CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: trexxxxxi

Fizo nikah ore Sarawak #593 Abejo beli 4wd cash

  [Copy link]
Post time 18-1-2022 07:01 PM From the mobile phone | Show all posts
cruz2 replied at 18-1-2022 02:27 PM
Kalau betul fizo tgglkan cik y sbb nak main permainan dlm tu yg mana cik yam tak lepas utk naik mmg  ...

betul, i pun kalau bawak anak ke legoland mmg naik ride yg boleh naik sekali anak tu je. nak huha huha pegi ber2 je la kann.. ni gigih nau nak tunjuk konon happy family. lps tu angkut sekali suku sakat satu family.. budak2 ni kalau kita leka sikit macam2 boleh jadi, mujur la org x ramai n cikyam dok dediam jeee.. i tak sokong sgt mana2 , cuma sbg mak i faham perasaan mawar. anak i kat umah kdg nak main dgn anak jiran sebelah pun i pesan anak yg besar tolong tengokkan adik. risau tau kalau kita leka sikit macam macam boleh jadi…
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 07:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by awanearisu at 18-1-2022 07:24 PM
testly replied at 18-1-2022 06:35 PM
I yg pi legoland bwk anak kecik pun dulu, xlps tinggal diorg. End up i x main sgt pun sbb yg kecik t ...


Siapa yang dah biasa pergi Legoland, memang arif kan. Ianya bukan tempat yang orang biasa tinggal-tinggalkan anak kecil. Tetapi ramai pula yang minta bersangka baik.

Maaf cakap, kita nak buat begitu walau beberapa saat pun dah tak senang. Dengan ramainya. Dengan jauhnya tempat duduk yang berbumbung. Jangan cari pasal.
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 07:24 PM From the mobile phone | Show all posts
anggeriklatifah replied at 16-1-2022 07:38 PM
Adik pijoyg pompuan dok perli yg Ma dia pun dok sorang2  okeyy je...sebb takut nak naik permainan ka ...

Eh babinya
So betulla tinggal budak tu sorg?

Budak kecik kot celaka
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 07:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by depresio at 18-1-2022 07:27 PM

Anak aku besar tu aku bawak ke tandas ok. Tak masuk sekali aku akn keep calling his name and kerp him talking ke nyanyi ke sebut huruf ke numbers utk pastikan dia ada depan pintu. EBiasanya masuk sekali. Siapala yg suruh sangka baik tu baik korg jgn beranak
Anjing lg tahu jg anak
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 07:33 PM | Show all posts
belacan_gurl replied at 17-1-2022 11:41 PM
Tapi kesian gak mawar....ramai pompuan bekap pijo sekeluarga tggl Maryam sorg2 tu....dorg semua ckp  ...

Mesti makcik bawang tu lagi terperanjat kalau tahu, me yang tak bercerai pun, ingat my husband boleh bawa anak tanpa mak dia ni..

Me peduli apa, penting anak depan mata mak dia ni.
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 07:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by nia_salina at 18-1-2022 07:40 PM

hi to all forumers sori i nk ot skit. sori mod i ot.
if anyone ada kids baju yg dh tak nk pakai tak tau nk campak kt mana..boleh la sedekah kt i ye.blh baca details stori i kt my bod kt masalah peribadi under mental health atau copy link ni...

https://b.cari.com.my//forum.php?mod=viewthread&tid=5007899&extra=

kalau ada boleh courier kt i ..i will pay for courier. baju adult pun blh tapi tula kadang takut courier berat pulak. mohon bantuan.blh baca kt thread i. sbb i mencarik sebannyak yg blh. trima kasih byk.pape blh pm i kt sini or kt shopee.
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 07:38 PM From the mobile phone | Show all posts
eyansss replied at 18-1-2022 05:33 PM
kat theme park la tempat paling mudah kidnap budak weih...

kan. sng je nk mengaku kita mak ayah budak tu bukan org tau pun dh ramai
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 07:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg kata wife baru pijo ni lawa mata korg kena covid ke apa?
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 08:36 PM From the mobile phone | Show all posts
depresio replied at 18-1-2022 07:24 PM
Eh babinya
So betulla tinggal budak tu sorg?


Tak thu sis...adik nya tu..post kat ig story..sekejap je gambar ma nya yg dia kata ma nya pun tgl sorng2 gak..pastu dia padam...pastu just  tgl yg dia kata takkan la nak tgl..pijo lak ckp diorng g ramai takkkan nak tglkan cik yam sorng2..tapi aku tak caya sgt ckp pijo ni sebb haritu mse bercerai dia kata  dia terpaksa tglkan rumah dia dgn mawar sebb mawar cam tak suka ma dia..padahal bukan rumah diaa..rumah mawar sorng..si si pijo ada sejarah bohong...
Dlm...kes ni memg pijo nafi and adik dia nafi..tapi tkknk ulas pasal gmbr tu..adik pijo dah ter cakp yg ma dia pun ditglkn sorng gak sebb takut naik game yg ada kt situ..so apa mksudnya....
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 08:52 PM From the mobile phone | Show all posts
belacan_gurl replied at 18-1-2022 12:41 PM
Tapi kesian gak mawar....ramai pompuan bekap pijo sekeluarga tggl Maryam sorg2 tu....dorg semua ckp  ...

Pompuan yg bekap pijo tu pun entah2 jenis suruh anak umo 4 tahun gi kedai, lintas jalan beli nasi lemak, tinggal anak dlm kete. Bukan leh caya acik2 netijen kepam penghuni fb ni
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 09:21 PM From the mobile phone | Show all posts
depresio replied at 18-1-2022 07:41 PM
Yg kata wife baru pijo ni lawa mata korg kena covid ke apa?

Nmpk lawo sbb free hair. Walaupun sbnrnye tak rasa lawa. Cuba pakai tudung tengok cmne
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 09:32 PM From the mobile phone | Show all posts
anggeriklatifah replied at 18-1-2022 08:36 PM
Tak thu sis...adik nya tu..post kat ig story..sekejap je gambar ma nya yg dia kata ma nya pun tgl  ...

gambar cikyam duk sorang2 tu sapa nyang snap sebenarnya..? dari fon sape..?
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 09:53 PM From the mobile phone | Show all posts
totokreturn. replied at 18-1-2022 08:56 AM
bini dia bukan jenis family orka juga ke?

Tak sekaya Mawar rasanya,family ada bisnes

Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 11:20 PM From the mobile phone | Show all posts
besi_kelabu replied at 18-1-2022 09:32 PM
gambar cikyam duk sorang2 tu sapa nyang snap sebenarnya..? dari fon sape..?

Netizen yg prihatin jmpa cik yam sorg2 kt sana..
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 11:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Letihlaaa jd wife fijo ni... Asal berjalan ja kene angkot suku sakat... Asal berjalan ja kene angkot suku sakat... ini klu camni.. Mau makan hati wife fijo... gerenti
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 12:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Nham22 replied at 18-1-2022 11:31 PM
Letihlaaa jd wife fijo ni... Asal berjalan ja kene angkot suku sakat... Asal berjalan ja kene angkot ...

Eh tak la. Sangat pentingkan nilai kekeluargaan
Sinis aje kan pijo ni sindir ex.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 12:48 AM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 19-1-2022 12:21 AM
Eh tak la. Sangat pentingkan nilai kekeluargaan
Sinis aje kan pijo ni sindir ex.

I 3tahun pertama kahwin pon i ok je nk angkut segala anak buah mak bapk mentua pg mana2. Lps tu skrg da masuk tahun ke 4 i da jadi fadeup untuk segala bnd. Maybe sbb beban kerja dan anak bertambah buat i rasa cukup terbeban kalau kena jaga anak buah or anak org lain. Tgok je la selama mana bini baru dia boleh tahan. I jamin kalau still angkut sskjp ni setiap masa 5 years je paling lama pon pumpan ni boleb tahan
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 01:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Truefeelings replied at 18-1-2022 09:21 PM
Nmpk lawo sbb free hair. Walaupun sbnrnye tak rasa lawa. Cuba pakai tudung tengok cmne

Pada aku xlawa dahla rahang lebar semcm harap ke kurus putih. Seksi
Tu je la.  
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 01:31 AM From the mobile phone | Show all posts
anggeriklatifah replied at 18-1-2022 08:36 PM
Tak thu sis...adik nya tu..post kat ig story..sekejap je gambar ma nya yg dia kata ma nya pun tgl  ...

Kantoila..

Mmg sahihla tinggal..
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 02:06 AM From the mobile phone | Show all posts
suka2 replied at 18-1-2022 12:52 PM
Pompuan yg bekap pijo tu pun entah2 jenis suruh anak umo 4 tahun gi kedai, lintas jalan beli nasi  ...

Aduuhai teringat kes nurin jazleen
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-6-2022 07:00 PM GMT+8 , Processed in 0.091505 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list