CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 745|Reply: 30

Cari forum page typo

[Copy link]
Post time 15-10-2021 10:39 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by spankee_fili at 15-10-2021 10:44 AM

Admin, cari forum page ada typo (mobile version)
Sedikit rengsa melihatnya walaupun iols bukanlah grammar nazi
Protal instead of Portal




Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2021 12:43 PM | Show all posts
thanks report.saya dah report Admin ,tunggu saja nanti
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-10-2021 02:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by spankee_fili at 15-10-2021 02:07 PM
trunks replied at 15-10-2021 12:43 PM
thanks report.saya dah report Admin ,tunggu saja nanti


Oh uols IT team ke? Satu lagi notice tak up-to-date
Missing items from 30 aug ~ 14 oct

Thanks in advance ye

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2021 02:14 PM | Show all posts
spankee_fili replied at 15-10-2021 02:05 PM
Oh uols IT team ke? Satu lagi notice tak up-to-date
Missing items from 30 aug ~ 14 oct

saya sedang assist Admin..

apa maksud awak   notice tak up-to-date?
notification tentang new reply, post awak ke?
cuba terangkan details masalah ini

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-10-2021 03:34 PM | Show all posts
trunks replied at 15-10-2021 02:14 PM
saya sedang assist Admin..

apa maksud awak   notice tak up-to-date?



Ni, boleh nampak ada gap antara dua notice ni?
29 aug lepas tu terus jump ke today
Ni maksud saya missing notices

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2021 03:36 PM | Show all posts
spankee_fili replied at 15-10-2021 03:34 PM
Ni, boleh nampak ada gap antara dua notice ni?
29 aug lepas tu terus jump ke today
Ni maksud say ...

ok saya dah forward ke admin.tengok macam mana nanti.
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2021 03:42 PM | Show all posts
trunks replied at 15-10-2021 03:36 PM
ok saya dah forward ke admin.tengok macam mana nanti.

dah ilang 1 bod
sia2 usaha selama ni, cantas spam, susun baik2 tered etc
kembalikan dgn segera

https://b.cari.com.my/forum.php?mod=forumdisplay&fid=75

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2021 03:44 PM | Show all posts
ip_lepat replied at 15-10-2021 03:42 PM
dah ilang 1 bod
sia2 usaha selama ni, cantas spam, susun baik2 tered etc
kembalikan dgn segera

hehe.board nama apa? bukan ada ke tu?  Bakat, Lagu & Lirik
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2021 03:45 PM | Show all posts
trunks replied at 15-10-2021 03:44 PM
hehe.board nama apa? bukan ada ke tu?  Bakat, Lagu & Lirik

bod tu ada
saya moderator kat situ
skrg tggal bella je
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-10-2021 03:47 PM From the mobile phone | Show all posts
ip_lepat replied at 15-10-2021 03:42 PM
dah ilang 1 bod
sia2 usaha selama ni, cantas spam, susun baik2 tered etc
kembalikan dgn segera


Tudiaa hilang satu bod terussss

Salam takziah

Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2021 03:47 PM | Show all posts
ip_lepat replied at 15-10-2021 03:45 PM
bod tu ada
saya moderator kat situ
skrg tggal bella je

oh ingat board yang hilang ..hehe peningla,
ok saya report Admin segera.

tak pergi memancing ke esok? dah boleh rentas negeri ni  
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2021 03:47 PM | Show all posts
spankee_fili replied at 15-10-2021 03:47 PM
Tudiaa hilang satu bod terussss

Salam takziah

ilang mod nk berporem
dia suruh pencen le tu
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2021 03:49 PM | Show all posts
trunks replied at 15-10-2021 03:47 PM
oh ingat board yang hilang ..hehe peningla,
ok saya report Admin segera.

byk kolam dah tutup
ingat nk layan tepi laut le plk
tapi tu le... jauh plk nak pegi
ank kucen plk dah beranak malam tadi
kena teman dia dulu
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2021 03:50 PM | Show all posts
trunks replied at 15-10-2021 03:47 PM
oh ingat board yang hilang ..hehe peningla,
ok saya report Admin segera.

antara sbb porumer ilang point - post yg dah dirate dulu tapi skrg post yg sama tk kira dirate
saya ilang dkt 6k point
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-10-2021 03:50 PM From the mobile phone | Show all posts
ip_lepat replied at 15-10-2021 03:47 PM
ilang mod nk berporem
dia suruh pencen le tu

Haruslah, kalau ikut usia forum ni nick tu dah bau tanah dah
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2021 03:51 PM | Show all posts
spankee_fili replied at 15-10-2021 03:50 PM
Haruslah, kalau ikut usia forum ni nick tu dah bau tanah dah

alaaa baru nk meningkat remaja, kan baru 13 thn tu
usia porem je dah dewasa




Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2021 03:54 PM | Show all posts
trunks replied at 15-10-2021 03:52 PM
laut ke?  pergi PD la haha,jaga2 covit ajela, dah vksin  belum

saya tengah teringin nak pergi  ...

kat lumut pun byk port tapi takut jgk penyakit ni
dah vaksin pun, blm tentu selamat skrg
kita jaga diri kita tapi org lain blm tentu lagi
cara selamat duk rumah sementara ni

boleh, tggu dah besor sikit
ada 3 ekor, semua kaler putih
kat kepala, ekor je ada kaler lain
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2021 03:58 PM | Show all posts
trunks replied at 15-10-2021 03:56 PM
memancing dirumah ajela haha..ok nanti kita PM ajela gambar baby

ok, boleh saja
tolong sikit yea bod tu

- sila apply balik jadi smod dgn kadar segera
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2021 04:02 PM | Show all posts
trunks replied at 15-10-2021 04:00 PM
saya ke Smod? hahahaha  adakah awak masih perlukan saya SM
dan jaga awak dan lain2 di sini ?    ...

lagi 1, klu dari pc
bila sensor mouse kena avvy lain, tetiba kt list kita dah pi visit space id tu
padahal tk masuk pun space dia
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2021 04:04 PM | Show all posts
Edited by trunks at 15-10-2021 04:06 PM
ip_lepat replied at 15-10-2021 04:02 PM
lagi 1, klu dari pc
bila sensor mouse kena avvy lain, tetiba kt list kita dah pi visit space id tu ...

cuba sertakan screenshot masalah ni
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-5-2022 04:07 AM GMT+8 , Processed in 0.091593 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list