CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 582|Reply: 14

level downgrade

 Close [Copy link]
Post time 14-10-2021 10:45 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
nak bertanya.. forum wajah baru ni. tacang hilang ke.
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2021 12:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Tacang saya pun hilang juga..
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2021 09:25 AM | Show all posts
Saya pun nak tanya tacang hilang ke?
Hilang dalam 360tacang.
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2021 10:25 AM | Show all posts
mod ooo moddd.....tdoq ka

jwp ramai tanya nie..

aku nye credit ilang turun pangkat lagi oii tlg tgkk

nie yg rasa nk down pwpagi nie
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2021 10:28 AM | Show all posts
musangbodoh replied at 15-10-2021 10:25 AM
mod ooo moddd.....tdoq ka

jwp ramai tanya nie..

Sama la..hilang mood buka cari tacang hilang.
System massage pun sampai july je.
Harap dapat la balik tacang.
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2021 10:35 AM | Show all posts
Nnasda53 replied at 15-10-2021 10:28 AM
Sama la..hilang mood buka cari tacang hilang.
System massage pun sampai july je.
Harap dapat la ba ...

ye

mod ngan supermod xdenye nk ilang tacang ke ape!!! biar dorang rasa skit penat nk ngumpul...

CARI baru nie byk iklan...pastu aku perasan SYER CAri nie mcm org cina dh amik je ...sbb ade tulisan cina gitu
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2021 10:37 AM | Show all posts
musangbodoh replied at 15-10-2021 10:35 AM
ye

mod ngan supermod xdenye nk ilang tacang ke ape!!! biar dorang rasa skit penat nk ngumpul...

Iols pun perasan juga tertanya juga eh masuk cari forum cina ke masa mula2 log in.
Poning2 di pagi hari jadik nya.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-10-2021 11:51 AM From the mobile phone | Show all posts
setuju musang kata down tau rasa
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2021 12:38 PM | Show all posts
ok.pihak IT Cari perlukan full report beserta link dan gambar2 ,awak boleh buat reply saya
di sini .dan sertakan ini semua.saya akan forward kan ke Admin  report awak ni

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2021 12:39 PM | Show all posts
Nnasda53 replied at 15-10-2021 09:25 AM
Saya pun nak tanya tacang hilang ke?
Hilang dalam 360tacang.

ok.pihak IT Cari perlukan full report beserta link dan gambar2 ,awak boleh buat reply saya
di sini .dan sertakan ini semua.saya akan forward kan ke Admin  report awak ni

Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2021 12:40 PM | Show all posts
musangbodoh replied at 15-10-2021 10:25 AM
mod ooo moddd.....tdoq ka

jwp ramai tanya nie..

ok.pihak IT Cari perlukan full report beserta link dan gambar2 ,awak boleh buat reply saya
di sini .dan sertakan ini semua.saya akan forward kan ke Admin  report awak ni

Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2021 01:23 PM From the mobile phone | Show all posts
trunks replied at 15-10-2021 12:39 PM
ok.pihak IT Cari perlukan full report beserta link dan gambar2 ,awak boleh buat reply saya
di sini ...

Iols tak ss pun had last semalam punya.
Macam mana nak cari pun tak tau.
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2021 01:29 PM | Show all posts
Nnasda53 replied at 15-10-2021 01:23 PM
Iols tak ss pun had last semalam punya.
Macam mana nak cari pun tak tau.

ok tak apa,saya dah maklumkan dan bagi link profile awak ke Admin.mana tau,ada rezeki nanti, tengok apa ceritanya. apa pun,teruskan berforum
macam biasa,kena banyak kan reply dan buka new thread  boleh dapat credit/ point
lebih nanti..apa2 masalah, boleh quote dan reply saya di sini.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2021 05:03 PM | Show all posts
Edited by midori_katana at 15-10-2021 05:11 PM

tacang saya pun hilang banyak ooo.. semalam ada 96++ harini jadi 8967 ja.. sedih tau.. sikit ja lagi nak naik level..
* saya perasan , thread yg saya buka ni, tacang yang dikumpul disitu semua hilang. bukan tu jer, gambar yg boh kat situ pun hilang semuanya.. ni ha thread nyer------> https://b.cari.com.my/forum.php? ... 75036&extra=&page=1
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2021 05:25 PM | Show all posts
midori_katana replied at 15-10-2021 05:03 PM
tacang saya pun hilang banyak ooo.. semalam ada 96++ harini jadi 8967 ja.. sedih tau.. sikit ja lagi ...
Komplain kat sini


https://b.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=1276628


@admin6  akan baca semua komplain kat satu Thread tu saja


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-7-2022 10:51 PM GMT+8 , Processed in 0.088999 second(s), 24 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list