CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: trexxxxxi

Fizo nikah ore Sarawak #593 Abejo beli 4wd cash

  [Copy link]
Post time 22-10-2021 09:51 PM From the mobile phone | Show all posts
pakai tudung mcm comei jugak
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2021 10:04 PM From the mobile phone | Show all posts
caprisonne replied at 22-10-2021 07:08 PM
Haha.. lagi lawa bini fizo ni drpd minah yg menjengkelkan tu.. tapi yeah, squarish nau.. apa ada h ...

Idok ler. iols refer to yg cakap dia lawa as lawaaaaaaa.
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2021 10:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Lawanya ..I tengok orang lawa je...kecantikan cara masing2..memang suka tengok orang asian  look yg sweet
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2021 10:47 PM | Show all posts
Edited by Kangkung1M at 22-10-2021 08:11 PM
matjerk replied at 22-10-2021 09:41 AM
Semoga berbahagia selalu hendaknya pijo dan emaknya

Semoga berbahagia till jannah Abe Joe & Tokma.



Gaya macam artis menantu baharu ni. Untung Tokma.

  

Lepas ni Tokma boleh la suruh menantu jadik pelakon, mesti meletop.

  

Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2021 10:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Mija replied at 22-10-2021 12:14 AM

Ada fame ke
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2021 11:22 PM | Show all posts
cmf_iddine replied at 22-10-2021 11:51 AM
Napa you sebut melanau? Sbb bersegi bnyk mkn saguuu?? I heard not good abt pompuan melanau masa gi ...

cer citer, pompuan Melanau yg not good tu cemana...
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2021 11:30 PM | Show all posts
baru kawen seketul dua retis sendu terus cop pompuan swk gila kawin retis jantan malaya hamagaaad

bias confirmation much?

mujur Melanau ppl dah tak prektis sistem aristokrasi - kalau idokk, di who are yooouuuus kan sajork retis2 nih
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2021 11:35 PM | Show all posts
naina replied at 22-10-2021 07:52 PM
Tahniah sskjp Fizo dan isteri
Semoga bahagia hingga ke Jannah
Jagalah privacy rumah tangga dari yang ...

Entah2 sebelum kawen, dah bagi syarat kat pompuan niMu nok kawe abey buleh, tapi ado syarat
Ma abey kena duduk dengan abey
Mano2 kito kita jaley, abey kena bawak ma abey
Kito gi hanimung pung, abey keno bawok
Tok leh tingga, nanti ma abey jadi sedih
Tu kalau ma abey mitok apo2, kito wajik beli
Kalau setuju, moh kito nikoh...
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2021 12:55 AM From the mobile phone | Show all posts
3chanceno replied at 22-10-2021 05:13 PM
Ada benar jugak komen sis ini.
Kadang menantu & somi tak de apa masalah pun pasal dah bincang sebe ...

Impossible to have two Queens in one house... Even with own mother... sometimes
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2021 01:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Eliadaisy83 replied at 22-10-2021 08:31 PM
Pompuan belah borneo yg i kenal mostly jenis dominant, kalau kwen dgn jantan semenanjung jantan tu t ...

Iyoo…tringat kwn skolah aku lelaki,selalu kitorang gosip hal dia dkt grup..dia polis kwen gn sarawak tp melayu,masa single dlu sebookkk nk tukar semenanjung,dah kwen org sana tetibe dpt tukar dia takmau dah..bini dia kerah habis2 kwn lelaki iols tu belikan dia emas,bwk p holiday dan suruh belikan motor utk mak ayah dia..dan mcm2 lg suruh laki dia spedo mak ayah bini dia..perabot,renovate rumah..mse belom covid blk pon stahun skali je..betul2 kene ikat dek bini sarawak dia..sbb family bini dia mcm susah gtu..tp selera bini dia agak besar lah jgk..dlu ade jgk hulur2 duit 2,3 ratus masa single2 dlu dekat mak ayah sndri,dah kwen sesen pon takde dpt dah..haha..paduuu kene ikat trusss dek bini
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2021 01:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku mcm biase nmpak la muka ala2 gini dekat checkin kaunter post aviation group..btw emirates dan qatar ground crew pon pakai uniform sama mcm crew tau..tp aku tak kata la bini dia ground crew..mcm pernah tgk muka2 ala2 gini rmai dkt epot
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2021 01:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Tahniahlah anok ma nikoh lagi sekali
Ingat ye perantin pompuan, demo bukey nikoh denge anok jatte ma je, tapi jugo denge ma sekali anok anok ma hok lain
Good luck dear
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2021 03:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah fizo dan takziah wife fizo
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2021 05:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Khabarnya is wifey Anak orange berada..
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2021 07:01 AM From the mobile phone | Show all posts
tahniahlahh abe joe ngan wife.. lawa wife nye.. tp bila tak bertudung nmpk berumur, pakai tudung nmpk muda mudi, bru 25 umurnye rupenye..
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2021 07:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by cmf_iddine at 23-10-2021 07:27 AM
dani-rox replied at 22-10-2021 11:30 PM
baru kawen seketul dua retis sendu terus cop pompuan swk gila kawin retis jantan malaya hamagaaad

...


Ko melanau kasta 9 pikul ke 5 pikul?? Melanau ada kasta yang tertinggi 9 pikul..klu 7 pikul kahwin org 5 pikul dah tak setaraf tau..seeloknya pikul yg sama...klu mati serahang tu lah menentukan ko pikul yg mana??
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2021 07:20 AM From the mobile phone | Show all posts
harap mak mertua tak banding kan bekas menantu dengan menantu baru..."dulu bini lama fizo bagi mak sekian sekian,rumah besar "
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2021 07:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Mmg rata2 girl dr sabah dan sarawak sgt cantik la..
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2021 08:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Cik_jantung at 15-1-2022 01:22 PM
anggeriklatifah replied at 22-10-2021 02:05 PM
Harap adik2 & abg pizo jaga Dan bawk la ma korng tu duduk rumah korang jugakkk..
Korang helookk je g ...


..........
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2021 08:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Nampak macam bakalan bahagia perkahwinan kali ni sebab nampaknya pijo yg kena mencari nafkah, tak boleh tumpang harta bini dah. Bini pun muka nampak garang, bolehlah sound ipar duai kalau melebih2. Lepas ni pijo jual laksa sarawak ke pulak? Dulu buka restoran thai tapi modal drp ex wife.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-6-2022 07:49 PM GMT+8 , Processed in 0.091811 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list