CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

1234Next
Return to list New
View: 17066|Reply: 64

Hati2 kepada pemilik kereta Myvi..

[Copy link]
Post time 21-6-2010 08:47 AM | Show all posts |Read mode
Kepada pemilik kereta Myvi sila hati2 kerana bonet depan kereta Myvi tidak ada sensor / alarm.. Kereta Myvi saya bateri kereta baru sahaja di curi.. Dlm masa yg sama 5 biji kereta Myvi pun hilang bateri di tempat parking yg sama.. So hati2.. sebelum terlambat..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-6-2010 08:56 AM | Show all posts
kesimpulannyer, bela anjing giler satup, ikat kat depan myvi.. hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2010 09:07 AM | Show all posts
Reply 2# Fast-N-Furious

takkan dah lupa...bang fast alat yg paling efisien.....bubuh jer flip flap...lagi banyak lagi baik
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2010 09:24 AM | Show all posts
kesimpulannyer, bela anjing giler satup, ikat kat depan myvi.. hehehe
Fast-N-Furious Post at 21-6-2010 08:56 AM


adehhh..anjing giler..
kang makan tuan lak..
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2010 09:27 AM | Show all posts
Ada apa yang best kat bateri myvi ni, smpi begitu popular dikalangan pencuri...boleh buat bom nuklear ke
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2010 09:37 AM | Show all posts
hmm myvi member aku dulu pun penah kena.
bukan takat bateri kat bonet depan kena ciben, pintu kete myvi tu pun penyamun leh bukak walaupun ada alarm.

btw, aku rs mn2 kete pun mmg kat bonet depan tu x de alarm.
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2010 09:40 AM | Show all posts
Reply 6# otai_g


   ye ke? wira ada je.. suis dia kat atas brake servo
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2010 09:42 AM | Show all posts
Kepada pemilik kereta Myvi sila hati2 kerana bonet depan kereta Myvi tidak ada sensor / alarm.. Kere ...
norizzah86 Post at 21-6-2010 08:47


akur asa penyamun cuma tau camne nk bukak bonet myvi .. keta lain tak belajar lagikkk
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-6-2010 09:42 AM | Show all posts
keta lain ade je alarm kat bahagian depan.......
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2010 10:01 AM | Show all posts
sebab release cable utk hood lalu kat wheel housing....
tu yg pencuri senang nk bukak...x caya g tengok...
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2010 10:55 AM | Show all posts
Reply  otai_g


   ye ke? wira ada je.. suis dia kat atas brake servo
neotoxin Post at 21-6-2010 09:40



    ya betull..

iswara haku dulu pong ader..  cable dier join ngan sekali ngan sensor pintu, dulu pernah sekali, indicator kata pintu langgar.. jenuh lar haku check pintu maner yg longgar, rupanyer bot depan.. ampeh tol..
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2010 10:57 AM | Show all posts
Ada apa yang best kat bateri myvi ni, smpi begitu popular dikalangan pencuri...boleh buat bom nuklea ...
zzcbr Post at 21-6-2010 09:27



    jual kat apek lori yg selalu jerit "bateri lama... bateri lama"

sebijik 5 hengget woo.. kalau 2 bijik, dah bleh beli KFC snack plate  
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2010 11:31 AM | Show all posts
lor ye ker...
kalau letak anjing depan keta kagn takut terlanggar lak anjing tu
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2010 11:58 AM | Show all posts
lor ye ker...
kalau letak anjing depan keta kagn takut terlanggar lak anjing tu
TanyaSamaPokok Post at 21-6-2010 11:31


letak jer anjing tuh dalam bonet...
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2010 12:30 PM | Show all posts
agaknya bonet MYVi, pencuri yang gersang kot berminat, maklumlah macam xxxxxx, boleh main bukat bukat ..
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2010 12:49 PM | Show all posts
pasang je la sensor kat bonet depan tuh.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-6-2010 01:05 PM | Show all posts
huhh..
priki musti risau x bleyy tdo malam nehhh...
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2010 01:15 PM | Show all posts
hmmmm....kalau gitu blh tambahkan sensor kat hood depan tu...tak mahal sgt rasanya
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2010 01:26 PM | Show all posts
keter aku pon ade jugak kat bonet depan.. kalau bukak bonet tu lampu signal liplap2 kejap
macam bukak pintu..
kalau bukak bonet depan mase time jemur basuh enjin tak bule tekan alarm kunci keter
kene kunci manual lak..
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2010 01:44 PM | Show all posts
bateri mahal skarang ni. ada kedai jual "recycled" bateri murah-murah.. mungkin bateri myvi yg kena curi kot...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-4-2023 04:43 PM GMT+8 , Processed in 0.105098 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list