CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: amir_izwan

Stephanie Liah, Model Malaysia Yang Mantap!!!

    [Copy link]
Post time 13-6-2021 06:18 PM From the mobile phone | Show all posts
haifawehbe replied at 13-6-2021 09:53 AM
agak la bila ada org ckp melayu dia boleh reply x paham bahasa melayu tu.. mcm la dari kecik dok d ...

Itu lah cuols.. hidup penuh penuh dgn tipu2.. adala followers iban sheols tanya pasal tak rindu ke lauk ni lauk tu? Dgn bangganya sheols jawab what is that??? Choiiii bapak pangkat biasa2 je kat gomen
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 06:35 PM | Show all posts
Aiyo! Muka mcmni pon model kaaa! Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 06:59 PM From the mobile phone | Show all posts
haifawehbe replied at 13-6-2021 05:53 PM
agak la bila ada org ckp melayu dia boleh reply x paham bahasa melayu tu.. mcm la dari kecik dok d ...

Dia masa sblm alter yes lawa.. pastu menggemok cam hape je bdn dia… kisah dia tragis jugak kalu ingat2 balik…

Yg xleh tahan photoshoot xpakai top tu.. dh la gemok masaetu.. abis hot la tu bagi dia.. dia islam kan.. terkapai2 sheols
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2021 01:53 AM From the mobile phone | Show all posts
PakKarim replied at 13-6-2021 12:06 AM
Hidup lagi minah ni ek? Entah berapa byk btg dah dia sedut pun tak tau lah. First masa mula dia nk ...

Dia BJ sepa pakarim??  Bg clue ka..i ada pic dia bj bf arab dia..nak swap gosip meh la pm
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2021 12:48 AM | Show all posts
haifawehbe replied at 13-6-2021 05:53 PM
agak la bila ada org ckp melayu dia boleh reply x paham bahasa melayu tu.. mcm la dari kecik dok d ...

pernah nampak dia dok balas komen cakap sarawak ke bahasa mana ntah (iban kot)...  rasanya masih boleh tu...
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2021 06:04 PM | Show all posts
selain daripada krisis moral dan adab
bagi aku, dia ok je

aku suka semangatnya
sangat positif

tapi kadang2 aku terfikir bila dia dah tua nanti
bila dah tak cantik nanti...
dia akan positif ke lagi?
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 10:35 PM | Show all posts
dah balik malaysia for good kah Steph ni?
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 01:01 AM | Show all posts
Ya lah.. i wonder juga dia balik Malaysia for good ke. Maybe orang dah taknak dia kat sana. Tapi tengok dia dressing depan anak, oh my... Apa2 pun i suka tgk dia menari.
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 03:06 AM From the mobile phone | Show all posts
cmf_Strawberry replied at 15-1-2022 01:01 AM
Ya lah.. i wonder juga dia balik Malaysia for good ke. Maybe orang dah taknak dia kat sana. Tapi ten ...

tu la pelik jugak tgok dia x balik2 dah dubai.. dulu sheols x habes2 bandingkan dubai dgn malaysia.. sheols bangga hidup sana dgn ramai kwn2.. alih2 dok sini terus.. dia x tahu ke dubai ni amalkan kasta versi ereb.. ko muka asian mmg dipandang sepi jer melainkan ko kaya raya..
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 12:26 PM | Show all posts
haifawehbe replied at 16-1-2022 03:06 AM
tu la pelik jugak tgok dia x balik2 dah dubai.. dulu sheols x habes2 bandingkan dubai dgn malaysia ...

ahaha iyerrr sis, kasta arab tu angkoh kejadiannya.
Sajala iols tanya sbb kan boarder dah bukak, tapi steph nya ado jur sini

dah tak kerej sana kah. gituler, xpela tunggu jela perkembangan selanjutnyaah.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2022 03:01 PM From the mobile phone | Show all posts
ms awal2 dulu sweet je muka dia ni
ada dia penah berlakon dlm drama siri air mata maria,jd gelfren samsul usop
maria tu lak Diana Danielle.main heroin drama ni.
lps tu dah alter sana sini terus rupa mcm arbok padahal dulu sweet dan lawa i tgk
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2022 03:59 PM From the mobile phone | Show all posts
lilydandelion77 replied at 14-2-2011 01:59 PM
Post Last Edit by lilydandelion77 at 14-2-2011 14:06

dia ni hot mama lah kiranya..now dah convert ...

Nak jadi ibu susuan kena budak yg disusui tu 3 x kenyang. Klu sekali x jadi. Lps nyusu kan budak kenyang dia tdo. So 3x proses tu dikira 3x kenyang.
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2022 09:21 AM | Show all posts
Bihungoreng replied at 16-6-2021 06:59 PM
Dia masa sblm alter yes lawa.. pastu menggemok cam hape je bdn dia… kisah dia tragis jugak kalu i ...

agak2 body skrang ni 57kg ke youls..sbb dia pernah tunjuk berat dia masa dia naik weight scale ..tengok macam gems je...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

23-5-2022 01:23 PM GMT+8 , Processed in 0.084668 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list