CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: trexxxxxi

Fizo nikah ore Sarawak #593 Abejo beli 4wd cash

  [Copy link]
Post time 18-1-2022 02:06 PM From the mobile phone | Show all posts
jargon replied at 18-1-2022 10:39 AM
Aku syak la ade pengunjung lain la tu amik video then send dkt rose…mugkin dia kenal satu family ss ...

aku baca komen2 kat fb..sorang tu kerja legoland pun sibuk nak komen kata 2 hari family fizo kat sana katanya cik yam nampak happy je..kire dia bekap fizo la..macamla 24 jam dia ngekor family diorang ni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-1-2022 02:10 PM From the mobile phone | Show all posts
ninnamina replied at 18-1-2022 01:32 PM
I baca kat fb jugak rata2 semua kecam mawar  tak boleh move on la apa la, siap ada yg cakap jeles  ...

Mse konflik.mawa pijo ceraiij..ramai je backup mawar gak memula...
cumaaaaa lepas mawar digosipkan ada hubgn dgn muntri pas aritu sampai rentas negeri ...dah org start tak suka kata mawar hipokrit...lagi2 mawar tak nafikan pun dia duk satu kete dgn muntri tersebut
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 02:12 PM | Show all posts
missHaidiD replied at 18-1-2022 11:59 AM
Acik bawang ni cari wall dia tak jmpa pulak. Mesti da tukar profile pic kan. Tau malu bila mawar v ...

bodohnya acik norlila tu? si mawar tak up gambar anak kat socmed terus dia cakap budak tu duduk dengan bapak je? memang dasar bodoh.
ni agaknya sejenis makan kfc pun amik gambar banyak2 up kat fb biar orang tahu dia makan kfc.
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 02:13 PM | Show all posts
umur rumah tangga pijo dgn bini baru masih mentah lagi. belum setahun pun
orang cakap kentut pun wangi la. tunggu la 2 -3 tahun lagi
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 02:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau betul fizo tgglkan cik y sbb nak main permainan dlm tu yg mana cik yam tak lepas utk naik mmg tak patut sungguh la.biasa parent ni bila bwk anak2 ke theme park gini utk bg anak2 happy..yg tua bangka ni kalau rasa nk enjoy main semua permainan lat theme park tu pi la time tak bwk budak kecik.budusss...bab mak tiri a.k.a bini baru pijo i tak nak komen, awal sgt lg nk puji2 pon
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 02:31 PM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 18-1-2022 11:59 AM
Acik bawang ni cari wall dia tak jmpa pulak. Mesti da tukar profile pic kan. Tau malu bila mawar v ...

i ada je jumpa fb 2 ketul makcik bwg tu. tp da x jumpa pula dkt mana masing2 punya komen. betul la pmpn sbnrnya paling bnyk mnyakitkn hati pmpn. sb tu i pn x berminat sgt nk brkawan dng pmpn
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 02:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Kita tengok pendirian netizen pun, kita ikut pening. Pengabaian kanak-kanak tak perlukan alasan. Pengabaian tetap pengabaian, pusinglah sampai mana pun.
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 02:43 PM | Show all posts
anggeriklatifah replied at 18-1-2022 02:10 PM
Mse konflik.mawa pijo ceraiij..ramai je backup mawar gak memula...
cumaaaaa lepas mawar digosipkan ...

anyaway apa status mawar ni, dah nikah ke belum? atau masih lagi menjanda
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-1-2022 02:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Sama sahaja dengan situasi sebenar bila anda nampak kanak-kanak terkurung dalam kenderaan yang dihidupkan enjinnya.
Kita yang saksi ni berdebar-debar rasa.
Datang mak atau ayah kanak-kanak ini, muka tak bersalah sahaja masuk kenderaan.

Itupun kalau tak terkunci dari dalam.
Bila dah terkunci, baru nak panik minta bantuan masyarakat.
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 03:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Kt fb teruk mawar kena  tak paham aku acik2 fb ni. Pehal mawar nk jeles. Dia bole dpt laki lain kalau dia nk pijo apa sgt. Dia yg fail cerai kot. Bodonya acik kepam fb yg sakan berfilter utk profile pic
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 03:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 8-11-2021 04:34 AM
anip ni manager mmg jaga mitsubishi..

pada kaka anzalna ni bgus la..xpilih duit..dia pilih laki y ...

Biasa lah sangat kaka norm, siap pakai Maserati tuh. Tak rasa dia biasa since family pun orka cumanya jenis yg gigih kerja Hanif ni. Nampak rajin & tak melepak merempam mcm laki kaya lain. Iols suka follow ig Hanif, post pasal kerja & family byk. Ig bini tak follow, ada unsur2 show off sikit
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 03:16 PM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 18-1-2022 03:03 PM
Kt fb teruk mawar kena  tak paham aku acik2 fb ni. Pehal mawar nk jeles. Dia bole dpt laki lain kala ...

Hahaha betul!! Apa la yg mawar nak jeles dgn wife baru fizo tu Takkan setakat dapat fizo nak bangga sangat
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 03:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Pompuan2 tu sume dh ada ank ke agak2?
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 03:43 PM From the mobile phone | Show all posts
bodo binti bengap sgt acik2 neraka kat fb nun
dok kecam Mawar
Nko tunggu aje la bila bini baru Fizo beranak nnti., si Yam tu akan di who r yuz kan aje
kat ig mmg la akan potray cik yam x dipinggirkan sbb nak hadap pujian netizen
Tu Jering tu boleh dijadikan contoh..
Bini baru Fizo tu rakyat marhean m40 aje kot bukan kayangn t20 nak dikagum2 kan
chooo
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 04:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Gile betul kalau tinggal anak sesorang camtu dah la anak pempuan..kot ada pedophile Kat situ

Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 04:55 PM From the mobile phone | Show all posts
If it’s possible, mntk je lah nk tgk cctv situ pijo/mawar.
Dua2 acah2 vip kan
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-1-2022 04:56 PM | Show all posts
Madel replied at 18-1-2022 03:43 PM
bodo binti bengap sgt acik2 neraka kat fb nun
dok kecam Mawar
Nko tunggu aje la bila bini baru Fizo  ...

bini dia bukan jenis family orka juga ke?
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 05:25 PM | Show all posts
nw111 replied at 17-1-2022 09:31 PM
Boleh nak beli cash kaka...tapi yg buat org saspek ada unsur2 money laundering sbb dia angkut duit ...

betul...  kalau cash dari sumber yang betul, pakai online transfer je...  mana yang bawak kepuk2 bayar barang ni sebab nak bagi untraceable...
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 05:33 PM | Show all posts
nia_salina replied at 16-1-2022 11:51 PM
the safest theme park for kids????? bongok nya la bapak cmni. ha geram ni. mana de tmpt yg safe fo ...

kat theme park la tempat paling mudah kidnap budak weih...
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 05:42 PM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 16-1-2022 01:15 PM
Bkn kt mawar je kita2 ni yg mak2 tgk pun rasa sedih.

Bahaya lah tggal ank kecil sorg mcm tu ...sdgkn kalau terlepas pndang 2 3 second pun boleh lesap.. kesian budak tu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-10-2022 06:10 AM GMT+8 , Processed in 0.081514 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list