CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 7702|Reply: 19

eumora...

[Copy link]
Post time 12-7-2009 11:23 AM | Show all posts |Read mode
assalamualaikum...

td selak2 page xder lg..
korang pernah dengar x sabun eumora ni.
mak aku ader beli..kalu dgr citer mmg hebat la
sekali pkai dah nmpak kesan
tp aku takut nak apply kat muka coz takut jd aper2
try search internet citer yg best2 jer
taku ader plak keburukan dier

ade saper2 kat sini pernah try n nak kongsi cerita..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-7-2009 12:40 AM | Show all posts
cuba bukak kat bod kosmetik..kecantikan..da ada da topik nie..
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2009 08:52 AM | Show all posts
tapi mahal sangat......... yg sais kecik tu (mcm sabun hotel) harga dia rm90
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2009 02:35 PM | Show all posts
hmmmm.....prnah dgr....sbb adik ipo aku tokei sabun nih....huahuahua tp aku x pkai pon sbb tu la mhal....
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2009 04:33 PM | Show all posts
apa kebaikan sabun ni? slalu dengar tapi tak tau utk apa hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2009 04:36 PM | Show all posts
apa kebaikan sabun ni? slalu dengar tapi tak tau utk apa hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2009 09:24 AM | Show all posts
assalamualaikum...

td selak2 page xder lg..
korang pernah dengar x sabun eumora ni.
mak aku ader beli..kalu dgr citer mmg hebat la
sekali pkai dah nmpak kesan
tp aku takut nak apply kat muka co ...
mongoose_kidz Post at 12-7-2009 11:23




hahhahaa..fish pun ada beli sebuku jigak sabun nih..mak su fish jd agent jual sabun tu..dia beria2 sgt la nak suh fish beli..fish dah beli pun..tp guna sekali ja...pastu tak guna dah..malas nak guna...
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2009 09:42 AM | Show all posts
dah guna dah.........tp sebuku jer.x nampak pun apa2 perubahan.x tau lah naper
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-7-2009 11:01 AM | Show all posts
TH pun ada beli..xde apa prubahan yg mmbransangkan pun!!..dh mls nak guna dh...skrg tersimpan je lagi separuh mini bar tu...nantila dah terbuka hati baru nak guna balik
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2009 11:14 AM | Show all posts
kalo search intenet pasal sabun ni mmg le dpt cerita yg best2 je..nk2 lagi by ajen tu..ye lah nak bagi laku..ntahla aku pun cam kurang je nak caya...
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2009 06:35 PM | Show all posts
eumora  nih..kesan die mmg cepat..skali pakai je kulit jdk tegang n berkilat bersih..TP..klu dh namenye cepat berkesan nih..mmg x elok tok kulit kite..mai pernah pakai..lepas tu mai stopped terus coz tgk kulit jdk kering sgt..n mengelupas..mbe x sesuai kot..
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2009 12:47 AM | Show all posts
AKAK KALO MENGELUPAS TU DIA DALAM PROSES DETOX SEBAB DIA NAK GANTIKAN SEL KULIT YANG BARU. MAYBE SEBELUM INI KITA TELAH GUNAKAN PELBAGAI PRODUK. EUMORA INI KONSEP DIA MENGELUARKAN SEGALA KEKOTORAN @ CHEMICAL YANG ADE DIBAWAH KULIT KITA DIBAWA KELUAR. SEBAB DIA INI SKIN HEALTH. IA BUKAN SETAKAT MENGATASI SINTOM, MALAH MENYEMBUH DAN MENYIHATKAN ORGAN KULIT. SEKIAN, KALO NAK TAHU DETAIL MASUK WEBSITE NIE WWW.ESABEE.BIZ (LAMAN WEB RASMI PASAL PRODUK EUMORA). TQ
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2009 11:21 AM | Show all posts
baik guna MIOR...
murah lagi dari eumora..
dengar crite lagi berkesan gak dari eumora...
coz my aunt guna MIOR...
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2009 02:50 PM | Show all posts
AKAK KALO MENGELUPAS TU DIA DALAM PROSES DETOX SEBAB DIA NAK GANTIKAN SEL KULIT YANG BARU. MAYBE SEBELUM INI KITA TELAH GUNAKAN PELBAGAI PRODUK. EUMORA INI KONSEP DIA MENGELUARKAN SEGALA KEKOTORAN @ C ...
alkursi Post at 19-7-2009 00:47



iye ke? fish guna sekali ja..pastu letak ja dlm bilik air tu tak guna2 dah..bukannya apa..malas nak apply kat muka..tgk la..hr mana ada mood nak bersohseh-sohseh ttg kecantikan muka ni..mgkin guna balik la nanti...
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2009 02:09 PM | Show all posts
aku pun teringin gak nak menerai nyer....ok ker
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2009 09:08 PM | Show all posts
15# doubleeleven


salam.....saya penah dengar jer...ramai cikgu sekolah saya dah pakai...tapi nampak muka dorang tegang la hehe...rasa muda jer...
yang muka sensitif pun ...nampak ok jer bila pakai...cuma saya jer belum pakai..hemm...takut la kalau muka tegang sangat :re:
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-8-2009 11:27 AM | Show all posts
akak  pakai sabun tu skrg.. baru jer 5hari.. akak pakai sabun tu pun sbb mula2 akak nak
beli sabun lain.. tapi girl kat situ sibuk suruh beli  eumora ni.. padahal akak ni langsung
tak pernah dengar eumora ni.. hehe.. budak tu kata ok kak sabun ni.. akak pun beli lah
nak beli 4 ketul rm380.. tapi akak beli satu dulu cuba dulu ok ke tak.. seketul rm95..
dalam 5hari ni muka rasa gatal2, menggelupas sikit2, muka kulit tegang jer sbb jadi
kering tapi akak pakai juga manalah tau lepas ni kulit jadi ok .. harap2lah
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2009 12:49 PM | Show all posts
kak jo_je,

say apun pakai sabun tue jugak..
mula2 pakai sy try buh sebelah muka jer sbb nk tgk perubahan..
lepas  3 minit pakai dengan cara yg betui pemakaian yg di ajar, husben cakap mmg nampak perubahan..lingkaran bawah mata saya berkurang gelapnye dr sebelah yg tak pakai..

kawan sy pakai letak dekat perut (parut lepas bersalin pun alhamdulillah hilang)
jadi tak salah mencuba ,,tapi pakai ikut cara yg betui.. buihkan sabun di tangan dan tekap di muka..muka tak perlu gosok2 cam cuci muka biasa.. biarkan shj..atau dup2 jer.. pelan2..pastu biar 3 minit cuci.. lap dengan kain jgn tenyeh muka.. dup2 jugak..

mmg sabun ni mahal.. huhu.. tp sy beli dapat RM90 satu..
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2009 01:02 AM | Show all posts
takda ke doktor or bakal2 doktor nak komplen pasal sabun ni............
nak tahulak jugak pandangan diorang..............
kalau doc krajaan maybe tak sempat nak bertenet...........
doc swasta camna................
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2010 12:25 PM | Show all posts
korang pernah try Eumora tak .. aku dah try pakai .. ok jerr..
kalau nak tau info nengok laa www.eumora-malaysia.yolasite.com
harap berkesan kat korang yang bermasalah kulit muke n dapat menghindari
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Kesihatan


ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-10-2022 12:42 PM GMT+8 , Processed in 0.089746 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list