CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: ajib2018

Nak Tahu Permission Level For View!

   Close [Copy link]
Post time 23-6-2019 03:49 AM | Show all posts
Edited by trunks at 5-8-2019 08:54 PM
Xjxj replied at 22-6-2019 10:40 PM
Hello..nak tanya macamana nak delete sesuatu post yang kita tulis tu?

edit post
pilh additional option
dalam ni ada button delete post




Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2019 01:04 PM | Show all posts
Jauh lagi perjalanan teman nak kutip kekacang.. marilah kita berusaha
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2019 01:06 PM | Show all posts
Xjxj replied at 22-6-2019 10:40 PM
Hello..nak tanya macamana nak delete sesuatu post yang kita tulis tu?

Click edit post > additional options (dekat bahagian bawah) > delete post

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2019 06:02 PM | Show all posts
nak tanya
mana nak tgk points utk each level user group?
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2019 08:05 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2019 09:49 PM | Show all posts
trunks replied at 22-8-2019 08:05 PM
klik ni SM Ace  post

https://mforum.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=467958&page=6#pid6 ...

tq trunks

Comments

ok awak..sama  Post time 23-8-2019 01:19 AM
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 02:10 PM | Show all posts
jauh lagi kena kayuh
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 02:24 PM | Show all posts
read permission 6!
Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2019 08:31 AM From the mobile phone | Show all posts
skymania replied at 3-3-2010 01:20 AM
maksud ngko read permission tuh ker?? tuh depends pada moderator nak letak apa RA kat thread b ...

Nak tanya, RA tu apa ye
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2020 07:18 PM | Show all posts

Reading Access -RA

bahasa mudahnya..lompat@baca thread yang ada pagar


ikut level2.  contohnya,awak klik link bawah ni,boleh
masuk ke tak?


Konspirasi Illuminati Part 4   ini thread ada RA 3

kalau tak boleh masuk,kena cari credit lagi
sehingga cukup untuk 'lepas pagar'

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2020 10:09 PM From the mobile phone | Show all posts
trunks replied at 28-3-2020 07:18 PM
Reading Access -RA

bahasa mudahnya..lompat@baca thread yang ada pagar

Oh gitu baru faham.. Thanks
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2020 01:30 AM From the mobile phone | Show all posts
trunks replied at 28-3-2020 07:18 PM
Reading Access -RA

bahasa mudahnya..lompat@baca thread yang ada pagar

Jenuhla nak memanjat pagar. awok newbie, credit baru 1.
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2020 05:09 AM | Show all posts
frenchonionsoup replied at 15-5-2020 01:30 AM
Jenuhla nak memanjat pagar. awok newbie, credit baru 1.

ye agak jenuhla juga hehe,tapi, awak boleh masuk board saya
Internet Service & Networking
dan buka thread,soalan tentang computer ke internet ke
atau buka thread tentang info2 yang awak copy paste
dari internet ni tentang IT.boleh juga dapat lebih
credit lebih hehe



Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2020 09:49 PM | Show all posts
Newbie reporting in, hehe sama sama cari credit lah ye semua pengunjung hihi
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2020 12:44 PM | Show all posts
Salam, ada tak cara cepat nak tambah kredit. Ada orang suggest jawab kuiz. Mana kita nak access kuiz tu? Tolong2.
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2020 12:47 PM | Show all posts
Edited by billie_joe at 13-8-2020 12:53 PM
trunks replied at 28-3-2020 07:18 PM
Reading Access -RA

bahasa mudahnya..lompat@baca thread yang ada pagar

RA3 tu kena ada berapa ribu kredit? Ada guide tak setiap level RA kena ada berapa kredit?

Edited -  Dah jumpa setiap kredit untuk RP

RP3- 99
RP4- 399
RP5- 599
Rp6- 799
RP7- 999
Rp8- 1999
Rp9- 2999


RP = RA?

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2020 02:37 PM | Show all posts
billie_joe replied at 13-8-2020 12:44 PM
Salam, ada tak cara cepat nak tambah kredit. Ada orang suggest jawab kuiz. Mana kita nak access kuiz ...

Sini
https://mforum2.cari.com.my/forum.php?mod=forumdisplay&fid=135
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2020 02:37 PM | Show all posts
Sejenis kegigihan juga nak kumpul point pun. Ada tips tak macam mana nak dapat kredit yang banyak?
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2020 10:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Masih tak faham
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2020 02:59 AM | Show all posts
siputpepel replied at 20-8-2020 02:37 PM
Sejenis kegigihan juga nak kumpul point pun. Ada tips tak macam mana nak dapat kredit yang banyak?

cuba refer post SM Bella

https://bm.cari.com.my/forum.php ... amp;fromuid=1049923
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-6-2022 02:29 AM GMT+8 , Processed in 0.088148 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list