CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: amir_izwan

Stephanie Liah, Model Malaysia Yang Mantap!!!

    [Copy link]
Post time 23-2-2011 09:35 AM | Show all posts
dah seiras ngan orang lain lak.. huhu.. bukan macam si Soraya Dean kah?? yang berlakon dal ...
samshik Post at 23-2-2011 09:29



    soraya dean? lagi lah aku tak kenal..nak kena wiki lah pulak..haha..tapi muka si steph ni muka nmpk tua or mature..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-2-2011 09:41 AM | Show all posts
soraya dean? lagi lah aku tak kenal..nak kena wiki lah pulak..haha..tapi muka si steph ni  ...
nour2001 Post at 23-2-2011 09:35



    ni ha soraya dean



Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2011 09:43 AM | Show all posts
ni ha soraya dean
samshik Post at 23-2-2011 09:41



    oh rupa ni cam lah jugak tapi namanya je tak tau...a'ah ada iras2 sikitlah..
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2011 09:50 AM | Show all posts
oh rupa ni cam lah jugak tapi namanya je tak tau...a'ah ada iras2 sikitlah..
nour2001 Post at 23-2-2011 09:43



    die nie model .. jarang sangat berlakon...
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2011 02:58 PM | Show all posts
cuba tgk blog anak dia..
gila syiot.. baik tak yah paint badan terus
http://ryanraffael.blogspot.com/ ... y-london-based.html

ni plak aku jumpa tadi.. masa dia muda la kot.. ketet pun kecik hahahahaha syok sendiri ja bnyk

korang bukala link aku kasi ni

http://exoticstephanie.fotopages.com/?entry=771368
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2011 09:28 AM | Show all posts
Reply 126# myahakeem


    msulim.. kawin ngan mamat islam org ipoh... tp sominye mcm xkisah... so american la kot.. hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2011 10:55 AM | Show all posts
amende yg mantap...dada die ke...huh
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2011 01:48 PM | Show all posts
wondering.... JAIS or JAWI... tak leh buat apa ke kalau dah terang terangan bukti terpampang....   we have to ignore je ke.....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-3-2011 02:00 PM | Show all posts
Post Last Edit by magnus at 11-3-2011 14:02

berape manyak stefeni la...bekas mini benjy tu stefeni gak kan..?
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2011 02:15 PM | Show all posts
dasat blog die...mmg xtakut tuhan betul
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2011 02:19 PM | Show all posts
oh rupa ni cam lah jugak tapi namanya je tak tau...a'ah ada iras2 sikitlah..
nour2001 Post at 23-2-2011 09:43

natasha hudson kenal dakk- half kiwi
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2011 03:28 PM | Show all posts
mcm nonya sales gilrs jahh
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2011 11:54 PM | Show all posts
apo la minah ni...
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2011 01:52 AM | Show all posts
takpe..dosa die memacam tuh..laki die ada nak tanggung...kekdahnyer laki die mampoo kots...
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2011 07:58 AM | Show all posts
jauh sgt beza kalo nak compare dgn stefanie chai & soraya dean...way too far lah
plus aku tak kenal langsung so called model aka pelakon ni...gigi pun scary

gambo2 kat blog tu aku tanak komen coz laki dia pun suke bini camtu biar pi la dia yg nanggung dosa senah..btw kan boobs dia tu jadi cam mantap adakah hasil dia susukan anak dia?
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2011 09:01 AM | Show all posts
x prnah nmpak pn......
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-3-2011 09:55 AM | Show all posts
aku baca blog die, laki die siap azankan lagi anak diorg.  

tp konpius aku, gambar kt parti very the america gitu... apekah?
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2011 04:37 PM | Show all posts
Post Last Edit by kerekarlu at 22-3-2011 16:45

aku selalu baca stalked blog dia ni..   ok tipu!! tak bace.. tengok gambar je.. tak yah jenuh pegi cari website gambar-gambar tak senonoh. kat blog tu pun banyak.. dia tak cantik, cume sekerempeng.. tu yg jadi model tu.. pada sape-sape yg tnya macamna dia jagabody.. dia pegi slimming center.. aku pun memula kagum gak tengok ketet dia yg besar.. tapi pas tengok gambor kat fotopages,baru la aku tahu, yg semuanya palesu semata-mata!!

  
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2011 05:47 PM | Show all posts
ala push up bra tu...
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2011 06:43 PM | Show all posts
http://ketagihseks.com/2010/03/1 ... rivate-sexy-dances/

googled her name terkeluar this link....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-12-2022 01:28 PM GMT+8 , Processed in 0.147749 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list