CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: trexxxxxi

Fizo nikah ore Sarawak #593 Abejo beli 4wd cash

  [Copy link]
 Author| Post time 8-11-2021 01:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 8-11-2021 01:17 PM
ade lg satu..4wd mitshubishi beli cash kohkoh



Sambungan link
Bideo riak beli keta cash

https://www.instagram.com/tv/CN8ZYTCDJHj/?utm_medium=copy_link

Porum ni bila nak boleh tefeks bideo?
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2021 01:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 8-11-2021 12:34 PM
anip ni manager mmg jaga mitsubishi..

pada kaka anzalna ni bgus la..xpilih duit..dia pilih laki y ...

Ingress moto neh bukan mama hanif ni punya ke kaka?
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2021 01:32 PM | Show all posts
trexxxxxi replied at 8-11-2021 03:03 PM
Sambungan link
Bideo riak beli keta cash

haha kaka mmg xltk penuh mls nk bg promo free...
pepun macih dik trex utk tacang ngan yin

Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2021 01:35 PM | Show all posts
shernazz replied at 8-11-2021 03:19 PM
Ingress moto neh bukan mama hanif ni punya ke kaka?

laaa yeke..ntah kaka xtau..tp klu ye pon..maksud kaka depa dua ni xcheap n ada class..xdela mcm bini jah..asek menefekkks je bwh tiak jah
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2021 02:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 8-11-2021 01:35 PM
laaa yeke..ntah kaka xtau..tp klu ye pon..maksud kaka depa dua ni xcheap n ada class..xdela mcm bi ...

Bini jah nak jaga mcm2 kaka ..
Makan pakai
Emosi..
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2021 04:50 PM | Show all posts
Peliknya beli kete guna cash
Cam keje bodo plal withdraw cash dari bank bwk ke showroom...ke cash tu korek tanah
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2021 06:03 PM From the mobile phone | Show all posts

Aku suka betul thread ni...forumers bersatu hati berjemaah mencaci sskjp
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2021 06:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Bodow plus nak menayang
Bukan ko tak tawu wujudnyer online banking or cheque or bank draft
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2021 10:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 8-11-2021 12:36 PM
ko buat kat caw mana...
bila..
servis treatment apa

Lokasi biar la rahsia...
Ambil pakej rawatan muka tu...yg 200++..x ingat yg mana..tp takkan repeat dah..x sior dah...
X rasa keprofessionalismnya...cukup la sekali walaupun yg scan muka awal2 tu doktor...kesian doktor belajar tinggi2 susah2mahal2 ..duty scan muka aje
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2021 10:50 PM | Show all posts
tukul replied at 8-11-2021 12:25 PM
Servis hauk rege yahudi... cukuplah sekali aje...

Kau dah pernah cuba ke?
Aku dulu2 nak la jugak gi
Tapi bila pikir bisnes sskjp, tak jadi
Ni baru tahu jv dengan abejo
Sujud syukur iolsss..
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2021 11:16 PM From the mobile phone | Show all posts
tukul replied at 8-11-2021 12:25 PM
Servis hauk rege yahudi... cukuplah sekali aje...

Iye ke?iolss baru nak try
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2021 11:23 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 7-11-2021 05:14 PM
Bisnes burger dia apa dah jadi?? Sejenis touch n go

Haah kan, dia sejenis buat bisnes touch n go…tapi perasan mcm ada bakat @ otak org korporat berjaya..choiiiii
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2021 11:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 8-11-2021 11:58 AM
dr ariani nobody..now dh leading the hijab market in big scale..hebat marketing n sales dorg..hehe ...

tu la tu..sayang betol fareeda terbenam gitu..sbb iols tgk masa both fareeda n ariani baru menapak..cuma fareeda start dulu rasanya..i kenal fareeda masa dok melepak kat wanita melayu.com..time tu harga tudung fareeda mmg dah mahal dari seller lain, tapi jahitan n fesyen mmg npk kemas n exclusive..sayang la lepas tu hancur lebur gitu je..
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 09:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Kaya abe jo ye
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 09:44 AM | Show all posts
skrg ni tgh fasa wangi...tgk bape lama wife baru benjo tahan asik berombongan je tiap maso
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 12:00 PM | Show all posts
Meiizu replied at 8-11-2021 04:50 PM
Peliknya beli kete guna cash
Cam keje bodo plal withdraw cash dari bank bwk ke showroom...ke cash tu ...

macam memang duit tabung si benjo je ni..kalau duit dari bank kat ada plastik putih tu..ni x ikat pakai getah je sedeyhh..even bank tempat iollss duduk walaupun bank ulu banat tapi pakai gak plastik putih tu

Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2021 05:01 PM | Show all posts
exclusive_vvip replied at 9-11-2021 01:37 AM
tu la tu..sayang betol fareeda terbenam gitu..sbb iols tgk masa both fareeda n ariani baru menapak ...

abe jo kali ni maybe blh btahan lama kot..sebab pasangan sama2 propa..

tgkla nama ig..kemahennn..nama betul lain..nama ig terus glem ngko..

  


sape ritu ckp dia no janda..mana bukti oii..porumer kamonnn!haha
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2021 02:40 PM From the mobile phone | Show all posts
watymuchaz replied at 1-11-2021 07:35 PM
Meme pon... Adik ipar i kawen ngan ore kelate.. Makan hati wei.. Sbb sebolehnya diaorg ni nak kalo ...

tu sebb masa nak couple kaka tanya boipren berapa beradik…umur jarak berapa dan makpak keje apa…maaf sebb kaka bole jer idup susah sama2 fresh graduate but ada limit…tggjwb as anak kita lunaskan but bukan nak kena sara semua keluarga…kaka dah independent tak susahkan family itu pun dah alhamdulillah…gitu kata arwah mak kaka…mak terus terang kata izin kaka nikah dgn boipren sebb arwah MIL yg sgt baik…
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 11:53 AM From the mobile phone | Show all posts



Mawar dah bersuara

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 03:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa yg buat mawar panas hati tuh
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-7-2022 12:58 PM GMT+8 , Processed in 0.084017 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list