CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: trexxxxxi

Fizo nikah ore Sarawak #593 Abejo beli 4wd cash

  [Copy link]
Post time 19-1-2022 02:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Oroi8887 replied at 19-1-2022 09:20 AM
Acik2 kat fb tu komen mmg bodo semua. Ingat  mawar ni heran sangat ke c fizo ni kawen. Semua ckp jel ...

AcikMawar sujud syukur trlepas drpd bebanan bertahun2 dgn parasit2 kaki tumpang
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 02:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Cepat la Mawar kawin baru dgn lelaki hensem, kaya, bijak etc. Lepastu cepat2 dapat anak baru. Aamiin. Ikhlas iols doakan. Letih la bila org tuduh dia jeles sbb ex dah kawin.
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 02:21 PM From the mobile phone | Show all posts
anggeriklatifah replied at 18-1-2022 08:36 PM
Tak thu sis...adik nya tu..post kat ig story..sekejap je gambar ma nya yg dia kata ma nya pun tgl  ...

Geramnya aku baca. Compare mak dia yang dah tua ganyut cukup akal dengan budak kecik. Sape nak culik dan jadikan mak dia tempat pemuas nafsu?? Kalau budak kecik, comel, perempuan lain la.
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 09:05 PM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 16-1-2022 01:15 PM
Bkn kt mawar je kita2 ni yg mak2 tgk pun rasa sedih.

Sedih tu ada, but mostly darah menyirap geram tu .
Naik high blood pressure aku tengok maryam kena tinggal sorang.
Mummy sibuk ajak abe Joe naik rollercoaster ke tew
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 10:59 AM | Show all posts
hensem abe joe sekarang ni, berkat berbakti kpd keluarga tercinta
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-7-2022 11:21 PM GMT+8 , Processed in 0.079038 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list