CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 986|Reply: 30

Kenapa ada thread berkurang muka surat / reply selepas forum dah berubah.

[Copy link]
Post time 14-10-2021 09:35 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Ada thread yg sy buka, sebelum ni mcm ada la dlm 90 m/s.
Lepas forum berwajah baru, mcm tinggal dlm 40.
Reply bfore ni dlm 1000 lebih, skrg dlm 800 lebih jek.

Ke lum update sepenuhnya?
Mohon pencerahan.
Thanks.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2021 09:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa aku dah tak nampak gambar? Your user group does not allowed that katanya... Wtfish??
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2021 10:33 PM From the mobile phone | Show all posts
sebelum update level 7 (revolutioner) after update turun level 5 (minder)
also betul ada gambar yang upload dalam thread selama ni hilang entah kemana..  sedih lah.
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2021 10:59 PM From the mobile phone | Show all posts
JunkMail replied at 14-10-2021 09:45 PM
Kenapa aku dah tak nampak gambar? Your user group does not allowed that katanya... Wtfish??

Samalah tak dapat view gambar.. kalo org embed twitter/fb tu nampaklah
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2021 11:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Haah.. Kredit pun byk hilang.. Mcm point ke outdated database
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-10-2021 01:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Kannnnn.
Hrp2 admin or supermod leh tlg jwbkan.

@admin6 @AceHand

Thanks.
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2021 08:09 AM From the mobile phone | Show all posts
luna.millieu replied at 14-10-2021 10:33 PM
sebelum update level 7 (revolutioner) after update turun level 5 (minder)  
also betul ada gambar ...

Samaaaa sebelum update 12. After jadi 10. Penat kutip tacang
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2021 08:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Sebelum ni level 12. Now level 10. Apa dah jadi cari oiii. Berbulan iols kumpul tacang tau
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2021 08:36 AM | Show all posts
hauk betul layout baru ni....
macam zaman dialup punya design....
choyyyyy....

nak membaca pun eyesore
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2021 09:28 AM | Show all posts
sakit kepala juga layout baru ni.
Tacang pun hilang.
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2021 11:16 AM | Show all posts

Hmmm...

hijau88 replied at 15-10-2021 01:05 AM
Kannnnn.
Hrp2 admin or supermod leh tlg jwbkan.

[AceHand SPECTaceLAR]

Pihak IT sedang cuba selesaikang beberapa masalah berbangket... Harap sabar... Maaf atas segala kesulitang...


Jizzz... Klong! Klong!

Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2021 12:48 PM | Show all posts
JunkMail replied at 14-10-2021 09:45 PM
Kenapa aku dah tak nampak gambar? Your user group does not allowed that katanya... Wtfish??

nanti,awak buat screenshot dan reply saya
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2021 01:08 PM | Show all posts
sleepandream replied at 15-10-2021 08:36 AM
hauk betul layout baru ni....
macam zaman dialup punya design....
choyyyyy....

tentang warna,mungkin awak boleh try tukar2 di sini,






Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-10-2021 02:31 PM From the mobile phone | Show all posts
trunks replied at 15-10-2021 12:50 PM
awak kena buat full report dengan link dan screenshot , dan reply saya sini saya akan forward kan ke ...

Sy dah pm.
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2021 04:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by loQlaQ at 15-10-2021 06:29 PM

sapa² nak layan page layout versi henpon/mobile yg ringan serta bebas dari iklan²...
disarankan masuk or type url hat ada di ujungnya ...&mobile=1
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2021 05:29 PM | Show all posts
Boleh komplain kat Thread yang @admin6 dah buka ... dia akan baca semua komplain kat situ.


https://b.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=1276628

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2021 05:31 PM | Show all posts
hijau88 replied at 15-10-2021 01:05 AM
Kannnnn.
Hrp2 admin or supermod leh tlg jwbkan.
@Admin6 suruh buat komplain kat Thread yang dia dah buka



https://b.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=1276628



nanti dia baca semua komplain yang ada kat situ.




Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2021 06:28 PM From the mobile phone | Show all posts
trunks replied at 15-10-2021 04:17 PM
terima kasih sudi share tips, dari mobile ke desktop?

kalau desktop boleh guna adsblock

henpon/mobile layout ceq...
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2021 07:23 PM | Show all posts
Apsal mcm sampah forum baru nih
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2021 08:50 PM | Show all posts
tagas replied at 15-10-2021 07:23 PM
Apsal mcm sampah forum baru nih

takla sampah sangat kot,sebab memang lebih laju,cuma yela
layout baru kadang2 kita kurang selesa benda2 baru.3 hari
selalunya kita dah boleh biasa kan diri.macam facebook
juga,asik bertukar itu ini,

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-6-2022 10:14 PM GMT+8 , Processed in 0.219819 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list