CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: trexxxxxi

Fizo nikah ore Sarawak #593 Abejo beli 4wd cash

  [Copy link]
Post time 22-10-2021 09:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Mija replied at 22-10-2021 12:14 AM

Dari tepi macam Saerah adik tokti. Tapi yg ni bini fizo version wangi la
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2021 10:11 AM | Show all posts
Cantik. Ini ke isteri baharu Fizo Omar?

https://www.kosmo.com.my/2021/10 ... i-baharu-fizo-omar/

Oleh MOHAMMAD SHAHEMY AZMI
22 Oktober 2021, 9:53 am


Foto yang dimuat naik di akaun Instagram @fazeeranazriaz

PETALING JAYA – Sebuah akaun Instagram yang menggunakan nama @fazeeranazriaz menarik perhatian netizen apabila terdapat dua keping gambar wanita berbusana pengantin dalam Instagram tersebut yang dipercayai isteri baharu kepada pelakon Fizo Omar.

Bahkan, akaun Instagram tersebut turut menggunakan gambar profil Fizo berbaju Melayu putih bersama anaknya, Wan Maryam seperti yang dikongsikan pelakon itu semalam menerusi Instagram miliknya.

Berdasarkan gambar yang dimuat naik dalam Instagram berkenaan, foto pertama yang dimuat naik sekitar lima jam lalu menunjukkan seorang lelaki (tanpa menunjukkan wajah) sedang menyarung cincin ke jari seorang wanita dengan kapsyen berbunyi: “Alhamdulillah”.


Akaun Instagram tersebut

Gambar kedua pula memaparkan gambar wanita yang didakwa isteri kepada Fizo itu sedang disolek beserta keterangan ‘syukur’ dan emoji cincin.

Selain itu, akaun yang turut tertera nama Fizo Faz pada ruangan bio itu juga mengikuti akaun rasmi Fizo Omar.

Bagaimanapun Fizo sehingga pagi ini belum memberikan sebarang kenyataan tentang perkhabaran pernikahan keduanya itu.
Terdahulu, Fizo atau nama lengkapnya Wan Hafizol Wan Omar, 36, bermain teka-teki dengan peminatnya apabila memuat naik gambar dia lengkap berbaju Melayu putih bersama anaknya dalam Instagram sehingga menjadi persoalan jika dia sudah melangsungkan pernikahan pada malam tadi.

Pada ruangan kapsyen, Fizo turut meletakkan keterangan pada gambar, ‘Ok abe Joe (panggilannya) left group recond (tinggalkan kumpulan ‘terpakai’) dulu ok. Apa-apa roger ok.’

Berdasarkan komen dalam Instagram, Fizo dikatakan bernikah dengan wanita yang juga bekas pramugari dari Sarawak.

Majlis pernikahan mereka pula dipercayai berlangsung di Janda Baik, Pahang.

Sebelum ini Fizo pernah mendirikan rumah tangga dengan ahli perniagaan, Mawar Karim pada November 2013 dan dikurniakan anak perempuan, Wan Maryam yang kini berusia empat tahun.

Bagaimanapun, mereka bercerai pada Julai 2019. – K ONLINE

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2021 10:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Biasa2 je muka cina looks ni
Lawo lg janda dia
Mgkn taste aku berupa timur tengah /belah2 nustan
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2021 10:14 AM | Show all posts
Cantik.. Semoga berbahagia dan berkekalan.
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2021 10:21 AM From the mobile phone | Show all posts
trexxxxxi replied at 21-10-2021 10:57 PM
Manisnya isteri baru Fizo
Hasil risikan menemukan I dengan fakta bahawa sheol kini ex-Qatar
Githu ...

Lawa nye. Org gini muka sexy
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2021 10:35 AM | Show all posts

aku pun

sbb nazri az  tu aku ingat nazri aziz
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2021 10:42 AM | Show all posts
tahniahhh.......
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2021 10:43 AM | Show all posts


SAJA TROBAK
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2021 10:44 AM | Show all posts
Edited by Raline at 22-10-2021 10:46 AM

igt KAWIN DGN org KELANTAN juga, pape pun tah nia yah la
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2021 10:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Raline replied at 22-10-2021 10:43 AM
SAJA TROBAK

Hahaha
Kasi panas
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2021 11:04 AM | Show all posts
Suchi replied at 22-10-2021 08:43 AM
Tahniah , semoga diberkati Allah.

Korang ni tah2 isteri dia ni mmg jenis suka ngn mertua dia tu.

ohooiii.. iolls tak leh la duk serumah dgn mertua walaupun mertua iolls baik.. sbb iolls nak ada me time..sat sat nak kena dok sembang dgn mertua.. aherrr...

tapi tu citer dulu2 la.. citer zaman muda..zaman baru 3 4 tahun kawen..

sekarang dah 15tahun kawen.. dah matang.. memang nak la mertua dok dgn iollss.. nak berkat dan doa seorang mak tu..

manusia berubah mengikut peredaran usia dan masa.. huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2021 11:06 AM | Show all posts
Tahniah Pijo.
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2021 11:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Duit hantaran sekilo emas jugak ke kali ni?
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2021 11:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah ya..
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2021 11:26 AM | Show all posts
me12345 replied at 22-10-2021 07:25 AM
Sesuai lah org sarawak, jauh. Mmg ditatang la..org sarawak mmg gemor lelaki senenanjung..jgn langsun ...

sejak bila ja orang sarawak minat jantan semenanjung?assumption sendiri ke tu nyah?
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2021 11:30 AM | Show all posts
sapa-sapa leh riki susur galur minik baru pizo omar ni. feature muka bini baru dia ni i rasa macam nak yakin ja ada darah melano.
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2021 11:40 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2021 11:47 AM | Show all posts
tahniah la abe pijo. utk wife baru iols wish all the best aje la ye.kikiki
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2021 11:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Awat ig semua private nii
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2021 11:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Gianna111 replied at 22-10-2021 11:30 AM
sapa-sapa leh riki susur galur minik baru pizo omar ni. feature muka bini baru dia ni i rasa macam n ...

Napa you sebut melanau? Sbb bersegi bnyk mkn saguuu?? I heard not good abt pompuan melanau masa gi sana dulu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

22-5-2022 12:09 AM GMT+8 , Processed in 3.174084 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list