CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
View: 58620|Reply: 193

Nak Tahu Permission Level For View!

   Close [Copy link]
Post time 18-2-2010 11:53 PM | Show all posts |Read mode
Salam,

Saya nak bertanyakan...

Setiap dari kita ada permission access untuk view sesetengah thread jika
tak silap kan?

Jadi, bagaimana nak tahu apa level permission yang kita ada?

Dan lagi satu,

Nak tahu juga bagaimana kita nak search semua thread yang ada level access tue?
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 19-2-2010 12:51 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-2-2010 01:06 AM | Show all posts
ok... thanks...

cuma lagi satu nak tahu....

Camna nak search thread2 mengikut level tertentu..

Cth: saya nak cari thread yang permission level ke 3 sahaja...

Ada tak caranya?
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2010 05:26 PM | Show all posts
ok... thanks...

cuma lagi satu nak tahu....

Camna nak search thread2 mengikut level tertentu..

Cth: saya nak cari thread yang permission level ke 3 sahaja...

Ada tak caranya?
ajib2018 Post at 19-2-2010 01:06

maaf, buat sementara waktu tak de function ini lagi.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-2-2010 06:31 PM | Show all posts
Owh.. xde lagi...

camtu nak cadangkan pada mod la...

Antara kebaikannya unutk forum ini juga.. bila benda ni sticky..
sure akan semakin ramai yang kejar kekacang nie...

Hope boleh utarakan pada big boss ya...

Thanks..
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2010 10:12 PM | Show all posts
ok,thanks.
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2010 10:34 PM | Show all posts
kenapa ada level access utk sesetengah thread?
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2010 12:01 PM | Show all posts
Salam,
Saya ada Soalan

1) Bolehkah saya Control Access View MyProfile?
- juga kawalan akses kepada Function "Search Post" dan "Personal Space"
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 2-3-2010 12:35 PM | Show all posts
Post Last Edit by C.K at 2-3-2010 13:47
Salam,
Saya ada Soalan

1) Bolehkah saya Control Access View MyProfile?
- juga kawalan akses kepada Function "Search Post" dan "Personal Space"
naikAntena Post at 2-3-2010 12:01


maksud kau nak setting private pada profile?

dan hanya org tertentu je yg kau nak benarkan search/dibenarkan tengok profile kau ?

search posting kau?

search thread yang kau buka?

pendek kata kalau tak add new friend/add group tak bulehlaa explore kau punya aktiviti?begitu ke?
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2010 12:38 PM | Show all posts
untuk personal space tu...

kau login pegi kepada privacy setting...setting laa ikut suka hati kamu...itu untuk personal space saja laa

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2010 12:40 PM | Show all posts
tapi pada aku space (dulu x-space) tu cokia sgt laa design dia....macam budak2 makan cikedis je....
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2010 01:20 AM | Show all posts
kenapa ada level access utk sesetengah thread?
cik.panda Post at 20-2-2010 22:34


maksud ngko read permission tuh ker?? tuh depends pada moderator nak letak apa RA kat thread berikut..
so kalu isu2 hots kebnykkannyer RA..kalu kat bod gossip la..ekeekek..
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2010 02:29 AM | Show all posts
wah kedits sky dah baik pulih {:2_74:}
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2010 10:54 AM | Show all posts
sikit hari lagi...sekai bakal jadi budak baik bersama2 laa kita buat party untuk sekai bila dia keluar dari pusat pemulihan akhlak forom cari jgn lupa invite aku untuk party tersebut ye sekai
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2010 06:41 PM | Show all posts
ak pon nk tnye gak,,knp ade stengah thread ak xbley tgok,,
yg ptama lepas,..tp yg 2nd tu xlepas,..sape2 bley tolong ak x,..
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2010 09:10 PM | Show all posts
kenapa ada level access utk sesetengah thread?
cik.panda Post at 20-2-2010 22:34


Satu cara kawalan.  bergantung kepada pembuka thread atau moderator.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 3-3-2010 09:12 PM | Show all posts
ak pon nk tnye gak,,knp ade stengah thread ak xbley tgok,,
yg ptama lepas,..tp yg 2nd tu xlepas,..sape2 bley tolong ak x,..
asad978 Post at 3-3-2010 18:41


Kredit awak hanya sampai 6.
Boleh tahu thread mana tak boleh masuk?

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2010 09:35 PM | Show all posts
kalau tak lepas tu...selalunya berkait rapat dgn thread yg telah di setting read. access...tapi adakalanya kelajuan internet anda juga memainkan peranan disini...

sebab forum ni banyak iklan (flash)...maybe lambat loading pon buleh jadi penyebab
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2010 03:05 AM | Show all posts

Hah! Hah! Hah!

ak pon nk tnye gak,,knp ade stengah thread ak xbley tgok,,
yg ptama lepas,..tp yg 2nd tu xlepas,..sape2 bley tolong ak x,..
asad978 Post at 3/3/2010 18:41




Nak tolong hapa...? Aku cadang jangan ler register jer CARI ni tapi tak 'bergerak' aktif... Udah nama pong forum... Nak kena ada komunikasi ler... Ko ni daftarnya udah lama... Tapi postingnya baru 6... Mana ada 'power' nak masok topik yang ada 'power'... Heh! Heh! Heh!


Jizzz... Klong! Klong!
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2010 05:30 PM | Show all posts
baru aku paham....
patut la ada tempat2 xleh masuk....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

10-8-2022 03:52 AM GMT+8 , Processed in 0.090543 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list