CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: trexxxxxi

Rumah Borak BodGosip

  [Copy link]
Post time 15-10-2021 07:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Napewww ade org komen cerah sangat
Acik boleh je buat dark mode neh haaa

Comments

Kahkahkah gittewww acik masuk berletiaq.. terus ai jumpa dark mode  Post time 15-10-2021 07:13 PM
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-10-2021 07:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Click toolbar 3 melintang tu
Bawah sekali ada color2 mode
Pilih paling kiri.. dark mode

Cc @wanawina @asfaz
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2021 07:21 PM From the mobile phone | Show all posts
trexxxxxi replied at 15-10-2021 07:16 PM
Click toolbar 3 melintang tu
Bawah sekali ada color2 mode
Pilih paling kiri.. dark mode

Khennnnz
Tapi acik tehhhhhtap rasa semak dgn interface baru neh
Kalo acik boleh masuk dlm postmortem meeting kat opis cari tuh, mmg masak la programmers kena hentam dgn acik
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2021 07:22 PM | Show all posts
first iols silau sngt kena pakai sunglasses 2nd tacang iols ghaib 3rd dulu kat area ni  kita boleh tgk thread baru ke thread latest hot ke now kosong je


Iols jumpa bebenang ni pun kat sini


ioils tak reti pki sngt lah mode baru ni..iols nk yg lama

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2021 07:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 15-10-2021 07:04 PM
Napewww ade org komen cerah sangat
Acik boleh je buat dark mode neh haaa

Itu lah, iols dah lama test2 interface dekat toolbar ni, ada je darkmode & color2 option lain. Choiii flat selayang betul theyols ni.

Tapi iols tak minat darkmode, rasa macam masuk forum tempat belajar ilmu hitam yang bomoh siam bakar dalam rumah dan siap ada patung cik siti wan kencut dekat penang tu.
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2021 07:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok la benda baru. Tp yg lama cantik lagi...
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2021 07:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Eh.. nape tacang i berkurang? Mula2 x perasan.. lepas baca komen lain , baru cek diri sendiri.. nape ni???
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-10-2021 07:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by trexxxxxi at 15-10-2021 08:30 PM
kawaiichicken replied at 15-10-2021 08:22 PM
first iols silau sngt kena pakai sunglasses 2nd tacang iols ghaib 3rd dulu kat area ni  kita boleh t ...


Kaka mohon banyakkan membaca jambatan ilmu



Kaka cer check atas nun di toolbar ada opt dark mode
Kalu tarak jumpa kalu maka kaka guna mobile ver yachhhh

Mobile ver ada home button shiapppp   
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2021 07:38 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 15-10-2021 07:22 PM
Itu lah, iols dah lama test2 interface dekat toolbar ni, ada je darkmode & color2 option lain. Cho ...

Acik on kejap dark mode tuh, tapi rasa semak pulak
Putih semak, itam semak
Yg sebenaqnya acik rasa programmers cari nih yg semakkkk
Jom kita pi toreh pintu keta deyols sebagai tanda protes
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2021 08:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Eh. Haah lah. Points berkurang. Wonder why.
Walopon xmenjejas level but still.. rugi woo..  
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2021 08:11 PM From the mobile phone | Show all posts
I okay jah. UI forumcari ni macam dejavu dulu2. Kalau xsilap first taim i join cari pn ui dia macam ni....abehtu berubah pulak, sekarang dah mcm dulu (?) lagi ...
Neway suka sangat fast reply versi ni (kalau kt mobile tu ada kat bawahh), i x perlu tukar advanced mod semata nak selitkan emoji
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2021 08:11 PM From the mobile phone | Show all posts
1. Layout tak user frenly..
2. Tacang lesap & level 11 turun ke 9
3. Nak baca sub bod sukar tak cam dulu
4. Nak balas komen atau tulis komen tak boleh dibaca semula setelah di type..tak boleh scroll check posting
5. Emoticons terhad berhad
6. Nak kena familiarise dgn layout baru & ambik waktu
7. Bila dah type komen balas, ada word 'Join' instead of Reply..very confusing

Diharap kredit & level di reinstate & dapat bonus kredit kerana kesabaran dgn masalah teknikal ini.

Tenkiu
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2021 08:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Mula perasan level dah turun, sebab tacang byk hilang
Cek kat thread hobi, pic2 pokok yg aku tepek kat thread pokok sekeliling rumah dah hilang, patut la tacang pun hilang
Notice2 reply utk bulan 9 & 10 pun lenyap skali
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2021 08:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Putihnya. Rasa macam Words.
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2021 08:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Me olszah di log out kan oleh porem
Namun I log in again n takde problem
Level masih sama
Nanti I check balik jumlah tetacang I
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-10-2021 08:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by trexxxxxi at 15-10-2021 09:55 PM

Baiklah, ni link thread yang dibuka admin6

Sebarang masalah berkenaan Website Cari Upgrade new system:

https://b.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=1276628

Kalau segan, boleh ngadu disini
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2021 09:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Semua hokeh ...emoji pn dekat..
Cuma mmg bahasa malay ke..
1 lg cerah sgt tp oklah
Ceria giteh ada kaler2..
Lelain tk belek lg
Iolss bijii layan tetamu hagung 3hari ni
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2021 09:55 PM From the mobile phone | Show all posts
pening layout baru ni , cerah ya amatt
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2021 10:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Ohh sini eh borak2 gosip. Haha
Yela fening lah fening lah
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2021 10:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Laju giler skrg berporem zass zassssss.. cuma belum familiar dgn user interface.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-5-2022 11:40 AM GMT+8 , Processed in 0.091557 second(s), 24 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list