CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: trexxxxxi

Fizo nikah ore Sarawak #593 Abejo beli 4wd cash

  [Copy link]
Post time 16-1-2022 09:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Noreennya perangai
Apa budak sebesar maryam ditinggalkan tanpa penjagaan
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-1-2022 09:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Annoyingnya perangai suku sakat fizo ni ye
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 09:46 PM From the mobile phone | Show all posts
trexxxxxi replied at 21-10-2021 10:57 PM
Manisnya isteri baru Fizo
Hasil risikan menemukan I dengan fakta bahawa sheol kini ex-Qatar
Githu ...

Macam Avaa Vanja zaman fofular. Tapi ni lagi manis

Tipikal Sarawakian kan wajah polos
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 09:50 PM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 16-1-2022 01:15 PM
Bkn kt mawar je kita2 ni yg mak2 tgk pun rasa sedih.

Allah!
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 10:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Madam Rose tolong fight pasal ni.. Sbb ni kira issue Keselamatan anak uols
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 11:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Sometimes a single picture doesn't tell the whole story. Tempat tu bersepah budak2 tengah explore. Xde dalam gambar tak semestinye famili dia xde berdekatan. Tgk Cara dia berdiri mcm tgh pose ..could be fizo depan dia tgh ambik gambar. Maryam n her cousins mmg close. Tengok dia enjoy n happy jer.
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 11:51 PM From the mobile phone | Show all posts
exclusive_vvip replied at 16-1-2022 01:18 PM
mesti berderau darah mawar tgk gmbo ni…pastu fizo kemain yer cover, katanya legoland the safest the ...

the safest theme park for kids????? bongok nya la bapak cmni. ha geram ni. mana de tmpt yg safe for kids if no supervision from adult. yakni dlm rumah sekali pun . ey kalau i rose mmg bederau darah i ni nk memaki.themepark dh la ramai org. kalau tak hilang pun any accident can happen. kesian tgk pic ni
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 07:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Afie13 at 17-1-2022 07:58 AM

I rasa ada cerita disebalik kes cik yam ni. Kita pun xde dekat tempat tu so kita tunggu je lah apa yg fizo/family dia cakap. Kalau i jadi mawar pun i marah bila ada org hantar gmbar cik yam mcm tu

Nampak sgt diaorg lepas cerai dah x ok n berbaik pun sbb cik yam je. Mawar selalu sindir ckp dia x suka guna cik yam utk content kalau perasan pun abe jo yg selalu masukkan gmbar n video cik yam dlm ig/fb

Bini baru abe jo tu x perlu lah sindir ex wife laki. I rasa sebaiknya senyap je x payah campur. U tu baru kahwin n nasib u belum tentu lebih baik drp mawar
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-1-2022 08:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Afie13 replied at 17-1-2022 07:54 AM
I rasa ada cerita disebalik kes cik yam ni. Kita pun xde dekat tempat tu so kita tunggu je lah apa y ...

Rasa stat yang abe fizo nak kawin dia da petik nama mawar kt wartawan...kiranyr dia cakap mawar yang hebohkan dekat wartawan pasal dia nak  kawin...
And lagi satu lepas abg fizo kawin dia da bawa cek yam g nak atv ke kuda yang cek yam jatuh habis muka cek yam luka to...bila orang tny mawar muka cek yam jatuh sebab jatuh masa gan abe fiz ke dy mgaku...
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 08:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by anggeriklatifah at 17-1-2022 11:25 AM
Su_annur replied at 17-1-2022 08:21 AM
Rasa stat yang abe fizo nak kawin dia da petik nama mawar kt wartawan...kiranyr dia cakap mawar ya ...


Fizo nasib baik sebb dpt ex yg tak kaw2 perli dan jenis lazer cam ritrud...

Mawar ni sekdr bg hint2 perli2 je..berkias2..
Contoh dia selalu ckp jgn percaya dgn content acah2 caring mcm tu..bak kata mawar indah khabar dari rupaa..mawar sbnrnya dari dulu suka ckp cam tu..seakan2 nk bgthu takde la caring benau si pijo dan family dia punnn
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 08:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by anggeriklatifah at 17-1-2022 03:45 PM
Rogue98 replied at 16-1-2022 11:22 PM
Sometimes a single picture doesn't tell the whole story. Tempat tu bersepah budak2 tengah explore. X ...


GambR cik yam tak tau siapa.amek..tapi tgok keliling cik yam takde org pun
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 05:32 PM From the mobile phone | Show all posts
nia_salina replied at 16-1-2022 11:51 PM
the safest theme park for kids????? bongok nya la bapak cmni. ha geram ni. mana de tmpt yg safe fo ...

Ha,kannn..dlm rumah pun nak kena tgk jugak budak2 ni..mcm2 bleh jadi..tambah lah kat public..bongok si fizo ni..
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 07:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku yg bukan mak Cik yam pun dah berderau darah aku n nk maki2 ke ex laki rose ni. Xthu lah ape Mdm rose rase bila ade orang bagi gmba ni kat dia. Ya Allah Mesti berangin satu badan. Kalau aku, maw aku call bewok ni siap package maki2 n aku akan ugut utk proceed kat mahkamah or call my lawyer to sue you on negligence. Grrrr
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 07:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Cuma nak cakap la... baru2 ni mawar penah up kat igs.. dia kata kalau ada masalah apa2.. jgn post kat med social... yada yada.. ke aku mimpi ?
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 07:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Cuma nak tanya.. dah masuk 2022 dah ni... mak abe dah merengek nak kerusi urut baru ke belum?
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 07:45 PM From the mobile phone | Show all posts
ninnamina replied at 16-1-2022 11:18 AM
Iols folo fb legoland terpampang muka fizo,m and sskjp dia..
Bosannya nak bercuti senang2 dengan fam ...

Bukan angkut je... silap2 kena belanja sekali..set2 ni mmg jenis suka hadap org sponsor... sungguh aku BENCI
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-1-2022 07:49 PM From the mobile phone | Show all posts
anggeriklatifah replied at 16-1-2022 07:38 PM
Adik pijoyg pompuan dok perli yg Ma dia pun dok sorang2  okeyy je...sebb takut nak naik permainan ka ...

X dak huntongnya lah haiiiisssh nak colik ma kau tu.... nak kena beli kerusi urut sokmo!
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 07:51 PM From the mobile phone | Show all posts
beta_carotene replied at 16-1-2022 07:52 PM
Pegi legoland pun bawak sekampung... Sskjp betul

Dia pegi dgn addiik dia wandiana tu kan? Adik yg bongsu yg masa kawen pijo dukung tu pegi x?? Aku tgk wandiana ni mmg kaki mengeko pijo ni...
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 08:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by anggeriklatifah at 17-1-2022 08:44 PM
matjerk replied at 17-1-2022 07:51 PM
Dia pegi dgn addiik dia wandiana tu kan? Adik yg bongsu yg masa kawen pijo dukung tu pegi x?? Aku  ...


Yg bongsu tak.g kot
Wandiana memg dari dulu suka mengekor si abgnya tu..
Kemano2 pijo ado...dio ado gakk

Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 08:24 PM From the mobile phone | Show all posts
anggeriklatifah replied at 17-1-2022 08:09 PM
Yg bongsu tak.g kot
Wandiana memg dari dulu suka mengekor si abgnya tu..
Kemano2 pijo ado...dio ad ...

Yg masa hanimun ritu pun mengekor.. dia join newly married tu .. tinggal laki kt kl.. sbb laki ada keje... laki join few days later.. x sabor2 nak mengeko punya psl..tinggal laki.
Yg adik bongsu tu aman2 je.. x penah plak tgk keluarga depa ni mengendeng dgn adik bongsu tu..even masa tu baru kawen...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-10-2022 07:04 AM GMT+8 , Processed in 0.091575 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list