CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: trexxxxxi

Fizo nikah ore Sarawak #593 Abejo beli 4wd cash

  [Copy link]
Post time 19-11-2021 02:40 PM From the mobile phone | Show all posts
watymuchaz replied at 1-11-2021 07:35 PM
Meme pon... Adik ipar i kawen ngan ore kelate.. Makan hati wei.. Sbb sebolehnya diaorg ni nak kalo ...

tu sebb masa nak couple kaka tanya boipren berapa beradik…umur jarak berapa dan makpak keje apa…maaf sebb kaka bole jer idup susah sama2 fresh graduate but ada limit…tggjwb as anak kita lunaskan but bukan nak kena sara semua keluarga…kaka dah independent tak susahkan family itu pun dah alhamdulillah…gitu kata arwah mak kaka…mak terus terang kata izin kaka nikah dgn boipren sebb arwah MIL yg sgt baik…
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-11-2021 11:53 AM From the mobile phone | Show all posts



Mawar dah bersuara

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 03:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa yg buat mawar panas hati tuh
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 03:49 PM From the mobile phone | Show all posts
menjad replied at 24-11-2021 03:46 PM
Apa yg buat mawar panas hati tuh

Mungkin orang dok DM mawar pasal artikel tu kot. Tu yang mawar bising
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 03:58 PM From the mobile phone | Show all posts
bodoe nye joe jambul ni nak memetik nama janda
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 04:31 PM From the mobile phone | Show all posts
exclusive_vvip replied at 8-11-2021 11:37 PM
tu la tu..sayang betol fareeda terbenam gitu..sbb iols tgk masa both fareeda n ariani baru menapak ...

Apa yg buat jadi lingkup?
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 11:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Tengok igstry mawar...macam dia tunjuk cek yam sorg2...macam dia cakap jangan tengok dari media sosial xakan sama dengan realiti
Macam maksud dia family abe joy tunjuk dia orang care sayang cek yam...realiti nyr sebalik to
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 11:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Su_annur replied at 16-1-2022 11:02 AM
Tengok igstry mawar...macam dia tunjuk cek yam sorg2...macam dia cakap jangan tengok dari media sosi ...

Pastu sapa amek gmbo tu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-1-2022 11:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols folo fb legoland terpampang muka fizo,m and sskjp dia..
Bosannya nak bercuti senang2 dengan family sendiri2 pun nak kene angkut adik bagai..
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 11:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by ninnamina at 16-1-2022 11:34 AM
Su_annur replied at 16-1-2022 11:02 AM
Tengok igstry mawar...macam dia tunjuk cek yam sorg2...macam dia cakap jangan tengok dari media sosi ...


I pun tengok ada org2 yg berjalan ke situ snap gambar maryam agaknya..
Maybe yg lain2 tengah riding and maryam x nak naik or x lepas naik agaknye, apa2 pun gambar and caption tu banyak spekulasi (iols pun sama terspeculate )
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 11:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Igs adek fizo pun ada update membalas story pasal gambar maryam tu and wife dia pun dah post quote
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 11:42 AM From the mobile phone | Show all posts
ninnamina replied at 16-1-2022 11:30 AM
I pun tengok ada org2 yg berjalan ke situ snap gambar maryam agaknya..
Maybe yg lain2 tengah ridin ...

Kan...rasa peminat yang ambik foto tunjuk dekat mawar...betul jugak apa mawar cakap media sosial vs realiti
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 12:08 PM From the mobile phone | Show all posts
ninnamina replied at 16-1-2022 03:38 AM
Igs adek fizo pun ada update membalas story pasal gambar maryam tu and wife dia pun dah post quote ; ...

Itu ler.. bahaya sungguh socmed. Takut anak jadi mangsa nanti.. Mesti sskjp nak tunjuk kat mawar berbahagia je derang dgn org baru. Padahal abe joe tu muflis masa mawar kahwin kannnn...
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 12:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Su_annur replied at 16-1-2022 11:02 AM
Tengok igstry mawar...macam dia tunjuk cek yam sorg2...macam dia cakap jangan tengok dari media sosi ...

I rasa msty ada ride y maryan xlepas naik. Tapi agak2 la nak tgl kan situ sorg2. Or family lain duduk dlm tempat menunggu cikyam nk stay situ tgu daddy dia jgk. Entah
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 12:13 PM From the mobile phone | Show all posts
ninnamina replied at 16-1-2022 11:38 AM
Igs adek fizo pun ada update membalas story pasal gambar maryam tu and wife dia pun dah post quote ; ...

Share sini
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 12:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Wife abang joe macam pregnat kan...nampak perut lain
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-1-2022 12:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Minami2013 replied at 16-1-2022 12:08 PM
Itu ler.. bahaya sungguh socmed. Takut anak jadi mangsa nanti.. Mesti sskjp nak tunjuk kat mawar b ...

Yg baru pon boleh tahan post kat ig story pasal drama. Xsabar pulak nk tgu cash yg baru ni mcm mawar kne
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 01:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Lailerthee replied at 16-1-2022 12:12 PM
I rasa msty ada ride y maryan xlepas naik. Tapi agak2 la nak tgl kan situ sorg2. Or family lain du ...

Bkn kt mawar je kita2 ni yg mak2 tgk pun rasa sedih.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 01:18 PM From the mobile phone | Show all posts
mesti berderau darah mawar tgk gmbo ni…pastu fizo kemain yer cover, katanya legoland the safest theme park for kids to play around ke apa tah..igs mawar naik dulu, pastu fizo baru update status ig dua jam lepas
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 01:20 PM From the mobile phone | Show all posts
zeetot replied at 24-11-2021 04:31 PM
Apa yg buat jadi lingkup?

sorry, xtau u ada tanya ni..kan dulu lepas kawen dgn mawar, marketing fareeda tah apa2..yg org tido kat luar kedai sbb nak tggu koleksi baru la..katanya tu idea fizo la..sudahnya melingkup
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-10-2022 06:08 AM GMT+8 , Processed in 0.080419 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list