CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
12
Return to list New
Author: spankee_fili

Cari forum page typo

[Copy link]
Post time 15-10-2021 04:05 PM | Show all posts
trunks replied at 15-10-2021 04:04 PM
cuba sertakan screeshot masalah ni

kejap, yg tadi dah padam
try buat lagi
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2021 04:08 PM | Show all posts
trunks replied at 15-10-2021 04:04 PM
cuba sertakan screenshot masalah ni

yg ni semua sensor kena kat avvy di ranking top point
https://b.cari.com.my/misc.php?mod=ranklist&type=member&view=credit


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2021 04:14 PM | Show all posts
ip_lepat replied at 15-10-2021 04:08 PM
yg ni semua sensor kena kat avvy di ranking top point
https://b.cari.com.my/misc.php?mod=ranklist& ...

okey dah roger hehe. apa pun saya suka saja system yang dah upgrade ni
lebih laju gitu.warna tu kalau tak selesa boleh saja tukar warna biru
baru redup sikit cuaca ,teruskan lah tolong jaga forum,saya amat
hargainya.terima kasih sudi lepak sini berpuluh tahun

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2021 04:15 PM | Show all posts
trunks replied at 15-10-2021 04:14 PM
okey dah roger hehe. apa pun saya suka saja system yang dah upgrade ni
lebih laju gitu.warna tu ka ...

pandangan peribadi - layout cantik, kaler menarik
masalah nk cari bod tu kecik je
kena le usaha sikit, bkn susah mana pun

cuma yg penting bod yg ilang
point ilang tkpe, tkde masalah
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2021 04:22 PM | Show all posts
trunks replied at 15-10-2021 04:14 PM
okey dah roger hehe. apa pun saya suka saja system yang dah upgrade ni
lebih laju gitu.warna tu ka ...

perghhhh power betoi
dah dapat balik bod
tima kasih tima kasih tima kasih
tima kasih jgk @admin6
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2021 04:32 PM | Show all posts
ip_lepat replied at 15-10-2021 04:22 PM
perghhhh power betoi
dah dapat balik bod
tima kasih tima kasih tima kasih

haha..power juga guna gaming Processors dari planet Nameck  
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2021 04:40 PM | Show all posts
trunks replied at 15-10-2021 04:32 PM
haha..power juga guna gaming Processors dari planet Nameck

sbb tu penting ada sorang smod yg tau pasal proc ni
cepattttttttttt... applyyyyyy balik
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2021 04:45 PM | Show all posts
ip_lepat replied at 15-10-2021 04:40 PM
sbb tu penting ada sorang smod yg tau pasal proc ni
cepattttttttttt... applyyyyyy balik

ceh wahaha..tahun depanla kan banyak masa lagi
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2021 04:59 PM | Show all posts
trunks replied at 15-10-2021 04:45 PM
ceh wahaha..tahun depanla kan banyak masa lagi




Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-10-2021 08:07 PM From the mobile phone | Show all posts
@trunks ada lagi nak komen ni, pm mobile version tak boleh read
Susahla nak bergosip tanpa code
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2021 03:05 PM | Show all posts
Edited by trunks at 31-10-2021 03:16 PM
spankee_fili replied at 27-10-2021 08:07 PM
@trunks ada lagi nak komen ni, pm mobile version tak boleh read
Susahla nak bergosip tanpa code   ...

hehe.. kalau tak boleh read di mobile version,trylah bergossip kejap gunadesktop version, buka 2 browser di smartphone tu.1 khas untuk baca PM
dan lagi 1 untuk forum kaedahnya

tapi, ada error apa awak masa nak baca tu? cuba screenshot

---------
saya baru try lagi PM guna chrome Mobile
masih ok awak.boleh saja read,kalau sebelum ni boleh
hari ini tak boleh, cuba guna browser lain try tengok

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-5-2022 04:20 AM GMT+8 , Processed in 0.081649 second(s), 24 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list