CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: ajib2018

Nak Tahu Permission Level For View!

   Close [Copy link]
Post time 26-11-2020 10:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak kumpul kacang sbb nak baca thread kak rima
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2021 10:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Adoiiii lagi 200 lagi
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2021 06:50 PM From the mobile phone | Show all posts
billie_joe replied at 13-8-2020 12:44 PM
Salam, ada tak cara cepat nak tambah kredit. Ada orang suggest jawab kuiz. Mana kita nak access kuiz ...

Aku pun tgh stress nk ke level 3
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2021 06:50 PM From the mobile phone | Show all posts
billie_joe replied at 13-8-2020 12:44 PM
Salam, ada tak cara cepat nak tambah kredit. Ada orang suggest jawab kuiz. Mana kita nak access kuiz ...

Aku pun tgh stress nk ke level 3
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2021 06:50 PM From the mobile phone | Show all posts
frenchonionsoup replied at 15-5-2020 01:30 AM
Jenuhla nak memanjat pagar. awok newbie, credit baru 1.

Sama laa newbie nk ke level 3 weh lmvat benor
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2021 06:51 PM From the mobile phone | Show all posts
thehakims1 replied at 11-9-2019 02:10 PM
jauh lagi kena kayuh

Sama laa newbie nk ke level 3 weh lmvat benor
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2021 02:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Jauh lagi nak naik level 3
Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2021 01:51 AM | Show all posts
billie_joe replied at 13-8-2020 12:47 PM
RA3 tu kena ada berapa ribu kredit? Ada guide tak setiap level RA kena ada berapa kredit?

Edite ...

Thank you for the info
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2021 11:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Sy juga mempunyai persoalan yg sama dgn author.  Thank you buatkan thread,  boleh dpt info
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 04:05 PM | Show all posts
AceHand replied at 15-8-2018 03:56 AM
[AceHand SPECTaceLAR]

Untok LEVEL tu boleh rujuk bawah ni...

nice dapat jugak jawapan. tengs super mod
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 04:44 PM | Show all posts
https://mforum.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=467958&page=6#pid67955117


Terimakasih kat @AceHand



Untok LEVEL tu boleh rujuk bawah ni...

[20] Legenderer: 99999 - 999999
[19] Emperor: 69999 - 99999
[18] Master: 59999 - 69999
[17] Superior: 49999 - 59999
[16] Conquerer: 39999 - 49999
[15] Warrior: 29999 - 39999
[14] Fighter: 19999 -29999
[13] Challenger: 14999 - 19999
[12] Defender: 9999 - 14999
[11] Highlander: 6999 - 9999
[10] Survivor: 4999 - 6999
[09] Adventurer: 2999 - 4999
[08] Honour: 1999 - 4999
[07] Revolutioner: 999 - 1999
[06] Pioneer: 799 - 999
[05] Minder: 599 - 799
[04] Keeper: 399 - 599
[03] Senior: 99 - 399
[02] Junior: 59 - 99
[01] Beginner: 0 - 59
[00] Toublemaker: -999999 - 0

Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 04:48 PM | Show all posts
Rupa nya ada Thread update terkini tentang Credit dan Ranking ... FC tutup thread ni.

https://mforum.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=1190242

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-6-2022 05:51 PM GMT+8 , Processed in 0.086789 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list