com.my/2021/10/22/cantik-ini-ke-isteri-ba ...

amboi IG fake ni… macam curik gambar kat sini jer .., sebijik! pas tu kosmo pun sama ambik..

ni yang malas nak upload gambar lain..
kita upload buat warga cari je and doa yg baik baik sebab IG tuan punya badan private kan…
diaorg siap buat repost ye

Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2021 02:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah

Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2021 02:15 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_htc replied at 22-10-2021 04:25 AM
melayu melanau ni...sana mmg lawa2 jugala..muka chinese look

Pakdol ada kwn org melanau..kwn tu suka ckp..nasib baik aku melanau..bukan melayu..tp muka dia melayu sangat..
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2021 02:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka bininya mcm muka penyanyi macrohayu lah
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2021 02:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Gambar berdua tu muka mcm dynas mokhtar
Apa pun moga berkekalan till jannah
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2021 02:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah fizo Dan isteri..semoga kekal smpai syurga...
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2021 02:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Pelik jugak mak abe joe approved sebab tengok gambar yang freehair tu boleh tahan nampak dada. Maybe pandai ambik hati kot. Okla semoga berbahagia
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2021 02:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah abe pijo.. moga bahagia till jannah.. insyaAllah..

Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2021 02:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah pijo dan isteri
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2021 02:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Congrats abe pijo n wife
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-7-2022 11:04 AM GMT+8 , Processed in 0.089113 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list