CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: trexxxxxi

Fizo nikah ore Sarawak #593 Abejo beli 4wd cash

  [Copy link]
Post time 18-1-2022 11:59 AM From the mobile phone | Show all posts
cik_ingeniare replied at 18-1-2022 11:42 AM
Iya sis.. speechless meols baca komen komen kat situ sebab mostly perempuan tau yg komen kata mawa ...

Acik bawang ni cari wall dia tak jmpa pulak. Mesti da tukar profile pic kan. Tau malu bila mawar viral cmni

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-1-2022 12:05 PM From the mobile phone | Show all posts
I sokong mawar setakat ni. Sbb fizo nmpak try hard nak tunjuk kemesraan. Sejenis family yg suka berkumpul je. Feninggggg kepala. Nasib dpt org sarawak family jauh. Wife dia ni bukan katanya janda ada anak ke?
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 12:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Afie13 at 18-1-2022 12:21 PM
exclusive_vvip replied at 18-1-2022 10:15 AM
lepas kawen diorg lambat dpt anak, pijo buat statement mcm nak salahkan mawar..katanya mawar x suk ...


Mawar mmg ada masalah kesuburann kalau x silap dia ada endometrosis n buat pembedahan dgn Dr. Hamid Arsyad. Kira nak dapatkan cik yam tu mmg mcm2 cara n rawatan mawar cuba. Kalau baca Q&A dia dlm ig dia sendiri ckp benda paling sakit yg dia pernah rasa adalah usaha dia nak dapatkan cik yam n lahirkan cik yam

I rasa mawar x puas hati pasal abe jo selalu guna cik yam utk content. Mawar ckp cik yam duduk dgn ayah dia 2x dlm 2 minggu tapi kalau tengok abe jo kerap masuk gmbr/video cik yam dlm ig mcm cik yam tu selalu ada dgn dia
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 12:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku paling benci lelaki  nk kawen baru sibuk nk rapatkan nak rapatkan anak2 dgn bakal isteri. Ape ke bongokla.. ko xde perasaan ke kat mak yg mengandungkan dan melahirkan anak tu? Mak2 ni kalau boleh dia nak dia sorg je mak anak dia. Cuba empathy. Tak payah nak try hard la nk rapatkan anak dgn isteri kalau mak budak tu ada lg. kalu isteri baru tu baik, ikhlas budak2 sendiri nak dekat dgn dia.
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 12:34 PM From the mobile phone | Show all posts
anggeriklatifah replied at 16-1-2022 07:38 PM
Adik pijoyg pompuan dok perli yg Ma dia pun dok sorang2  okeyy je...sebb takut nak naik permainan ka ...

bodonya adik pijo nih bg komen.
ma kau duk sorang kalau org nak culik larat ke nak kendong ma kau tu?? silap2 dorang nak heret pon semput. apa pekdah culik mak kau?
ini budak kecik ngeng! kau tarik bawak lari sekelip mata je..ee bodonyaa geram aku!
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 12:35 PM | Show all posts
cik_ingeniare replied at 18-1-2022 11:42 AM
Iya sis.. speechless meols baca komen komen kat situ sebab mostly perempuan tau yg komen kata mawa ...

bongok la sape yg ckp mawar tak move on..
dah sah2  si mawar yg filekan perceraian
kat situ pun dah nampak mawar dah lama fed up dgn pijo n family

Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 12:35 PM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 18-1-2022 11:59 AM
Acik bawang ni cari wall dia tak jmpa pulak. Mesti da tukar profile pic kan. Tau malu bila mawar v ...

Padan muka achik bawang kena sound terus dengn Mawar.
Org yg biasa dok menunjuk dlm media sosial ni selalunya realiti tak la seindah dalm media sosial pun
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 12:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Nitizens yg ckp cik rose tak move on tu kelakar.Dia yg failkan cerai bbukan si pizohh tu. Mentang la pizohh tu ada rupa, terus bekap.
Kalau muka macam syuk tu mau kena maki
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-1-2022 12:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Tapi kesian gak mawar....ramai pompuan bekap pijo sekeluarga tggl Maryam sorg2 tu....dorg semua ckp mawar jeles dengki....aku pun pelik org perempuan nih kan ...korang xde anak ke...x kan xde rasa marah anak kena tggl sorg2 berdiri tepi gitu je... kadang2 lancau sikit org perempuan kat malaysia ni kalo kena kat anak sendiri baru meroyan.....aku fhm je perasaan mawar....dah diberi kepercayaan dgn niat utk anak seronok dgn bapak kandung alih2 duduk tepi je.... lancau la lu
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 12:41 PM From the mobile phone | Show all posts
anggeriklatifah replied at 17-1-2022 08:29 AM
Fizo nasib baik sebb dpt ex yg tak kaw2 perli dan jenis lazer cam ritrud...

Mawar ni sekdr bg hin ...

Dia lebih memahami kan sebab dia yg lalui semua tu.
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 12:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa ig adik pijo ni
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 12:44 PM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 18-1-2022 11:29 AM
Kt fb ramai bekap pijo dgn bini baru.. diaorg kt kno tak settle dlm wasap je knp nk heboh2 kt ig. Hu ...

Ye you i pun menyirap baca...apa ke bodot acik2 kepam fb tu ngata mawar mcm tu
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 01:01 PM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 18-1-2022 11:21 AM
Abis la cik yam da kata dia sedih.
Nk kt betol ke bini pijo ada ank sorg. Kno tak jaga ank sndiri.  ...

Bini pijo dah ada anak ke seblum ni?
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 01:01 PM From the mobile phone | Show all posts
jejarihalus replied at 18-1-2022 12:43 PM
Apa ig adik pijo ni

wandianaomar...
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 01:04 PM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 18-1-2022 11:59 AM
Acik bawang ni cari wall dia tak jmpa pulak. Mesti da tukar profile pic kan. Tau malu bila mawar v ...

hhahaha.. tak rilek betol acik lila dgn zulaikha tu.. kan da kena ss masuk igs..
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 01:04 PM From the mobile phone | Show all posts
intanblur replied at 18-1-2022 01:01 PM
Bini pijo dah ada anak ke seblum ni?

Masa mula2 nikah aritu ada yg kt janda ank 1. Ank dok serawak. Entah la cuols
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-1-2022 01:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Sachacha replied at 18-1-2022 12:44 PM
Ye you i pun menyirap baca...apa ke bodot acik2 kepam fb tu ngata mawar mcm tu

Ada yg lagi bingai suruh mawar rujuk dgn pijo demi maryam Buat apa mawar fail cerai kalau nak rujuk balik kan.
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 01:29 PM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 18-1-2022 01:18 PM
Ada yg lagi bingai suruh mawar rujuk dgn pijo demi maryam Buat apa mawar fail cerai kalau nak ruju ...

Ye ke you..ala budusnya bukan apa tu pijo ada rupa kemain acik2 kepam fb membekap dia siap ckp mawar jeles
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 01:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Afie13 replied at 18-1-2022 09:16 AM
Serius la komen dlm fb pasal isu cik yam ni diaorg ckp mawar x move on saja nk cari salah ex sbb den ...

I baca kat fb jugak rata2 semua kecam mawar  tak boleh move on la apa la, siap ada yg cakap jeles la tu mak ex dia boleh get long dengan menantu baru
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 02:03 PM From the mobile phone | Show all posts
ninnamina replied at 18-1-2022 01:32 PM
I baca kat fb jugak rata2 semua kecam mawar  tak boleh move on la apa la, siap ada yg cakap jeles  ...

yang samakan mawar dengan ritrud pun ada..tak move on katanya..kalau sama dengan ritrud mati idup balik pun lum tentu dia bagi anak beroyeh2 ke legoland ngan binik baru


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-10-2022 05:45 AM GMT+8 , Processed in 0.090738 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list