CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: trexxxxxi

Rumah Borak BodGosip

  [Copy link]
Post time 16-10-2021 06:22 AM From the mobile phone | Show all posts
TerataiMelur02 replied at 15-10-2021 06:36 PM
Kannn.
Dah kena perli "ingatkan terang2 baca quran"

Hahaahahaha.. Me too.. Awkward pulak kena perli giteww.. Hahahaha. Jauh dari persimpangan baca quran tu aih
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2021 06:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Bagus gak ek.. Banyak benda baru seronok aku explore. Tahniah la momod admin
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2021 06:34 AM From the mobile phone | Show all posts
trexxxxxi replied at 15-10-2021 07:16 PM
Click toolbar 3 melintang tu
Bawah sekali ada color2 mode
Pilih paling kiri.. dark mode

Tengs kaka. Maapkan kenooban meols.
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2021 07:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by RainbowPink at 16-10-2021 07:33 AM

Yang syoq nya laju berdesupp zas3 gitu. Terus terasa mcm eh ak upgrade fon ke. Pasal tacang tu xpandai la pulak nk cek. Mohon tunjuk ajar ku sipoo. oh tapi klu cek reply2 lama banyak reply yang xde. So rasanya iols mengalami nasib yg sama. Mohon ganti balik tacang beserta tacang free skali yek. ????
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2021 07:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Cikembok replied at 16-10-2021 02:06 AM
Samalah.. X pasal2 kena guna acc lain

Tu lah.. sedihnya kena mula dri awal balik, padahal dah lv 11 acc tu
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2021 07:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Suka yg baru sbb laju je tekan.. sblm ni ambik masa loading. Tp kenapa certain tajuk thread kdg mcm tak habis je? Mcm kena ada potong ayat.
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2021 08:22 AM From the mobile phone | Show all posts
X bole login id lama. Bg link utk reset password tp bila click link keluar parameter error. Terpaksa wat ID baru.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-10-2021 09:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Minami2013 replied at 16-10-2021 08:39 AM
Suka yg baru sbb laju je tekan.. sblm ni ambik masa loading. Tp kenapa certain tajuk thread kdg mcm  ...

UI baru ni macam buat wording etc kecik sikit dari sblm ni kan
Sebab tu smooth je
Banyak hard code yang dah takde
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2021 11:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Tq momod wujudkn thread ni.. tenang mata iol gune dark mode..
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2021 11:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Masuk2 tetiba naik level pulak haha.. dorum baru lebih pantas tapi layout tak familiar lagi. Iols tercari2 Button reply, pm, notice..
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2021 11:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Cik_jantung at 15-1-2022 11:36 AM

..........
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2021 11:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Lengkong replied at 15-10-2021 09:55 PM
Tak best lah forum baru ni, serabut. Kalau cerah..sampai silau mata. Buat gelap..jadi hitam gelap be ...

Betul, putih sampai silau mata. Gelap pulak gelap sangat. Bagi je lah option warna biru sky macam dulu tu. Tak seronok nak masuk forum.
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2021 11:34 AM | Show all posts
biskutraya replied at 15-10-2021 05:53 PM
Ni thread sepatutnya nk komen i punya system messages hilang.. last yang tinggal 29/8. Harap tacan ...

Same. Perasan dr 2 3 hr lepas. Notices suma yg August ja tggai. Yg latest mia. Tacang pn kna potong redho je lar. Ni login tak sat dh level up ngn tacang btambah. Tp notices tetap mia ngn emoticon xmau kluaq.


Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2021 11:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Thunderclouds replied at 16-10-2021 11:34 AM
Same. Perasan dr 2 3 hr lepas. Notices suma yg August ja tggai. Yg latest mia. Tacang pn kna poton ...

Eh sori tereport.. gagap² lg haa nk tekan button.. ok² kene log out log in balik eh.. tq u..
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2021 12:10 PM | Show all posts
ok dah porem ni
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2021 01:29 PM From the mobile phone | Show all posts
LittleJongho97 replied at 16-10-2021 07:31 AM
Tu lah.. sedihnya kena mula dri awal balik, padahal dah lv 11 acc tu

I lvl 7 ilang...ni kena reg nick bru...sedih kan..
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2021 01:30 PM From the mobile phone | Show all posts
LittleJongho97 replied at 16-10-2021 12:02 AM
Sebelum ni selalu log in guna email sbb lupa password tp skrg dh tak boleh, nak reset password pulak ...

Sama la...error....last kena reg nick bru
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2021 02:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah rasa macam newbie balik
Mencikkkkkk
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2021 03:05 PM From the mobile phone | Show all posts
LittleJongho97 replied at 16-10-2021 07:31 AM
Tu lah.. sedihnya kena mula dri awal balik, padahal dah lv 11 acc tu

Kita level 10.. Dah x leh nk baca thread yg ada pagar.. Terus stress.. Nak komen letak gmbr pon tak leh..
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2021 03:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Guna dark mode, rasa macam zaman myspace. Tak best! Gunalah kaler putih macam fb tu, takdelah silau mata kitorang. Ke upgrade cari  hari tu ditaja Clorox)  O2 Vanish?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-5-2022 12:29 PM GMT+8 , Processed in 0.845618 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list