CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 11886|Reply: 105

PENCALONAN MODERATOR BARU BOARD BORAK

  [Copy link]
Post time 30-6-2009 03:45 PM | Show all posts |Read mode
Post Last Edit by sourplum at 30-6-2009 15:57

Salam Warga Borak,

Memandangkan kesibukan I sekarang, I rasa Warga BORAK perlukan tambahan Mod di board ni....

Jadi I harap semua Warga Borak yg berdaftar (Pencalonan dr rombongan Cik Kiah akan ditolak) dapat mencalonkan 3 nama yg you all rasa sesuai utk menjadi Mod di board ni mengikut penilaian you....

Walaupun mengikut poll yg dibuat hari tu majoriti Forumer BORAK ingin memilih Mod dr kalangan Warga BORAK sendiri tetapi untuk pencalonan ni, anda boleh mencalonkan sesiapa saja yg anda rasakan layak menjadi Mod di BORAK tidak kira mrk Warga BORAK atau tidak asal saja mrk yg dicalonkan itu berminat utk menjaga Board ni..

Thread ni akan dibuka sehingg 10hb July.  Forumer yg mendapat pencalonan pertama & kedua tertinggi akan mendapat recommendation dr I utk dimajukan pada SM & Admin.  Sekiranya Forumer  pertama itu menolak, recommendation akan diberi pada Forumer Kedua & Ketiga dan seterusnya... (Hanya 2 orang Mod tambahan saja yg diperlukan)

Jadi buat masa sekarang, anda tidak perlu sibuk2 tak mahu jadi Mod atau mahu jadi Mod.. Duduk diam2 saja.. Kalau nama anda berada di tangga pertama & kedua teratas, barulah anda nyatakan samada bersetuju atau tidak menjadi Mod.. Kalau bersetuju, anda sendiri perlu menghantar permohonan spt biasa kpd Admin & I akan PM Admin utk berikan sokongan pada permohohan anda...

Walau macamanapun, keputusan akhir masih terletak di tangan Admin/SM samada mrk akan memilih Mod yg I recommend atau membuat pilihan berdasarkan permohonan yg mrk terima dr sumber lain.. Tapi secara tradisinya, Admin biasanya akan mengambil kira pandangan Mod Board sebelum mengambil mana2 mod baru..

Good Luck all !  MUAAAAHZZZZZZZZZZZZZZ............


KEPUTUSAN POLL TEMPOH HARI

        
1.  Forumer yg dipilih dari kalangan Warga Borak sendiri68.18% (30)
2.  Moderator dari Board lain yg ingin menjaga BORAK4.55% (2)
3.  Forumer tak kira dari board mana pun asal berminat & berkelayakan18.18% (8)
4.  Tidak memerlukan Moderator.  Lagi best board takder Mod.. ekekekek...4.55% (2)
5.  Selain dari di atas.  Sila nyatakan.4.55% (2)

      

      
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 30-6-2009 03:55 PM | Show all posts
Utk yg kurang jelas, apa yg perlu dibuat hanyalah isikan nama 3 org forumer.  Setiap pencalonan akan diberi 5 kredit.  Pencalonan yg bukan dari warga Borak berdaftar akan ditolak mentah2 ekekeke...

CTH :

Pilihan Pertama : Miss A
Pilihan Kedua : Miss B
Pilihan Ketiga : Miss C
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2009 04:06 PM | Show all posts
SP miss jer ker...mr. tak leh ker...
ekekeke...
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2009 04:12 PM | Show all posts
dah bole undi ker.....aku tgh tak bz nih........


Pilihan Pertama : masarju
Pilihan Kedua : ayushuhada04
Pilihan Ketiga : traza

semua nyer miss...........
aku pilih sebab diaorang ni slalu online.....
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2009 04:18 PM | Show all posts
reena nak pilih


1) masarju
2) airolnizam
3) ayushuhada04

sbb :-

1) dorg ni slalu online
2) ada ciri2 yg bertanggungjwb
3) nampak dorg leh mesra and bekerjasama dgn sumer org
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2009 05:50 PM | Show all posts
nak calonkan jugak

1) masarju  :pompom:
2)shizamak:pompom:
3)nas_alya :pompom:

sebab pilih diorang nie kerana diorang selalu online,rajin ,kreatif dan produktif..
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2009 10:12 PM | Show all posts
Nak calunkan jugak......

1.........Airolnizam
2.........Ayushuhada
3.........Shizamak.....

dorang ni selalu online, mersa pengguna, tau selok belok bod borak, rajin menjawab bila orang bertanya......yang penting ramai orang kenal.....:pompom::pompom::pompom:

buat 2 kali percalunan boleh tak.....:pompom:
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2009 10:21 AM | Show all posts
Utk yg kurang jelas, apa yg perlu dibuat hanyalah isikan nama 3 org forumer.  Setiap pencalonan akan diberi 5 kredit.  Pencalonan yg bukan dari warga Borak berdaftar akan ditolak mentah2 ekekeke...

...
sourplum Post at 30-6-2009 15:55



morning SP ..

boleh calonkan lebih dpd sekali ker?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-7-2009 10:24 AM | Show all posts
SP ..

i nak calonkan ;

Pilihan Pertama : masarju
Pilihan Kedua : 0001
Pilihan Ketiga : aamoi


Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2009 10:41 AM | Show all posts
salam moneng..

ayu akan mencalonkan:-

1. Masarju
2. Traza
3. Aamoi..


sebb mereka2 ni berkelayakan................
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2009 02:27 PM | Show all posts
Pilihan Pertama : masarju
Pilihan Kedua : traza
Pilihan Ketiga : ayushuhada04

sebabnya tentulah diaorg ni rajin online...peka..dan suka menjelajah segenap kampung Borak...
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2009 05:59 PM | Show all posts
Pilihan Pertama : masarju
Pilihan Kedua : ayushuhada04
Pilihan Ketiga : traza

coz dorang ni selalu online...dikenali di warga CARI ..dan kira senior dan agak berpengalaman

tq..
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2009 06:17 AM | Show all posts
dear...culan culannya ialah...

1 ~ Traza
2 ~ ea208964
3 ~ kmkd
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2009 07:41 AM | Show all posts
girl calonkan ni...

Pilihan Pertama : Airolnizam
Pilihan Kedua : masarju
Pilihan Ketiga : ayushuhada04
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2009 10:17 AM | Show all posts
FARIJAMMMM CALONKANNN...
CENGG CENGG CENGG...

Pilihan Pertama : ayushuhada04
Pilihan Kedua : masarju
Pilihan Ketiga : ai_fah

MESRA RAKYAT...MESRA PORUMER...
DAN YG PENTING..DIORANG ADER KAD MESRA PETRONAS...
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2009 09:19 AM | Show all posts
bintang pilih:

Pilihan Pertama : Airolnizam
Pilihan Kedua : masarju
Pilihan Ketiga : Traza

:pompom::pompom:
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-7-2009 01:23 PM | Show all posts
salam....
firah pulak nk pilih......

PiLiHaN PeRTaMa  : MASARJU
PiLiHaN KeDua      : AYUSYUHADA04
PiLihan KETiGa      : MSLIMAUMANDARIN


SeBaB :

SLaLu OnLinE, KeBanYakN SeNioR, BoLeH dIDaPaTi dMana2(hihIHII)
RaJin, SLaLu ToLOnG oRG n BanYak LagI... TapI LasT SKaLi sBb FiRaH YanG naK CaLOn kaN cMnIE.. hihih
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2009 01:46 PM | Show all posts
Salam...

Sempena hari baik hari Jumaat ini, saya selaku pelawat, pembaca dan pengepost di bod borak walaupun jarang-jarang, still nak buat pencalonan gak...

Nama-nama yg dicalonkan adalah.....

1 ~ Traza
2 ~ ea208964
3 ~ aamoi

Harap maklum..
Sekian, terima kasih.......
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2009 03:01 PM | Show all posts
MOD PILIHAN HATIKU

1) TRAZA      
2) EA208964
3) KMKD        

:pompom::pompom::pompom:


Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2009 07:55 AM | Show all posts
Post Last Edit by masarju at 4-7-2009 07:57

w/salam pd yg BERi salam
Dear sour
I nk calonkan:
>amooi
>Traza
>RedMage

:pompom:     :pompom:


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Lawak & Santai


ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-2-2023 10:08 PM GMT+8 , Processed in 0.117063 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list