CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: amir_izwan

Stephanie Liah, Model Malaysia Yang Mantap!!!

    [Copy link]
Post time 25-4-2009 07:52 PM | Show all posts
dah tgk myspace dia...mcm porn star pon ade....huhu..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-4-2009 08:14 PM | Show all posts
Originally posted by babydoll at 25-4-2009 19:52
dah tgk myspace dia...mcm porn star pon ade....huhu..


Kalu dia ada buat video panas best jugak tu
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2009 08:17 PM | Show all posts
saper nie.. xkenal haram lngsung..
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2009 08:21 PM | Show all posts
hehehe..............statement aku dah dicantas oleh Momod........Bravo.....!!!!!!!!!

baru tahu..........
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2009 08:22 PM | Show all posts
boobs dia fake sungguh..........

maklum la bukan Islam....sapa kata dia Islam..???? :@
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2009 01:09 AM | Show all posts
Originally posted by namelessk8888 at 24-4-2009 00:32
die ni yg berlakon drama airmata maria tu kan?
yg jadik gf kepade shamsul yusuf haslam tu kan?
kan?




tula aku pun rase cmtu...aku igt die ni original malay sbb mmg muke malay habis..
dlm tv tu pun mmg leh nmpak atas die tu bsar..
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2009 10:41 AM | Show all posts
seksi gler dowh....
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2009 01:11 PM | Show all posts
dia biasa2 je...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-4-2009 07:06 AM | Show all posts
Originally posted by cikguranggi at 25-4-2009 20:22
boobs dia fake sungguh..........

maklum la bukan Islam....sapa kata dia Islam..???? :@


Bkn kalau lelaki Islam nk kawin ngan bkn Islam, yg ppuan tu kena masuk Islam ape?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-4-2009 07:09 AM | Show all posts
Aku rasa dia Islam sbb laki dia Islam.
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2009 07:12 AM | Show all posts

Reply #1 amir_izwan's post

who d heck is she? model cap apa? pesal wa x pernah tengok kat mag wan :re: ataupon ni spesies dalam buku album, birah untuk disewa? so which one is she?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-4-2009 07:13 AM | Show all posts
Originally posted by yipun78 at 28-4-2009 07:12
who d heck is she? model cap apa? pesal wa x pernah tengok kat mag wan :re: ataupon ni spesies dalam buku album, birah untuk disewa? so which one is she?


Kononnya bekas model and pelakon pembantu suam-suam kuku
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2009 07:19 AM | Show all posts
baca balik blog dia, dah leh agak sapa lead sapa sebagai ketua keluarga   hancusssss
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2009 07:21 AM | Show all posts
lawa tp lagha bagi yang nengoknye.....
hehehe...
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2009 07:30 AM | Show all posts
sgt sexy...
husband muslim, tp die bertatooo bagai. isk iskk
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2009 11:18 AM | Show all posts
Originally posted by sosimple at 23-4-2009 02:41
belon dia mcm nak pecah


push up jek kot?

menonjol sgt larr
ni kalu jalan laju sket kompem gegar2 nih
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2009 03:47 PM | Show all posts
tu nak kasi mata seme forumer buka leluas la tu....nakpak lurah dendam.....
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2009 03:50 PM | Show all posts
sume ni pelanggan die ke?
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2009 03:59 PM | Show all posts
sapa nie.....part mana yang mantapnyer?...
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2009 05:19 PM | Show all posts
Originally posted by InVendeTTa at 25-4-2009 00:28
pewiiiiit..muka cam melayu

model ke socialist mcm paris hilton tu?


Tak dia bukan socialist tapi COMMUNIST!


SOCIALITE daaaaa
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-6-2022 10:33 PM GMT+8 , Processed in 0.087371 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list