CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12
Return to list New
Author: mongoose_kidz

cerita lama ttg ex bf/gf ???

[Copy link]
 Author| Post time 15-6-2009 11:07 PM | Show all posts
Originally posted by alieyrina at 15-6-2009 21:59
kalau aku bukak cita pasai x-bf....bf aku plak iya2 tanya pasai x-bf aku dulu..aku rasa bf rumate ang nanti diam2 slow2 ja cari awek baru yg tak banyak mulut cm rumate ang tuh...ang yg asik dgaq  ...


mmg pun..bilik dah la kecik.
pulak tu time mlm2..kul 1 2 pagi.
lagi la jelas kedengaran..
kalau dulu aku psg gak earphone tp x sanggup aku nak psg smpai tertidur
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-6-2009 11:33 PM | Show all posts

Balas #21 mongoose_kidz\ catat

paling x suka dgr org bergayut tergedik2 manje kalu nak tido... g la borak kat luar terlentang telingkup pun..... :@ :@
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2009 11:35 PM | Show all posts
penah nina wat jahat kat membe yg baru je syok bercinta.....
nina g btau bf dia masa jwb tipon la.... ko jgn kol lewat2 mlm...
aku nak tido... kalu ko kol gak aku cabut wayar tepon x bg bunyi....
kalu nak kol bwh 12.... hahahahah
pastu kalu bf membe kol gak jwbnye berbisik la dorg....
tu pun kena sound sbb tinge nina mmg xleh dgr org bisik pon mesti terjaga..

bf membe tu xde la marah masa bgtau... dia pon faham kot... privasi org lain gak
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2009 11:38 PM | Show all posts

Balas #1 mongoose_kidz\ catat

memula jeles giler kalu pakwe sebut2 pasal ex dia wpun takde la citer lebey2 pun..
tp aku sendirik ngan slambenye cite mcm2 tentang ex2 aku kat pakwe aku n expect utk dia tak jeles.. haha.. berat seblah aku nih..
tp sebenonye aku open minded.. lebih suke kalu dia cite tentang ex dia drpd dia dok berahsia semua perkara ngan aku..
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2009 11:56 PM | Show all posts
layankan je sudah~~~
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2009 12:24 AM | Show all posts
klu kisah silam diorang, diorang dok penah beromen tue baek tinggalkan aje..

ko setakat makan bersuap2 bagai ke,lawak jenaka ker...biarkan jelah klu dia nk bercerita
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2009 07:59 AM | Show all posts
/me x suka dengar
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2009 11:26 AM | Show all posts
kenangan lama tu mmg patut dilupakan
klu teringat pun..cuba la elakkan dari bercerita..
kadang2 saya terlepas cakap jugak psl ex..
tp, under control..jgn terlalu kerap takut bf terasa hati..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-6-2009 01:23 PM | Show all posts
dulu 6thn lps saya pon suka cite psl x-bf kat my bf skrang..die dgr je..saya pon suka tanya psl x-gf die tp die jarang cite

tp satu hari die ckp ngan saya, "sayang, kisah lama tue biar la letak dlm tong sampah je..tak payah nk igt2 lg..

lps tue tak cite dah..satgi die bengang plaks..hihi
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-6-2009 03:54 PM | Show all posts
Originally posted by Levis502 at 16-6-2009 13:23
dulu 6thn lps saya pon suka cite psl x-bf kat my bf skrang..die dgr je..saya pon suka tanya psl x-gf die tp die jarang cite

tp satu hari die ckp ngan saya, "sayang, kisah lama tue biar la leta ...


aku betul2 harap pakwe kak rumet aku ni ader kekuatan nak cakap mcm bf ko ckp ni...
biar dier sedar yg realitinyer dier tgh kapel ngan sape..
let go citer2 lama
jgn sakitkan hati pakwe yg skarg ni..
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2009 03:59 PM | Show all posts
ko soh la boipren rumet ko tu bukak porem ni,bace benang ne...


inshaAllah hati die akan terbukak utk wat ape yg ko harapkan tu...
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2009 04:47 PM | Show all posts

Balas #30 mongoose_kidz\ catat

yes..kite kena let go..br kite leh move on n bahagia..bf saya ade la cite sket je psl x-gf,tak nak ungkit tkt saya kecik ati..so,mesti la saya pon takmau cite psl x-bf saya lg

awak msg le bf kak roomate awk tue suh die ckp camnie..hihi..satgi die pendam2 je rasa bengang die susah woo..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-6-2009 07:50 PM | Show all posts
Originally posted by philipinoe2 at 16-6-2009 15:59
ko soh la boipren rumet ko tu bukak porem ni,bace benang ne...


inshaAllah hati die akan terbukak utk wat ape yg ko harapkan tu...


kalaulah boleh kak pino...
sy buat dah.
takut ader hati yg terluka
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2009 10:11 PM | Show all posts
soklan utama ahkak: pesal ko plak yg over concern psl boipren rumet ko...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-6-2009 08:42 AM | Show all posts
Originally posted by philipinoe2 at 16-6-2009 22:11
soklan utama ahkak: pesal ko plak yg over concern psl boipren rumet ko...


oh no...jgn fikir yang tu.
sy kesian kat kedua2nyer.
yg sorg baru putus cinta n sorg lagi baru 1st time bercinta.
sy tgk abg tu syg sgt kak rumet sy ni.
jd sy harap hubungan diorg boleh sampai tunang n kahwin
jgn sebab mende2 cam gini diorg putus
sy rase diorg berdua deserve kebahagiaan tu tanpa dibayangi kisah silam masing2 (ayat...x menahan )
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2009 11:31 AM | Show all posts

Reply #1 mongoose_kidz's post

entah la kemungkinan besar housemate lu tu maseh cinta pd ex dier tu mengatasi boipren skang ni. maseh tak bley lupa cinta dulu..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-6-2009 11:38 AM | Show all posts
Originally posted by mongoose_kidz at 17-6-2009 08:42


oh no...jgn fikir yang tu.
sy kesian kat kedua2nyer.
yg sorg baru putus cinta n sorg lagi baru 1st time bercinta.
sy tgk abg tu syg sgt kak rumet sy ni.
jd sy harap hubungan diorg ...


wa rasa tak pyh le lu pikir pasal derang   biarkn je lah..
sbbnye.. biar lah diorg yg uruskn sdrik diorg nyer hubungan.. pahit manis sume tuhh lumrah dlm mana2 relationship..  kalo boipren dier tak suke, biarlah die sdrik ckp ke hape, tkkn tu pon tak reti nk bgtaw   kalo takut kecewa.. jgn bercinta hokei
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2009 04:48 AM | Show all posts
yg dah lepas tu biarkan saje... kitorg tak pernah cita pasal ex memasing, cuma cita zaman ria dahulu kala
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Cinta & Perhubungan


ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-12-2022 04:50 AM GMT+8 , Processed in 0.089890 second(s), 36 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list