CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: trexxxxxi

Fizo nikah ore Sarawak #593 Abejo beli 4wd cash

  [Copy link]
Post time 16-1-2022 02:13 PM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 16-1-2022 01:15 PM
Bkn kt mawar je kita2 ni yg mak2 tgk pun rasa sedih.

babinya pijo dan family
camtu je ko biar anak ko yg comel tu sorang2 walau dlm theme park skalipun?
lahanat punya sskjp
nmpk sgt mmg x pedulik lgsg kt budak tu
harap mawar jgn kasi hak penjagaan walau nk bermalam satu malam pun dgn pijo

Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 02:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Baru 4 jam lepas pijo dok update kemesraan bini dia dgn maryam. Nk cover le tu.
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 02:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Su_annur replied at 16-1-2022 12:18 PM
Wife abang joe macam pregnat kan...nampak perut lain

Haah, perasan jg dalam video kat legoland tu. Mcm dah nak masuk 4,5bln.
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 02:26 PM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 16-1-2022 01:15 PM
Bkn kt mawar je kita2 ni yg mak2 tgk pun rasa sedih.

Babik nya weh. Iols anak dah besar pun ku tak lepas mata kalau merayap jauh sikit. Tu anak lelaki, ni girl kot. Sesaat boleh jd macam2. Kalau aku jadi rose, mmg aku hangin la gini gaya org buat anak aku.
Go go go rose spill tea lg.
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 02:32 PM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 16-1-2022 01:15 PM
Bkn kt mawar je kita2 ni yg mak2 tgk pun rasa sedih.

Alahai sesorang gituuu
Aku pon menyirap nengok... huhu
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 03:06 PM | Show all posts
Alhamdulillah berkat fijo sentiasa dahulukan mak dia, Allah kurnia kan bini baru yg lagi cantik. Tahniah fijo

anyaway mawar dah nikah ke belum dgn politician yang digosipkan sebelum ni?
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 03:14 PM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 16-1-2022 01:15 PM
Bkn kt mawar je kita2 ni yg mak2 tgk pun rasa sedih.

Allah...kesiannya ....
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 03:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Orang yang dah biasa masuk Legoland pun tak berani tinggalkan anak berseorangan begitu
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 04:18 PM | Show all posts
awanearisu replied at 16-1-2022 03:56 PM
Orang yang dah biasa masuk Legoland pun tak berani tinggalkan anak berseorangan begitu

rasanya mak tiri dia tak kan tinggal mcm tu sebab nampak caring sgt
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 04:35 PM | Show all posts
totokreturn. replied at 16-1-2022 04:18 PM
rasanya mak tiri dia tak kan tinggal mcm tu sebab nampak caring sgt

mungkin mak tiri dia takleh tahan nak pi toilet

suruh sedara lain tgk kan cik yam kejap tp sorang pun takleh harap
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 05:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesiaanya tgk budak kecik sorang² mcm tu
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 07:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by anggeriklatifah at 16-1-2022 07:40 PM

Adik pijoyg pompuan dok perli yg Ma dia pun dok sorang2  okeyy je...sebb takut nak naik permainan kat situ.....

Memag la okey...Ma kau tu sape je la yg nak culik..????menghabis kan beras&menyusahkan je...tapi kids like mariam yg comey tu memg ade je boleh jadi leh apa kalau org nak culik ke hape...

Si wan diana ni kemain ye....cuba anak dia yg kena tgl sorng2 camtu...nak ke..mesti kau pon tak suka anak kau kena tgl sorng2...
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 07:49 PM From the mobile phone | Show all posts
anggeriklatifah replied at 16-1-2022 07:38 PM
Adik pijoyg pompuan dok perli yg Ma dia pun dok sorang2  okeyy je...sebb takut nak naik permainan ka ...

Adik dia yg menjahanamkan kete Audi mawar tu? Apa kes nak compare ngan tinggal kejap orang tua, Maryam tu kanak2 bawah umur apa la bodo sgt..
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 07:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Pegi legoland pun bawak sekampung... Sskjp betul
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 08:01 PM From the mobile phone | Show all posts
becir replied at 16-1-2022 07:49 PM
Adik dia yg menjahanamkan kete Audi mawar tu? Apa kes nak compare ngan tinggal kejap orang tua, Ma ...

Takk..ni adik.dia yg  second last..yg menjahanammkan kete mawar tu yg last skali..pompuan..
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 08:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by awanearisu at 16-1-2022 08:13 PM

.


Sumber: https://www.legoland.com.my/plan ... urtesy-when-in-park


Di luar negara, ada kes kanak-kanak tak diperhatikan akhirnya hampir lemas di salah satu kolam taman tema.

Edit: Hampir lemas
Adventure World in Perth responds after ‘unsupervised’ girl nearly drowns in pool

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 08:06 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 16-1-2022 02:13 PM
babinya pijo dan family
camtu je ko biar anak ko yg comel tu sorang2 walau dlm theme park skalipun ...

Yup.betul tu....gambar tu leh bawak ke mahmakah yg pijo biarkan cik yam sorng2....
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 08:13 PM From the mobile phone | Show all posts
anggeriklatifah replied at 16-1-2022 07:38 PM
Adik pijoyg pompuan dok perli yg Ma dia pun dok sorang2  okeyy je...sebb takut nak naik permainan ka ...

Kan.. takde sape la nok ko ma dio
Perasaan....
Yg kecik ni ghisau
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 08:18 PM From the mobile phone | Show all posts
anggeriklatifah replied at 16-1-2022 07:38 PM
Adik pijoyg pompuan dok perli yg Ma dia pun dok sorang2  okeyy je...sebb takut nak naik permainan ka ...

Vaviknyaaa lahaiii nak compare org tua warga emas yg xlaku untuk di culik dgn budak kecik mcm cikyam ni
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 08:37 PM From the mobile phone | Show all posts
anggeriklatifah replied at 16-1-2022 07:38 PM
Adik pijoyg pompuan dok perli yg Ma dia pun dok sorang2  okeyy je...sebb takut nak naik permainan ka ...


Yg i paham maksud adik dia tu. Mak dia xboleh nak naik. So maybe in directly dia nak cakap yg mariam tu di jaga oleh mak dia la kot sbb dorg gilir2 naik xnak tgl kan mak dia sorg2. Maybe cikyam jalan2 ke arah mainan tu nak tgok bapak dia main. Maybe. Tpi apa pon aku harap bini baru dia di cash kan jgk la sbb kemaen poyo ye menjawab di sosial media. Dok perli2 rose. Adik dia pon beriya. Padahal dulu harta org tu jgk kau kikis. Ke yg baru ni xboleh nak kikis sbb tak sekaya rose tu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-7-2022 05:54 PM GMT+8 , Processed in 0.091617 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list