CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: trexxxxxi

Fizo nikah ore Sarawak #593 Abejo beli 4wd cash

  [Copy link]
Post time 22-10-2021 07:47 PM From the mobile phone | Show all posts
msdummy.2018 replied at 22-10-2021 07:09 PM
Samalah meolsss...i pening...ni pun tgh gaduh...kita ni berhempas pulas cr duit beli keter br ruma ...

Dari bergaduh dengan mak selalu baik la pindah. Walau pun mak macam tak redha gitu..dia nak anak2 dia duduk dengan dia temankan dia, apa2 nanti susah. Tapi i tak happy. Asben tak happy.
Sekarang alhamdulillah dah duduk rumah sendiri..my house my rules gituhhh. My kitchen my rules gituh..hehe
Tapi gaduh dengan mak jangan lama2 tau. Kejap je. Beselah kita dengan mak memang ada pendapat berbeza..
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2021 07:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah sskjp Fizo dan isteri
Semoga bahagia hingga ke Jannah
Jagalah privacy rumah tangga dari yang lain ya
Nampak isteri ni jenis seksi je..sure KT rumah nak seksi2 jugak
Mohon pijo jangan bawak kaum kerabat duduk sama
Mak pun takleh.
Mak tu bukan takda anak2 lain nak menumpang
Bukan takda rumah sendiri nak duduk
Jangan bergantung sangat dengan Fizo ya
Biarkan dia bina kehidupan sendiri

Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2021 08:02 PM From the mobile phone | Show all posts
trexxxxxi replied at 21-10-2021 10:57 PM
Manisnya isteri baru Fizo
Hasil risikan menemukan I dengan fakta bahawa sheol kini ex-Qatar
Githu ...

Biasa je wife baru ni. Muka garang . Mgkin dpt tundukkan mak mertua from hell kalini
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2021 08:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Malu betul klau jd azar azmi
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2021 08:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Chek in βœ…βœ… tahniah pejo n pasangan
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2021 08:08 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 22-10-2021 12:18 AM
Biasa je. Jenis muka bini yg tuduh nurse gomol anak pastu kena covid. Tp dia ni squarish.

Haha.. lagi lawa bini fizo ni drpd minah yg menjengkelkan tu.. tapi yeah, squarish nau.. apa ada hal.. asalkan indah di mata pijo sudey.. nak indah di mata aku, rupa mcm nelydia jer yg aku rasa lawo.. hehe
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2021 08:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Tasty pula i tgk pijo after kahwin
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2021 08:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada pengalaman kwin dgn sskjp+anak mak. Pahit perit dan tidak mahu ku kenang lgi.
Apa2 pun tahniah pengantin!
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2021 08:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Moga mak heol tak jadik penyebab yach
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2021 08:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Qwertyuiop2019 replied at 22-10-2021 03:35 PM
Kenak dgn melanau tek oh. Terasa kmk. Sinei ka dgr berita kdak ya. Yahh kmk alu off topic

B ...

Takpelah..malas nak cerita...walau u org sana tapi u tak observe kut..tak mcm org di semenanjung, mrk observe org utara gini, org pantai timur gini, selatan gini...lupakan je lahh..
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2021 08:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Pompuan belah borneo yg i kenal mostly jenis dominant, kalau kwen dgn jantan semenanjung jantan tu tak berani buat hal sangat...tp tak tahu la klau dapat mak mertua from hell boleh control or tidak...
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2021 09:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Mija replied at 22-10-2021 12:14 AM

Kat gambar ni mcm muka ponen sikit
Ampunnns
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2021 09:04 PM | Show all posts
Edited by Kangkung1M at 22-10-2021 09:31 AM
lotionmilo replied at 21-10-2021 11:51 PMake
Awat ig semua private nii

Dua IG bawah ni tak private. Banyak akaun Instagram dia, tatau mana fake, mana real.


  

  

Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2021 09:09 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 22-10-2021 04:40 PM
Melayu2 yang kawin retis tu, ko nak kata apa? Contohnya yang kawin penagih dadah tegar macam Jamal ...

Hahahahaha...rilex kaka.. biasa lah tu
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2021 09:21 PM | Show all posts
Edited by Kangkung1M at 22-10-2021 09:26 AM
Carcosa replied at 22-10-2021 06:36 AM
Geli apam aku baca caption dia
Fame? Fame apa laki ko ada?  anak didik Mickey Mouse, reta tak ...

Romantis sungguh Abe Joe dlm video ni.

  

Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2021 09:27 PM From the mobile phone | Show all posts
alhamdulillah.. tahniah be Jo.. nmpk muka outspoken ni
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2021 09:35 PM | Show all posts
this lady muka mcam garang tapi taktau la in person baik..tapi ada degree in education
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2021 09:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga berbahagia selalu hendaknya pijo dan emaknya
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2021 09:43 PM From the mobile phone | Show all posts
trexxxxxi replied at 21-10-2021 10:57 PM
Manisnya isteri baru Fizo
Hasil risikan menemukan I dengan fakta bahawa sheol kini ex-Qatar
Githu ...

Ig dia ada 4 ketul gambar je. Gambar nikah. Mcm baru create 20hours ago. Following pijo sorang je. Wow
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2021 09:43 PM From the mobile phone | Show all posts
stania83 replied at 21-10-2021 11:08 PM
ada anak dah..oh sama sama duda janda//sesuai la tuu//ex cc qatar kaaachingggg

Ooo janda ka....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-6-2022 08:54 PM GMT+8 , Processed in 3.862494 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list