CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: trexxxxxi

Rumah Borak BodGosip

  [Copy link]
Post time 15-10-2021 10:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Wowww..terkesima tgk renovasi forum..vip mana sponsor..ooppss
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2021 10:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Layout baru ni membuat meols seperti nubis. Kena belajar balik satu2 ni. Terkial2 uols. Dah lah dgn iklan penuh satu page.
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2021 11:06 PM From the mobile phone | Show all posts
saya hokey sahaja dengan ui yang baru hinih. tenkiu untuk dark mode
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2021 11:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Nmpk tersusun n kemas, tapi awatnya yg reply tu jadi kaler kelabu.
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2021 11:38 PM From the mobile phone | Show all posts
boojaat replied at 15-10-2021 07:24 PM
Eh.. nape tacang i berkurang? Mula2 x perasan.. lepas baca komen lain , baru cek diri sendiri.. nape ...

Rasa meols byk topik kena padam. Ada tangan2 ghoib chuols. Ada sekor mod kat CIS suka pedajal org…
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2021 11:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Baru nk terer pakai yg lama... Tetiba tukar baru plak... Hai... Merangkak baliklah nampaknya. Tacang kena curik bila nk pulang balik?
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2021 12:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Sebelum ni selalu log in guna email sbb lupa password tp skrg dh tak boleh, nak reset password pulak tak dpt sbb link error
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2021 12:02 AM From the mobile phone | Show all posts
mrsbale replied at 15-10-2021 05:28 PM
Cuma nak komen meols rase macam makin laju page loading sjak layout baru ni. Maybe sbb nmpk clean je ...


Yes betul bila taip panjang takleh scroll up apa kita tulis.. unless kt phone kena buat select all highlight semua naik atas baru la nampak.. aku rasa menaip mcm rupa bapak aku taip mesej dah tekan sebutir2
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2021 12:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku dah try dark mode, lagi punah pemandangan aku.. nak2 pulak baca komen yg ada emoji kuning2 tetiba weyy.. cukup la hati kitorang je hitam, mata kitorang jgn la pun nak dikelabu-asapkan pulok….
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2021 12:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Ehhhhhh padan lerr nampak lain udah tukau. Macam tak best je. Tak friendly macam dulu2. Terang benderang
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2021 12:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Mula2 mcm silau lah jugak.
Tapi lama2 mcm ok lah
Not bad.

Nak suggest butang like je untuk komen. Kdg nak agree dgn satu satu komen, tp tak nak reply. Kan best kalau ada button like. Hehehehehe
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2021 12:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols selalu bukak part forum cari > forum > latest / hot topic ke apa entah namanya tu. sellau ke situ je sebab senang, semua bod ada kat situ n topic2 / thread yg tgh hot je naik. Benda tu dah takda lagi eh?
Rasa malas nak bukak satu satu bod nak tengok
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2021 01:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Saya punya point terus turun dah seribu ,plus dah naik level terus turun level  lain n point jadi 822 pluss...frust sangat, punyalah berusaha kumpul tacang
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2021 02:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku tak leh login guna acc aku biasa guna.. Bila nk reset password, link kt email yg aku dpt mcm x berfungsi.. Asiklh tunjuk parameter errors..
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2021 02:06 AM From the mobile phone | Show all posts
LittleJongho97 replied at 16-10-2021 12:02 AM
Sebelum ni selalu log in guna email sbb lupa password tp skrg dh tak boleh, nak reset password pulak ...

Samalah.. X pasal2 kena guna acc lain
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2021 02:06 AM From the mobile phone | Show all posts
LittleJongho97 replied at 16-10-2021 12:02 AM
Sebelum ni selalu log in guna email sbb lupa password tp skrg dh tak boleh, nak reset password pulak ...

Samalah.. X pasal2 kena guna acc lain
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2021 02:08 AM From the mobile phone | Show all posts
LittleJongho97 replied at 16-10-2021 12:02 AM
Sebelum ni selalu log in guna email sbb lupa password tp skrg dh tak boleh, nak reset password pulak ...

Samalah.. X pasal2 kena guna acc lain
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2021 02:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by codenamedream at 16-10-2021 02:33 AM

iols OK jer dgn layout baru ni.  Cuma putih sgt.
and iols x ingat pun iols level berapa sebelum ni,  so iols x sure rating iols ada kurang x.  

Ciett.  Iols baru nampak acik2 komen ada dark mode.  TQ
Iols suka dark mode ala2 dlm kegelapan dunia.
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2021 05:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak best lah forum baru ni, serabut. Kalau cerah..sampai silau mata. Buat gelap..jadi hitam gelap betul.
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2021 06:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Alamak.. Kena ambik masa nk sesuai kan diri.. Mula2 ingat hp I olls yg jadi ala2 apps lain.. Hahahaha.. Nmpk bersih nau nau.  
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-5-2022 06:37 PM GMT+8 , Processed in 0.106628 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list