CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 11063|Reply: 7

part time maid

[Copy link]
Post time 26-4-2010 03:57 PM | Show all posts |Read mode
Assalamualaikum.....

saya just nak tanya....
ada sesapa kat sini tau mana2 agensi yg sediakan part time maid...?
kalo yg area ipoh/tambun...
kalo bleh saya nak upah part time maid utk bantu mak saya keje2 umah...
bukan hari2...
just bila perlu je...
coz utk tolong2 sapu sawan...cabut rumput dan sebagainye...
minta tolong sesapa yg tahu ye...
tima kasih...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-4-2010 04:16 PM | Show all posts
cuba try no ni..0165015599 sarji cleaning..sehari dalam dlm rm 70 rasanya..dari kul 8 sampai kul 5 ptg..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-4-2010 04:31 PM | Show all posts
oh ye ke... thank u so much....
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2010 08:49 AM | Show all posts
sunquick, dah cuba ke perkhidmatan ssarji cleaning tu?? ok tak??
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2010 08:34 AM | Show all posts
hari tu time g jusco ada flyers tentang part time maid ni...masalahnya tak ingat dah kat mana letak

time2 nak raya ni la part time maid diperlukan
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2010 09:58 PM | Show all posts
biasanya kat companies yang upah cleaners ni, para cleaners/company tu ada sediakan perkhidmatan part-time pada hujung minggu.  kemas rumah, sapu, mop, cuci, etc.  kalau suruh guna mesin potong rumput, tu payah le sikit, rasanya.
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2015 03:47 AM | Show all posts
Saya ada buat biz ni kecil-kecilan..Partime Maid

Ini Tagline Iklan

"Kenapa bebankan isteri anda...cukup....cukup...cukup, isteri anda bukan orang gaji.  Kami sanggup membantu..Perkhidmatan partime maid akan menyelasaikannya..mudah,murah dan cekap.
Hubungi MJ house cleaning servis 0193654955 untuk keterangan lanjut atau Facebook Partime Maid in Gombak,Selayang Dan Ulu kelang..

NOTE: Hantar ke depan pintu rumah anda
Minta kawan kawan bantu wawarkan..
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2018 11:14 AM | Show all posts
boleh whatspp nama dan lokasi kasi cik.Wajah 0143403698 dia ada tolong org kemas rumah parttime Ipoh Perak.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-11-2022 05:28 AM GMT+8 , Processed in 0.097024 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list