CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: trexxxxxi

Rumah Borak BodGosip

  [Copy link]
 Author| Post time 17-10-2021 10:43 AM From the mobile phone | Show all posts
miracle_forever replied at 17-10-2021 11:07 AM
meols dah try banyak kali.. tak boleh add images mcm dulu, kalau desktop version boleh tak buat ca ...

Desktop version boleh
Cer kaka try
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2021 11:05 AM | Show all posts
iols sokong layout baru.. i like it
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2021 11:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by nakkomenjugak at 17-10-2021 11:07 AM

UI ni agak okay, cuma nak kena masuk sekolah balik belajar button2 ni

Tapi mana nak carik guide untuk tered latest bod CI bodgos bod paranormal etc aaahhh? Dulu iol senang baca latest tered kat situ
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-10-2021 11:10 AM From the mobile phone | Show all posts
nakkomenjugak replied at 17-10-2021 12:06 PM
UI ni agak okay, cuma nak kena masuk sekolah balik belajar button2 ni

Tapi mana nak carik guide unt ...

Kaka check di home button
Atau kaka buka desktop version, kaka click My Center

Dari situ kaka akan dapat UI macam our previous one
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2021 11:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Rasa macam tak lepak la pulak tapi macam upgraded pulak aesthetic porem, syabas inspektor sahaaab
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2021 12:17 PM From the mobile phone | Show all posts
trexxxxxi replied at 17-10-2021 11:10 AM
Kaka check di home button
Atau kaka buka desktop version, kaka click My Center


Okayyyyy tenkiuuu mek trex5i!
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-10-2021 02:24 PM From the mobile phone | Show all posts
@MsOren

Kaka, sinilah
Ai nak ajak kaka bawang Holland
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2021 02:28 PM From the mobile phone | Show all posts
trexxxxxi replied at 17-10-2021 10:43 AM
Desktop version boleh
Cer kaka try

gua desktop version pun xboleh juga nak upload gambar directly from hp’s photo album.. chuols upload macam mana selalunya?
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2021 02:49 PM | Show all posts

Nak gossiip psl apa ye ok dek alang2 ko ni mod baru kan, aku cuma nak bagi sedikit tips, jgn termakan dgn mentaliti forumers pprt, semua org blh suka n kritik mana2 retis kat bod gossip ni. Hak masing2.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-10-2021 02:53 PM | Show all posts
miracle_forever replied at 17-10-2021 03:28 PM
gua desktop version pun xboleh juga nak upload gambar directly from hp’s photo album.. chuols upl ...


Cara2 upload gambar desktop version






This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-10-2021 02:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by trexxxxxi at 17-10-2021 03:57 PM
MsOren replied at 17-10-2021 03:49 PM
Nak gossiip psl apa ye ok dek alang2 ko ni mod baru kan, aku cuma nak bagi sedikit tips, jgn  ...


Baik kaka atas nasihat nya
Kihkihkih

Tadi ada report pasal kaka
Tapi ai OK jah ai dah tau cara kaka melahar


Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2021 02:58 PM | Show all posts
trexxxxxi replied at 17-10-2021 02:55 PM
Baik kaka atas nasihat nya
Kihkihkih

Lol act aku tak heran pun org nak mereport selagi mod berfikiran rational. Forumers gossip pprt mmg lah dorg kuat sentap klu retis kesayangan dorg kena cuit
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2021 03:07 PM | Show all posts
Edited by MsOren at 17-10-2021 03:08 PM
trexxxxxi replied at 17-10-2021 02:55 PM
Baik kaka atas nasihat nya
Kihkihkih

Oh ye ke dah ada yg report rupanya lol kohkohkohhh
Cepat ko ye mod buat homework cara akak melaharrr good job tapi kat forumers lain pun apply benda yg sama ye, be fair dek, klu ada forumer report tak semestinya kena potong credit forumer yg direport klu dia sekadar kutuk retis yg menjadi taksuban forumer pengadu
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-10-2021 03:11 PM From the mobile phone | Show all posts
MsOren replied at 17-10-2021 04:07 PM
Oh ye ke dah ada yg report rupanya lol kohkohkohhh  
Cepat ko ye mod buat homewor ...

Haha! Itulah ai gelak2 tengok report
Actually ai tak potong tacang sesuka hati

Ai tak kisah nak bergasak
There's limit, gituuu

Oh btw ai kenai kaka dah lama sejak ai newbie
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2021 03:17 PM | Show all posts
trexxxxxi replied at 17-10-2021 03:11 PM
Haha! Itulah ai gelak2 tengok report
Actually ai tak potong tacang sesuka hati

Khenn..kadang2 benda yg direporttt mcm tak logic nak suruh ambik tindakan, mcm2 budak perangaiiii Itu lah tiba2 ni rasa pun mcm ada teriingat ko lah, sebelum aku berhenti kejap dlm 2 thn lepas ko dah ada rupanya kan

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-10-2021 03:28 PM From the mobile phone | Show all posts
MsOren replied at 17-10-2021 04:17 PM
Khenn..kadang2 benda yg direporttt mcm tak logic nak suruh ambik tindakan, mcm2 budak perangaiiii  ...

Rasanya waktu tu pun ai stop porum kejap kaka
Busy keje

Kaka mcm guna oyenthereturn kan waktu tu
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2021 03:31 PM | Show all posts
trexxxxxi replied at 17-10-2021 03:28 PM
Rasanya waktu tu pun ai stop porum kejap kaka
Busy keje

Ye betullah tu...yg dulu d returnn kononn



Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2021 03:34 PM | Show all posts
Pasalll forumers yg report benda2 remehh n bukan2 tu ko buat derk je dek, harapnya nanti dorg cerdikk sendirilah bila ko takde ambik action apa2 utk report remehh temehh dorg tu.

Have a nice day yachhhh nanti2 sembangg lagi,bukan selalu dtg sini pun selalu kat CI jah, ok see u
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2021 04:24 PM | Show all posts
Edited by Nurul_007 at 17-10-2021 04:26 PM

meols copy paste dekat sini lah ayat org tu supaya dia pun boleh aman2x terima kritikan org lain"Biarlah siapa suka retis itu siapa tak suka retis ini, nama pun bod retiss nak side mana pun ikut suka nak tengah2 pun ikut suka."

dh tu dia guna ayat meols "side" misti dia tuduh meols report dia.mod boleh lah clearkan in the air ada meols report tak?buang masa meols nak report org yg cakap tak serupa bikin.ok lah meols pun nak move on lah

Comments

Chuol relax yachhh bukan chuols. Belum pernah lehat id chuol lagi setakat ini.  Post time 17-10-2021 04:39 PM
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2021 04:28 PM From the mobile phone | Show all posts
I is cannot type komen panjang2 sbb tak boleh scroll atas balik nak check komen sebelum post

mcm mana nak komen persis buat assignment oum 3000 patah perkataan gini???????
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-5-2022 07:50 PM GMT+8 , Processed in 0.085399 second(s), 24 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list