CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: trexxxxxi

Fizo nikah ore Sarawak #593 Abejo beli 4wd cash

  [Copy link]
Post time 19-1-2022 02:09 AM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 18-1-2022 07:03 AM
Kt fb teruk mawar kena  tak paham aku acik2 fb ni. Pehal mawar nk jeles. Dia bole dpt laki lain kala ...

Harap mawar dapat laki baru ala bunda ex si udee... Hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 07:05 AM From the mobile phone | Show all posts
silampumeja replied at 19-1-2022 02:06 AM
Aduuhai teringat kes nurin jazleen

Kes nurin jazlin tu mmg rasa ralat. Budak2 dibagi gi pasar malam sorang2 time malam. Tp masa tu acik2 kat ofis aku sokong tindakan bagi anak kecik kuar sorang2 atas alasan dekat je dgn rumah dan arwah tu pun dah biasa pegi sendiri pasar malam tu. Aku yg belum kawin umo mid 20s time tu pun rasa tak betul nak bg anak kecik laki ke pompuan kuar rumah xda pengawasan tp acik2 yg dah beranak pinak lak rasa benda tu normal.
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 07:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Afie13 replied at 18-1-2022 12:19 PM
Mawar mmg ada masalah kesuburann kalau x silap dia ada endometrosis n buat pembedahan dgn Dr. Hami ...

Life fizo lagi happening kut sebab banyak projek..byk tempat dia pergi ..keliling dia memang ramai orang so banyaklah content dia dengan Maryam. Patut kita sokong dia sebab sibuk macam mana pun masih ada masa bawak Maryam. Famili tu kan support system so apa masalah nye pun kalau nak pergi sekali holiday.
Yang mengutuk fizo letak pic anak dalam IG agaknye tak de anak kut.
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 08:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Rogue98 replied at 19-1-2022 07:48 AM
Life fizo lagi happening kut sebab banyak projek..byk tempat dia pergi ..keliling dia memang ramai ...

Dia bkn hari2 dgn bdk tu. Cuma dia jenis jmpa ambik video bnyk2 pastu simpan utk 2 mgu pnye. Hari2 post konon ada dgn dia hari2. Bapak paling terpaling khenzz. Koserrrrrrrrrr
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 09:12 AM From the mobile phone | Show all posts
silampumeja replied at 19-1-2022 02:06 AM
Aduuhai teringat kes nurin jazleen

Adik shazlini pun sekejap aje kan, adiknya toleh je dah takde
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 09:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Acik2 kat fb tu komen mmg bodo semua. Ingat  mawar ni heran sangat ke c fizo ni kawen. Semua ckp jeles x move on. Bodo semua.  Budak2 mana blh tgl kejap pun, mcm2 blh jadi. Cik mawar tlg la kawen cepat.
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 09:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Laki i lambat ambik anak kat rumah mak dia masa i gi outstation pon i dah bising. Kalau dia tinggalkan kat teampark harus la kena sebat dengab penyapu. Budak2 mmg unpredictable, boleh lari2 & hilang. Tapi mak bapak jangan la pulak suka2 tinggalkan anak tanpa pengawasan orang dewasa yg sihat mental & fizikal.
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 09:48 AM | Show all posts
aku sokong Mawar bising. let say budak tu kena culik. If budak tu kena culik sebab penculik tahu mak nya kaya raya n bapaknya 'terpaling' kaya, penculik akan mintak tebusan or maybe akan pulangkan semula selepas dapat duit (which i doubt so). Tapi what if penculik tak tahu budak ni anak orang kaya n culik untuk kepuasan nafsu or sebagainya, seriously i cannot imagine. Iols tak pernah ya tinggalkan anak iols sorang-sorang walaupun sekejap. Even main depan rumah pun, iols akan duduk luar tunggu anak iols.

kebodohan sangat compare budak ni dengan mak Fizo. Mak Fizo tu orang nak culik pun buat apa?
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 09:50 AM From the mobile phone | Show all posts
prizadane replied at 19-1-2022 09:48 AM
aku sokong Mawar bising. let say budak tu kena culik. If budak tu kena culik sebab penculik tahu mak ...

Setuju.. tapi ramai yg buduh... x faham. Dok ulang kata mdm m xleh move on...
Benda nk jadi kejap jer
Sbgi ibu.. patutla rasa risauuu
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 10:05 AM | Show all posts
missHaidiD replied at 19-1-2022 08:04 AM
Dia bkn hari2 dgn bdk tu. Cuma dia jenis jmpa ambik video bnyk2 pastu simpan utk 2 mgu pnye. Hari2 ...

Mana ada hari2...cuba check his ig....mostly post pasal kerja n wife.Dia pun sendiri pernah bagitau jarang jumpa n so bila jumpa dia appreciate the moment.

Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 10:19 AM | Show all posts
i kawen dgn jiran sblm negeri sskjp ni. peel same je set budu ni. mil i pun asyik la nk ikut ktorg. ms iols br kawen, i nk kluar dgn husband. yela..newly wed kot nk g la jln2 tgk2 tmpt org..skali adik dia nk ikut. i was like..what??? adik dia ms tu darjah 4 ke 5 ntah. kje nk ngikut je ktorg.
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 10:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Rogue98 replied at 19-1-2022 10:05 AM
Mana ada hari2...cuba check his ig....mostly post pasal kerja n wife.Dia pun sendiri pernah bagita ...

Aku tak follow dia tp acik bawang pesbuk kemahin puji hari2 pijo bemesra dgn cik yam bapak paling terpaling si pijo
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 10:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols kalau dah divorce, takde nak herannya dgn ex laki. Lagi2 kalau iols yg failkan.

Acik fb tu mostly takleh hidup tanpa laki.
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 11:06 AM From the mobile phone | Show all posts
depresio replied at 18-1-2022 07:26 PM
Anak aku besar tu aku bawak ke tandas ok. Tak masuk sekali aku akn keep calling his name and kerp hi ...

Haha dilema kan keluar berdua je lepastu mak nak terbuang air, nak masuk sekali kang dia pandang2 pulak. Sudahnye iols pun akan suruh dia diri depan pintu toilet tu and akan bercakap je dengan dia..
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 11:11 AM From the mobile phone | Show all posts
awanearisu replied at 18-1-2022 07:22 PM
Siapa yang dah biasa pergi Legoland, memang arif kan. Ianya bukan tempat yang orang biasa tinggal- ...

Legoland tu memang banyak tempat boleh hide.. budak2 kecik tu duduk celah batu/ figure pun kadang kita x nampak kan.. jenis yg faham bahasa tunggu je situ takpa la jugak, tapi still bahaya. Tapi dapat anak yg jenis tak boleh diam asyik nak kesana sini memang nak kene awasi je la..
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 11:34 AM From the mobile phone | Show all posts
ninnamina replied at 19-1-2022 11:06 AM
Haha dilema kan keluar berdua je lepastu mak nak terbuang air, nak masuk sekali kang dia pandang2  ...

Itulah Biasa aku masuk toilet oku n suruh dia pusing.

Ada sekali mak aku letak kat luar pintu suruh tungu keluar2 hilang..
Dia dah keluar dari tandas tu
Jauh dia pegi
Nak marah pon mak kan..
hurm

Aku saspek kes fizo ni gtu gakla

Maybe dia naik ride dgn wife harapkan mak dgn adik tlg tengok tapi sudahnya hurm. Yam merajuk la kejap sbb daddy mami tknggal dia.. So takkan nak kabo ye mak saya yg patut jaga.. mak kan mana boleh salah

Sbg parents aku tgk gambar yam tu aku faham sgtla. Apa mawar rasa.Tambah anak xdepan mata . Anak sorg pulak oi. So aku tak judge dia bising kat ig gtu
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 11:40 AM | Show all posts
ninnamina replied at 19-1-2022 11:06 AM
Haha dilema kan keluar berdua je lepastu mak nak terbuang air, nak masuk sekali kang dia pandang2  ...

iols bawak sekali masuk dlm cubicle...hahaha..i suruh la anak i diri ngadap pintu, jgn toleh!!
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 11:57 AM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 19-1-2022 10:28 AM
Aku tak follow dia tp acik bawang pesbuk kemahin puji hari2 pijo bemesra dgn cik yam bapak paling  ...

Takde pun...Aku pun tak suka fizo ni dari dulu..tapi pasal relationship dgn anak dia aku puji lah.
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 12:14 PM | Show all posts
chuols...wife baru bam pijo nie tulis pe dkat igstory nye...iols xfollow so xtw...
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 01:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Pijo tggl cikyam kt mana nie...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-7-2022 10:55 PM GMT+8 , Processed in 2.933660 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list