CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: amir_izwan

Stephanie Liah, Model Malaysia Yang Mantap!!!

    [Copy link]
Post time 3-9-2012 11:32 AM | Show all posts

dited

nanie posted on 3-9-2012 11:14 AM
aku pon mcm speku die dah cerai sbb ade 2-3 function die pegi slalo ngan sorang anak hekannn ni.

-edited-
Last edited by annehuda on 4-9-2012 10:17 AM

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-9-2012 11:39 AM | Show all posts
berani dia nih... selambe tenuk menayang anak hekan
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2012 11:53 AM | Show all posts
confirm cerai...

this from her blog..

This year,Remy and tyco will be going back to Ipoh for Eid while me got few things to settle up before leaving to Europe.Few upcoming jobs and task have to be done.This year,my ex MIL said is gonna prepare their Eid outfit in Turqouise .Cant wait to see their pictures !
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2012 11:55 AM | Show all posts
Mizlyn posted on 3-9-2012 11:23 AM
dah cerai...ada bf baru gitu


u ada 'inside story' ke? Last edited by viva_gerl on 3-9-2012 11:56 AM

Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2012 12:03 PM | Show all posts
viva_gerl posted on 3-9-2012 11:55 AM
u ada 'inside story' ke?

wahh... me x kenal pun dia.. statement i cam i kenal dia ka?

she ni berhibur saja.. sonok gak tgk2 blog yg she update
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2012 12:35 PM | Show all posts
budakmanentah posted on 3-9-2012 11:23 AM
btol kot dia cerai sbb dlm blog dia yg latest gmbar raya anak ngan EX-MIL katanya.

Mek wase sheols ni anak orang kaya gitiew...

Bapak sheols kan somebody kat Sarawak gitiew..
Ada bisnes sinirik bagai...
Sheols pun anak tunggal...ermmss...

Hubby sheols ni pun katanyer anak owang kaya..

Anak skolah International Skool bagai...

Sheols mmg sangat2 mewah yer...tgk je la barang2 sheols yang branded tuh..
Siap tayang Birkin yer noks...kau hado?
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2012 12:37 PM | Show all posts
Mizlyn posted on 3-9-2012 11:23 AM
dah cerai...ada bf baru gitu

Komfem ke uols?

Mek wase sheols mmg slalu gi events sana sini and peluks2 bonding ngan laki or fomfuan...
Like mesra2 gitiew...

Adakah anak hekan syomel tu kompem bf sheols?
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2012 01:48 PM | Show all posts
macam GRO je
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-9-2012 02:22 PM | Show all posts
annehuda posted on 3-9-2012 11:32 AM
yg nikah?

yup...yg ni die pegi ngan BFF die tu kan. slalo ade je husband die. ni dah lama xnampak

Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2012 02:30 PM | Show all posts
bagus lah ceraiii
tips kat sebelah kanan tuh didelete tak?
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2012 03:47 PM | Show all posts
dah cerai ke ngan suami comolot dia yg bukan main loving doying tu
siap bg tips cam ne nak layan laki'

Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2012 05:25 PM | Show all posts
gila urban hidup die...tak terjangkau akalku
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2012 07:48 PM | Show all posts
patutla haritu tetiba tengok status fb husband dia ni tulis camnih "the burden is off my shoulder...the bird is looking for a new nest". masa tu ai memang speku yang diorang dvorced. kalau betul, sian anak diorang. tapi kalau betul pun, harap2 dedua jaga anak sama2 supaya anak tak kehilangan kasih sayang
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2012 08:57 PM | Show all posts
moga mereka2 ni diberi hidayah..aku instead of jealous, aku rs sgt sdh n takut
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2012 09:25 PM | Show all posts
laa dah cerai rupanya minah ni.anak sape jaga
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2012 09:30 PM | Show all posts
the father la kot.si tajuk thread ni pegi europe kan?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-9-2012 09:53 PM | Show all posts
memula aku jeles tengok diorang...  berjimba sana sini...  ber-lili-lala tak kira masa...

tapi tetiba ntah nape, aku cam takut lak tengok lifestyle camtu...  cam takde kesudahan...

~aku berdoa pada Allah swt semoga aku, mereka dan kita sentiasa berubah kearah kebenaran...
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2012 10:07 PM | Show all posts
biskutsusu posted on 3-9-2012 09:30 PM
the father la kot.si tajuk thread ni pegi europe kan?

apa Fb remy tu ek biskut susu?
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2012 10:22 PM | Show all posts
muka x lawa pun... dada besar tersembul je..huhu
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2012 10:35 PM | Show all posts
tapi masa anniversary dia (bulan june rasanya) mcm loving couple.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-12-2022 01:07 PM GMT+8 , Processed in 0.151756 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list