CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: opie5662

Mintak Pendapat : Mitsubishi Triton & Nissan Navara

[Copy link]
Post time 25-6-2009 12:58 PM | Show all posts
pajero sport memang cantik tapi rasanya tak sesuai dengan niat ko utk pakai utk bawak gi site/keje.Pajero utk bos-bos boleh laaa sebab tak payah angkut barang langsung.ke tuan rumah bos?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-6-2009 03:09 PM | Show all posts
tuan umah pekerja merangkap bos agaknyer
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2009 04:59 PM | Show all posts
60# OrangKita


Betul tue....Aku tumpang X-Trail 2.5 member rasa tak sedap laaa tak selesa....bergegar2 suspention koras kot...
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2009 05:03 PM | Show all posts
Nissan Navara pun ok jugak pasal power lebih berbanding SUV yg lain...Tapi yg perlu dirisaukan kualiti diesel kat malaysia nie mcm hampeh...low grade org kata
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2009 05:06 PM | Show all posts
smlm on the way balik dari kl ke ipoh nmpk triton eksiden terbalik melintang kat tgh jalan.....hujan lebat x nmpk jalan pulak tu....slps simpang ke behrang kot...lupe lak sbb sy ala2 mamai. mintak2 smua yg dlm tu selamat....nak tlg pon x boleh sbb tgk ada bbrape biji kete dh stop tuk tlg..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-6-2009 11:17 AM | Show all posts
58# opie5662

140k++? bukan 160k++ ke?
eco_internet Post at 25-6-2009 03:04 AM


sorri...dah konpius nga x-trail..140k tuh x trail..hehehe
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-6-2009 11:18 AM | Show all posts
58# opie5662

xyah abik x-trail....akak ipar aku pakai.dia kata xbest...b'alun sgt..
laki dia pakai triton...so far lg baik dr x-trail...
tp tu dia kata ler...

pajero sport pun ok tp  ...
OrangKita Post at 25-6-2009 11:58 AM


really...wifey ku tersgt la minat dgn x-trail ini..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-6-2009 11:22 AM | Show all posts
pajero sport memang cantik tapi rasanya tak sesuai dengan niat ko utk pakai utk bawak gi site/keje.Pajero utk bos-bos boleh laaa sebab tak payah angkut barang langsung.ke tuan rumah bos?
mikasa Post at 25-6-2009 12:58 PM


ekceli aku dah ade isuzu sebijik..tp kekadang adek aku bawak pekerjja masuk site jugak...yg nih mmg penggunaan heavy duty la...mmg takleh bawak jenjalan dah isuzu nih...jadinye aku igt nak amek yg nih masuk site yg ringan2 sket la...cam site visit ke..ade gi meeting ke..amek tender ke...bini aku soh amek SUV...aku lak nak amek pikap truck lagi...tp terjatuh hati jugak ngan pajero tuh..susah tul nk buat pilihan nih
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 26-6-2009 11:23 AM | Show all posts
65# 220796

harap sume selamat ek
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2009 12:06 PM | Show all posts
naper tak ambil D-Max? jimat btl. sy guna 3.0 LS D-Max. klau nak yg lagi power, skrg ader High Def 3.2 D-Max. klau navara baru 2.5. harga pn lbh kurang dgn 3.0 D-Max.
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2009 12:13 PM | Show all posts
ko ambik SUV je.. mana ada bos  pakai 4x4.. bos kena laa pakai SUV...ambik ML atau X5
paling teruk pun ambik pajero sport tu
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-6-2009 12:49 PM | Show all posts
naper tak ambil D-Max? jimat btl. sy guna 3.0 LS D-Max. klau nak yg lagi power, skrg ader High Def 3.2 D-Max. klau navara baru 2.5. harga pn lbh kurang dgn 3.0 D-Max.
yarid Post at 26-6-2009 12:06 PM


aku dah ade isuzu...nak amek lain plak
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-6-2009 12:51 PM | Show all posts
ko ambik SUV je.. mana ada bos  pakai 4x4.. bos kena laa pakai SUV...ambik ML atau X5
paling teruk pun ambik pajero sport tu
mikasa Post at 26-6-2009 12:13 PM


tp aku nih kekadang jadi kuli jugak...hehehhe...tgh dok memikir lagi nih
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2010 03:26 PM | Show all posts


Ketuanan Navara tercabar oleh Vitara
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2010 03:57 PM | Show all posts
tak silap aku navara second hand value jatuh merudum...baik ambik triton...
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2010 04:09 PM | Show all posts



Lagi video Navara kena rogol oleh Hilux
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-4-2010 04:17 PM | Show all posts
8zy_zG6Jof0

Ketuanan Navara tercabar oleh Vitara
penyo. Post at 6-4-2010 15:26

vitara dgn bergaya menewaskan nevara
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2010 04:25 PM | Show all posts
vitara ngan hilux tu boleh kalahkan navara??...malu wei....
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2010 04:41 PM | Show all posts
vitara ngan hilux tu boleh kalahkan navara??...malu wei....
eco_internet Post at 6-4-2010 16:25


Agaknya driver Hilux masuk gear reverse....driver Navara masuk gear satu...Tu yg Hilux menang tu
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2010 10:26 AM | Show all posts
79# penyo.

Navara tu masuk gear neutral kot..saje nak kondem Navara..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-12-2022 03:22 AM GMT+8 , Processed in 0.097872 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list