CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: trexxxxxi

Fizo nikah ore Sarawak #593 Abejo beli 4wd cash

  [Copy link]
Post time 17-1-2022 07:51 PM From the mobile phone | Show all posts
beta_carotene replied at 16-1-2022 07:52 PM
Pegi legoland pun bawak sekampung... Sskjp betul

Dia pegi dgn addiik dia wandiana tu kan? Adik yg bongsu yg masa kawen pijo dukung tu pegi x?? Aku tgk wandiana ni mmg kaki mengeko pijo ni...
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 08:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by anggeriklatifah at 17-1-2022 08:44 PM
matjerk replied at 17-1-2022 07:51 PM
Dia pegi dgn addiik dia wandiana tu kan? Adik yg bongsu yg masa kawen pijo dukung tu pegi x?? Aku  ...


Yg bongsu tak.g kot
Wandiana memg dari dulu suka mengekor si abgnya tu..
Kemano2 pijo ado...dio ado gakk

Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 08:24 PM From the mobile phone | Show all posts
anggeriklatifah replied at 17-1-2022 08:09 PM
Yg bongsu tak.g kot
Wandiana memg dari dulu suka mengekor si abgnya tu..
Kemano2 pijo ado...dio ad ...

Yg masa hanimun ritu pun mengekor.. dia join newly married tu .. tinggal laki kt kl.. sbb laki ada keje... laki join few days later.. x sabor2 nak mengeko punya psl..tinggal laki.
Yg adik bongsu tu aman2 je.. x penah plak tgk keluarga depa ni mengendeng dgn adik bongsu tu..even masa tu baru kawen...
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 09:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 8-11-2021 12:17 PM
ade lg satu..4wd mitshubishi beli cash kohkoh



Wahhh..berani ye tayang cash gini..ni dah ada unsur2 money laundering ni..org skrg mana ada angkut cash berkepuk2 bila nak beli brg mcm ni...hmmmm... musykil pulak aku duit dr mana tu..
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 09:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Sapa yang ambik gambar cik yam sorang2 tu? Ko Fizo yang ambik dari jauh untuk pose model cantik2 je.
Btw makcik tua pun gigih ya ngekor g taman tema cmtu. Tak letih ke makcik. Orang tua mana gemor tempat2 cmtu. Serabut. Tak pasal2 kena extra care untuk warga tua.
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 09:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 8-11-2021 12:35 PM
asal beli cash je cuci ke dekkk?

limited sgt skop pemahaman ko ni..hehe

Boleh nak beli cash kaka...tapi yg buat org saspek ada unsur2 money laundering sbb dia angkut duit kepuk2 gitu ..patut kalau duit yg mmg sah sumber, simpan je la dlm account..bila nk beli kereta cash tu buat je la fund transfer
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 09:40 PM From the mobile phone | Show all posts
naina replied at 17-1-2022 09:29 PM
Sapa yang ambik gambar cik yam sorang2 tu? Ko Fizo yang ambik dari jauh untuk pose model cantik2 je. ...

Apa mak dia x boleh dok rumah dediam ke?
Tak penat ke?
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 09:43 PM | Show all posts
Madam Rose pleaseee...amik jer terus hak penjagaan Mawar...pijo and famili bole melawat shj...pleaseee...
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 09:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Serius la komen dlm fb pasal isu cik yam ni diaorg ckp mawar x move on saja nk cari salah ex sbb dengki ex dah happy kahwin lain ada yg ckp mawar upah org utk ikut n follow cik yam masa bawah jagaan abe jo

Mawar dah geram sangat kot last2 masuk screenshot komen2 dlm fb n video cik yam duk ckp sad2

Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 09:21 AM From the mobile phone | Show all posts


Eheeemmm baru sangat nak memuji pijoo oiii

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 09:26 AM | Show all posts
asfaz replied at 18-1-2022 09:21 AM
Eheeemmm baru sangat nak memuji pijoo oiii

Amboi puji melangit
Fazeera belum tersedar lagi tu
Masih baru la katakan

Dulu2 abejo nak takel si ros pun siap dalam panggung wayang lagi
Takel mak si ros dulu yah, baru takel anak
Padahal tektik nak pedajal orang tu bayo hutang dia
#jalansingkatlangsaihutang
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 09:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Cleocatra replied at 18-1-2022 09:26 AM
Amboi puji melangit
Fazeera belum tersedar lagi tu
Masih baru la katakan

Khenssss.. tunggu mak pijo pindah masuk rumah pijo ke dah masuk
Baru tahu apa mawar rasa
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 09:43 AM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 16-1-2022 05:15 AM
Bkn kt mawar je kita2 ni yg mak2 tgk pun rasa sedih.

Sedihnnya tengok gambar ni. Nampak maryam sorang2 terabai. Kalau ada org jahat sempat ke nak berlari ke sana?
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 10:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Cleocatra replied at 18-1-2022 09:26 AM
Amboi puji melangit
Fazeera belum tersedar lagi tu
Masih baru la katakan

lepas kawen diorg lambat dpt anak, pijo buat statement mcm nak salahkan mawar..katanya mawar x suka budak2 la, period x teratur la..kira mawar tu bersabar sungguh la masa tu..somi bg statement x bijak gitu, dahlah dok mengabehkan harta benda mawar..agaknya bila dah dpt cik yam, mawar dok pikir enough is enough!..agaknya la..
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 10:22 AM From the mobile phone | Show all posts
anggeriklatifah replied at 16-1-2022 07:38 PM
Adik pijoyg pompuan dok perli yg Ma dia pun dok sorang2  okeyy je...sebb takut nak naik permainan ka ...

Bodohnya compare org tua dgn bdk kecik
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 10:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku syak la ade pengunjung lain la tu amik video then send dkt rose…mugkin dia kenal satu family sskjp bingit trjerit2 dkt lego sana then posing post dlm ig tp hakikatnya cikyam pon trbiar sorg2…aku agak jela..rose xprlu upah spy pon siape je xknal satu fmly sskjp pastu setiap masa up stories ape smua..si faz tu betol ke cabin crew…mcm ex staf lounge qatar hia crew je…sorry klau slh..uniform semua staf qatar sma kecuali airport customer service/agent kaler sama potongan lain sikit ade kaler grey
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 10:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Pijo ni mmg sejenis propa...full stop.
Mujoq ada anak juga.... xla rugi sgt mawar kawen ngn dia...heheheh...
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 11:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Abis la cik yam da kata dia sedih.
Nk kt betol ke bini pijo ada ank sorg. Kno tak jaga ank sndiri. Pada aku la kalau ank sndiri dia tak jaga ko hengat dia nk jaga ank tiri?

Tu pada aku la. Pd korang mgkin dia nmpak keibuan sgt pada cik yam.
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 11:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Kt fb ramai bekap pijo dgn bini baru.. diaorg kt kno tak settle dlm wasap je knp nk heboh2 kt ig. Hujung2 mawar dikatakan jeles dgn pijo. Wth
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 11:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Afie13 replied at 18-1-2022 09:16 AM
Serius la komen dlm fb pasal isu cik yam ni diaorg ckp mawar x move on saja nk cari salah ex sbb den ...

Iya sis.. speechless meols baca komen komen kat situ sebab mostly perempuan tau yg komen kata mawar tak move on lagi, jealous ex dah kahwin baru omggg please la
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-7-2022 07:33 AM GMT+8 , Processed in 0.112119 second(s), 27 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list