CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
12
Return to list New
Author: hijau88

Kenapa ada thread berkurang muka surat / reply selepas forum dah berubah.

[Copy link]
Post time 16-10-2021 09:37 AM | Show all posts
Hello admin,

Minta tolong boleh tak bagi login using google. Aku tak boleh nak login akaun lama sebab biasa guna google login je.

Tq
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2021 12:43 PM | Show all posts
izanagi replied at 16-10-2021 09:37 AM
Hello admin,

Minta tolong boleh tak bagi login using google. Aku tak boleh nak login akaun lama seb ...

maksud awak guna google? guna email ke login Cari? cuba bagi details
PM saya full report, saya akan forwardkan ke Admin.beserta
screenshot dan link

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2021 03:54 PM | Show all posts
trunks replied at 16-10-2021 12:43 PM
maksud awak guna google? guna email ke login Cari? cuba bagi details
PM saya full report, saya aka ...

saya guna google id login. Sekarang forum dah tak boleh guna google/facebook id untuk login.

Nak screenshot pun dah xde ape nak shot.
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2021 08:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by makneng at 16-10-2021 08:21 PM

Sblm upgrade ke UI baru mak dah kena haruk dgn kwn mak.. Di makinya tokey cinapek porum. Ni dah upgrade UI baru lagi sekali sheolls merempan kat mak.. Sulit katanya nak baca porum dgn format yg baru ni. Lagi sekali sheolls makikan tokey cinapek porum..siap sumpah jadi babee..
Mak plak yg rasa mental...
Mak baru hari ni dpt tgk sape yg reply komen mak.. Smlm x dpt.. Kedit ada brp mak x perasan plak... Harap2 jgn susut nilai.. Mak dah la pemalas kumpul tacang
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2021 08:23 PM | Show all posts
makneng replied at 16-10-2021 08:19 PM
Sblm upgrade ke UI baru mak dah kena haruk dgn kwn mak.. Di makinya tokey cinapek porum. Ni dah upgr ...

hehe, sekarang kawan mak dan mak dah ok ke, dekat mana yang mak
kurang selesa  lagi  
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2021 08:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by makneng at 16-10-2021 08:46 PM
trunks replied at 16-10-2021 08:23 PM
hehe, sekarang kawan mak dan mak dah ok ke, dekat mana yang mak
kurang selesa  lagi


Mak jujur okey je dgn UI yg baru. Porumer semua akan slow2 adapt.
Kwn mak komplen UI yg baru tak ada highlight tred2 panas mcm dulu.. Bukak2 porum je terpampang dah tred2 panas...
UI skrg ni ada highlight new tred je... Beda yach tred panas ala2 goreng pisang panas melecur lelangit dgn tred baru.
Gitu mak sampaikan komplen kwn mak yg dah berkurun SR kat porum ni.
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2021 08:38 PM | Show all posts
makneng replied at 16-10-2021 08:33 PM
Mak jujur okey je dgn UI yg baru. Porumer semua akan slow2 adapt.
Kwn mak komplen UI yg baru tak a ...

haha, sementara forum cari belum nak berfungsi seperti biasaapa kata suruh kawan mak lepak kat depan ni dulu,

https://b.cari.com.my/index.php

sini memang dah terkumpul segala thread hot yang
banyak view dan kira hot ..
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2021 08:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by makneng at 16-10-2021 08:45 PM
trunks replied at 16-10-2021 08:38 PM
haha, sementara forum cari belum nak berfungsi seperti biasaapa kata suruh kawan mak lepak kat dep ...


Tenkiu dek trunks. Mak nak bagi munga kat uollsss.. Tapi ikon munga pun x jumpa... Ikon onion semua x de
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2021 05:56 AM From the mobile phone | Show all posts
baru bukak web baru ni.tak best.nak view list topik pun satu view screen telefon dapat tengok 3 list.seblum ni boleh tengok banyak.sangat la tak best template baru ni
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2021 07:13 PM | Show all posts
trunks replied at 15-10-2021 01:08 PM
tentang warna,mungkin awak boleh try tukar2 di sini,

kalau boleh warna background pun bagi option plis...
light grey ke...light blue ke... ala2 forum lowyat sana..  skrg ni putih rasa macam too bright gitu... nak tukar brightness skrin nanti iols switch website lain kelam pulekkk...
as suggestion laaa

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2021 09:23 PM | Show all posts
sleepandream replied at 17-10-2021 07:13 PM
kalau boleh warna background pun bagi option plis...
light grey ke...light blue ke... ala2 forum l ...

Admin sudah maklum hal ini.dan sekarang ini,pihak IT terpaksa utamakan
fungsi yang sangat penting terutama New thread dan Latest option dan lain2
yang masih kosong kalau users click untuk membaca,jadi.buat sementara
waktu ini,saya pun sudah guna kan nya,awak pun bolehlah cuba nanti

guna plugin tukar warna background  Babu Background RGB Color
lepas install di chrome. awak boleh click icon di atas sana
dan buat pilihan warna yang awak sukai dan selesa di mata

saya memilih warna di bawah untuk backgroud dan text



semuga berjaya

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-5-2022 05:03 AM GMT+8 , Processed in 0.073264 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list