CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: trexxxxxi

Rumah Borak BodGosip

  [Copy link]
Post time 16-10-2021 09:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Cikembok replied at 16-10-2021 02:05 AM
Aku tak leh login guna acc aku biasa guna.. Bila nk reset password, link kt email yg aku dpt mcm x b ...

Laaaa samaaa laa kitaaa!
Nickname lama tuuu login guna google acc jaaa.
Yg baru nii talehh ponnn guna google acc. Dah la tak ingat password. Pastu buat forget password, dpt email, tekan link reset password, dapat “Parameters error”.

Nak buat mcm mana niiii kakaaaa @trexxxxxi 5x? Helppp meeee! Baideweiii saya @qwen_luna
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-10-2021 10:15 PM | Show all posts
helloova replied at 16-10-2021 10:23 PM
Laaaa samaaa laa kitaaa!
Nickname lama tuuu login guna google acc jaaa.
Yg baru nii talehh ponnn g ...

Alolololo ciannnn diaaaa
Dah try login semula tonight?

Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2021 10:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Eh nak tanya lah bod gossip ni pun penah ada mod kena fired ke lol sbb ada baca baca perbualan siapa ntah n yg kena fired tu acik kampong ulu banat mulott bergihh jagonggg miss know itt alll ingatkan perkara mcm ni berlaku di CI je di mana mod @Modngengade  yg gila kuasa tu dijatuhkan oleh forumers CI kerana sikap gila kuasa mcm beruk dpt bunga, cashhh lol kohkohkohhh apapun tahniah pd mod yg baru ni, nmpk pun sweet je, takdelah org menyampahhh.
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2021 11:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Tq mod buka tred ni. Kalau rajin tolong #pin kan tips2 sebelah atas. Iols ni malas membaca. Tq
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2021 11:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Sama la taksuka layout baru
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2021 12:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Ntah lah aku tak sure phone aku ke apa ..tapi dulu aku boleh nampak semua latest n popular thread in one page. Tapi skrg Aku x dapat dah kena click satu2 gosip, semasa, peristiwa etc...jadi makin malas aku nak masuk.
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2021 12:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Tiada masalah lain selain notifications replied dari porumers hilang. Maka mencari la aii ke profile kaka trexxxxxi demi mencari yistana itu
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2021 12:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Kat mana nak tgk ada org reply komen kite?
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2021 12:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Dark mode ok cuma kalau font tu buat cerah sikit lagi, lagi bagus.. contoh mcm reddit dark mode iols suka.. tapi cemana nak bagi feedback ni kepada org terlibat? hehe
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-10-2021 12:56 AM | Show all posts
Rogue98 replied at 17-10-2021 01:00 AM
Ntah lah aku tak sure phone aku ke apa ..tapi dulu aku boleh nampak semua latest n popular thread in ...

Senang je.
Lama2 dah boleh adapt





This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-10-2021 12:59 AM | Show all posts
babycc replied at 17-10-2021 01:32 AM
Kat mana nak tgk ada org reply komen kite?

Check di notice
Di hujung sekali kanan atas tu ada toolbar 3 melintang
Situ semua ada
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2021 02:50 AM From the mobile phone | Show all posts
helloova replied at 16-10-2021 09:23 PM
Laaaa samaaa laa kitaaa!
Nickname lama tuuu login guna google acc jaaa.
Yg baru nii talehh ponnn g ...

Kannn.. Sbb selamani mmg pakai Google acc jer.. Stress.. Takper nak try LG ni.. Klu kuar parameters error tu.. Memang la...
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2021 06:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Murung jap dgn display baru. Iols biasa masuk benang berpandukan latest thread, hot thread, last replied. Sekarang kena masuk bod satu persatu cek whats going on.
Sudahnya iols masuk 2-3 bod je rutin.
Layout lama tu desain dia user friendly. Untuk improve efficiency & performance boleh restructure buang butang/link yg jarang digunakan.
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2021 09:09 AM From the mobile phone | Show all posts
iols xdapat notifications.. dah jumpa 2 kali org reply iols. tp xdpt noti. noti yg lepas haritu pn tunggang langgang x tersusun. noti yg lama ada kt atas..
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2021 09:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Patut la minggu lepas Brave lambat sgt nak loading.. rupanya tgh renovation nak upgrade ke penthouse! Gila laju lah yg baru ni! Cuma aritu terkial nak reply post je sehari dua
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2021 09:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Ya ampuunnn mata sakiit kepala pening baca forum ni...sbb silau sngat .. tk tahu mana hujung pangkal... background tkmo kasi putih bole tak
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2021 10:00 AM From the mobile phone | Show all posts
macam mana nak tepek gambar eh? selalu add je keluar link kat post. kali ni try tak jadi pulak
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-10-2021 10:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Dorotheas replied at 17-10-2021 10:58 AM
Ya ampuunnn mata sakiit kepala pening baca forum ni...sbb silau sngat .. tk tahu mana hujung pangkal ...

Mohon baca pinned post
Tima aceh dan harap maklom
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-10-2021 10:05 AM From the mobile phone | Show all posts
miracle_forever replied at 17-10-2021 11:00 AM
macam mana nak tepek gambar eh? selalu add je keluar link kat post. kali ni try tak jadi pulak

Tepek gambar secara mobile masih try error
Cuba kaka click image dihujung bawah tu untok insert image
Kalau kaka berjaya ai bagi tacang
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2021 10:07 AM From the mobile phone | Show all posts
trexxxxxi replied at 17-10-2021 10:05 AM
Tepek gambar secara mobile masih try error
Cuba kaka click image dihujung bawah tu untok insert im ...

meols dah try banyak kali.. tak boleh add images mcm dulu, kalau desktop version boleh tak buat camtu?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-5-2022 07:25 PM GMT+8 , Processed in 0.387724 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list