CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123Next
Return to list New
View: 5596|Reply: 42

Pisau Cukur

 Close [Copy link]
Post time 15-11-2009 09:02 AM | Show all posts |Read mode
Post Last Edit by Sofea at 15-11-2009 09:05

Bulan menonton wayang hehehe ~ahkak memang nak tengok citer ni sbb ahkak suka Fazura -so tak kisahla apa orang nak cakap -even tho semalam baca review not so great about this movie -totap akak pg -forcing my other half to follow -pg TGV KLCC punya la ramai orang -ada special counter for 2012 (ahkak nak pg gak next week tengok citer ni) -ahkak pun pg la terus kat counter phone booking -sebelum bayar ahkak toleh ke belakang tengok ramainya orang que for phone booking tapi disebabkan ahkak dah ada kat counter tu ahkak pun terus bagi booking no and paid -minta mahap pada dik non dik non yang que tu ek -ahkak tak sengaja

selingan jap kat atas tu {:1_144:}

ok -ahkak suker Fazura dalam cerita ni -gedikkkkks yang sungguhla menjadi ....may be better than Maya Karin? Maya is good but watak Intan Fazura lebih menjadi.

Entertaining ~even tho my other half said it's typical Malay movie ~(dia kata dia tido tapi dengar gak dia gelak) -he said pg sbb just teman me -thank you my dear (Fazura said -My Dior!)

Tengok movie ni walaupun guna CGI -not bad -even tho totap ingat shooting cuma di tepi swimming pool je -but to me it's a good one. Cuma watak Umie Aida tu -rasanya cam tak de pun tak pe -haha..

anyway this is just INMHO -I am not paid to give this review -I am just saying based on my personal view -i like this movie -memang jarang tengok citer melayu -after YA last movie -Papadom and then this Pisau CUKUR.

kudos to Fazura -skrip ada la cacat sikit -LJ pun not bad !
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-11-2009 09:35 AM | Show all posts
kak min mencdgkn thread ni dpindahkn ke laman filem & wayang
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-11-2009 09:47 AM | Show all posts
pindah? saya pernah ada thread pasal papadom kat sini gak
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2009 09:51 AM | Show all posts
Post Last Edit by miszdidi at 15-11-2009 11:36

oh my dior..

ade board lagi sesuai seperti yg dicadangkan kak min..
kat sna pn dah ade thread pasal nih..
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2009 10:04 AM | Show all posts
oh my dior..

miszdidi Post at 15-11-2009 09:51

ha ha ha...mmg best..love fazura!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2009 10:22 AM | Show all posts
bukan haper nyer...sajer jer nak tmbah kredit ler tuh...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-11-2009 10:27 AM | Show all posts
saya tak pernah masuk laman wayang -sorry.
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2009 10:50 AM | Show all posts
petang ni nak gi tengok..tak sabar!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-11-2009 10:56 AM | Show all posts
<< Suke Fazura
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2009 11:04 AM | Show all posts
setuju!!!....dah tgk movie nie...watak fazura mmg mnjadi...mmg best la lawak ha...
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2009 11:09 AM | Show all posts
7# Sofea

sbb tula kena masuk kak oi....forum CARI ni bawak sub forum lain...bukan stakat gossip je..kaedahnye mouse takleh click sub forum lain ke? hanya nampak gossip punya forum je kah? :kant: kalau mouse rosak, bli laen yee....
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-11-2009 11:20 AM | Show all posts
Thank you
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2009 11:51 AM | Show all posts
hehehe .. cite pisu cukur memang best .. tapi benang nih salah masuk ..
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2009 12:06 PM | Show all posts
Post Last Edit by Sofea at 15-11-2009 09:05

Bulan menonton wayang hehehe ~ahkak memang nak tengok citer ni sbb ahkak suka Fazura -so tak kisahla apa orang nak cakap -even tho semalam baca review no ...
Sofea Post at 15-11-2009 09:02

SALAH THREAD NI DEKNON
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2009 01:32 PM | Show all posts
haah kak sofea.. kalau pandai masuk forum, kena pandai masuk thread lain gak ye.. time kasih
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2009 01:42 PM | Show all posts
Apa-apa je la akak yer.. Anyway, citer ni mmg best and thanks for the review
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 15-11-2009 02:04 PM | Show all posts
no problemo Amir
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-11-2009 02:07 PM | Show all posts
haah kak sofea.. kalau pandai masuk forum, kena pandai masuk thread lain gak ye.. time kasih
avrilizana Post at 15-11-2009 13:32


My favourite here -other than Gossip -are CI/ Travel as well as Hobbies & Living -thank you sis -send my regards to Scha ya - me likes both Scha and Fahrin -baru lepas tengok ulangan Lemas dalam Cinta -I like!{:1_147:} and also Sehati Berdansa -minggu ni nampak cam dah ok sikit
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2009 02:12 PM | Show all posts
saya tak pernah masuk laman wayang -sorry.
Sofea Post at 15-11-2009 10:27


cantik sgt jawapan uolz!

len kali kena faham tujuan kt cari ni ada bod bod...kalau nk wat citer pasal filem pun, at least ada isu...contoh....pengarah filem pisau cukur duk sblh u kt panggung ms u tgk pisau cukur ke, atau u nk kondem adegan2 dlm pisau cukur ke, nk kasik panas...or u tetiba feeling nk berlesbo dgn fazura sbb sukew tgk dia pakai mini sket dlm pisau cukur....ok lah gak..

uolz...kalau nk skadar nk puji filem...uolz tulis kt bod filem jah...ai slalu gi bod tu klu nk pilih filem mana nk tgk kt wayang..

ngerti?
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2009 02:39 PM | Show all posts
My favourite here -other than Gossip -are CI/ Travel as well as Hobbies & Living -thank you sis -send my regards to Scha ya - me likes both Scha and Fahrin -baru lepas tengok ulangan Lemas dalam C ...
Sofea Post at 15-11-2009 14:07


thanks for yr support to scha kak.. but, mcm yg i ckp td, kita kalo masuk umah org, kena pandai bwk diri, harapnye akak paham la maksud i ye, i pun tak rajin nak belek2 bod lain, tp pikir jugak logik nak post kat bod/thread yg bersesuaian.. itu tujuannya dibahagi2kan bod bod dlm forum ni.. so nanti takde la nak menyusahkan moderator kat sebahagian bod nak kena pindahkan certain2 topic kat bod yg bersesuaian.. tak gitu kak.. jgn marah eh, i tegur ni sbb nak tlg bagitau akak jer
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-11-2022 08:40 AM GMT+8 , Processed in 0.144341 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list