CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: amir_izwan

Stephanie Liah, Model Malaysia Yang Mantap!!!

    [Copy link]
Post time 31-10-2019 02:21 PM From the mobile phone | Show all posts
MarissaMiller88 replied at 31-10-2019 02:09 PM
ex bf dia yg arab tu..

Ada ke ig dia u? Ni bf arab yg kt dubai ke ?
I igt dlu dia ada bf arab anak ikan rasanya student kt cyberjaya

Ni zmn b4 dia dok sana dlu
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2019 07:56 PM From the mobile phone | Show all posts
royaldanish replied at 30-10-2019 05:05 PM
Ingat tak dulu dkt blog sheols bgtau bapa sheols Dr hehe
Bapak sheols pegawai kastam biasa je kat ...

ngape ex fil dia tawarkan duit?
mmg ex in laws dia tak suka dia ke?
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2019 09:01 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 31-10-2019 11:56 AM
ngape ex fil dia tawarkan duit?
mmg ex in laws dia tak suka dia ke?

A’ah ex in laws tak suka sheols..  malu dpt menantu mcm tu agaknya..

Tawarkan duit utk tinggalkan remy..
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2019 01:14 AM | Show all posts
babynina30 replied at 31-10-2019 02:21 PM
Ada ke ig dia u? Ni bf arab yg kt dubai ke ?
I igt dlu dia ada bf arab anak ikan rasanya student ...

wowww..anak hekan pun ada ka? i x tau pula..anak hekan during marriage?

yup ex dubai tu..lupa dah ig dia..i x follow sbb asyik up gmbar 'kaya2' je..rimas i
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2019 01:20 AM From the mobile phone | Show all posts
babynina30 replied at 30-10-2019 04:38 PM
I dh request lama. 2yrs kot. Blom approve. Padahal i pakai acc i btol bkn fake acc

I request haritu.. sekejap je.. next day dia da approve.. tapi macam boring je.. so i unfollow dia.
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2019 06:26 AM From the mobile phone | Show all posts
MarissaMiller88 replied at 2-11-2019 01:14 AM
wowww..anak hekan pun ada ka? i x tau pula..anak hekan during marriage?

yup ex dubai tu..lupa d ...

Tak. Bf  ank ikan tu zmn dia lps divorce b4 gi dubai. Pastu clashed
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2019 06:27 AM From the mobile phone | Show all posts
eddlyna replied at 2-11-2019 01:20 AM
I request haritu.. sekejap je.. next day dia da approve.. tapi macam boring je.. so i unfollow dia ...

Sama. I pon dlu penah follow. Ni dia baru approved i blk  lol
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2019 03:27 PM From the mobile phone | Show all posts
royaldanish replied at 31-10-2019 01:59 PM
Kawan steph jugak.. sheols yg rekomen kan kat remy..

Lepastu canang bgtau wife remy tu tak suka ...

Ohh kawan steph ke? I macam dengar wife baru remy tu stewardess? Ke I salah dengar haha
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2019 03:30 PM From the mobile phone | Show all posts
royaldanish replied at 13-10-2019 10:42 PM
Rasanya dh takde cuols.. sheols sepatutnya balik kl july aritu tapi last minit business trip tu ve ...

Study abroad? Ryan tu umur brapa dah?
Remy doing well la now eh. Kawan I gosip masa zaman dengan steph credit card remy ni manjang max sebab layan steph nak shopping
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2019 04:26 PM From the mobile phone | Show all posts
aunty_onion replied at 2-11-2019 07:27 AM
Ohh kawan steph ke? I macam dengar wife baru remy tu stewardess? Ke I salah dengar haha

A’ah kawan sheols juga, yup stewardess. Sheols bgtau tu bff
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2019 04:37 PM From the mobile phone | Show all posts
aunty_onion replied at 2-11-2019 07:30 AM
Study abroad? Ryan tu umur brapa dah?
Remy doing well la now eh. Kawan I gosip masa zaman dengan ...

Tak pasti umur Ryan berapa.
Liah penah uploaded msg dgn Remy
Liah tanya kenapa hantar jauh sgt? Kalau kat London dekat sikit sheols nak jumpa Ryan

Memang betul lagipun sheols bukan nya kerja dulu kan melepak je kat pavi lepastu mlm clubbing.
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2021 10:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Alamak. I pun follow Ig dia. So daring. Rupanyaaaaaaa..
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2021 08:41 AM | Show all posts
apa latest ig dia ni ?
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2021 08:19 AM | Show all posts

queen_sl7
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 12:06 AM From the mobile phone | Show all posts
royaldanish replied at 11-5-2021 08:19 AM
queen_sl7

Hidup lagi minah ni ek? Entah berapa byk btg dah dia sedut pun tak tau lah. First masa mula dia nk terjah masuk bidang model msia dulu pernah la sekali dia sedut totey sorng pelakon btl2 depan mata pak karim. Masa tu pak karim pun satu bilik dlm tu. Selamba je dia blowj depan kawan2. Memang sexs maniak budak stephanie nih.
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 02:24 AM From the mobile phone | Show all posts
PakKarim replied at 12-6-2021 04:06 PM
Hidup lagi minah ni ek? Entah berapa byk btg dah dia sedut pun tak tau lah. First masa mula dia nk ...

Uih.. mendoniaaa kat UAE dah
Keja dgn real estate company
Recently baru pindah rumah

Awal2 dulu masa kat sana office memang sgt mencurigakan nampak sgt dlm bilik htl.. kluar melepak dgn pak arab. Skrg lama dh tak upload melepak dgn pak arab.

Katanya dh tak caya dgn perkahwinan. Sayang sgt eh sheols dgn remy.
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 04:17 AM From the mobile phone | Show all posts
PakKarim replied at 13-6-2021 12:06 AM
Hidup lagi minah ni ek? Entah berapa byk btg dah dia sedut pun tak tau lah. First masa mula dia nk ...

pehh.. sape pelakon tu pak karim?? tumpahkan teh sikit...
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 04:20 AM From the mobile phone | Show all posts
royaldanish replied at 13-6-2021 02:24 AM
Uih.. mendoniaaa kat UAE dah
Keja dgn real estate company
Recently baru pindah rumah

penah tgok live sheols ckp dia dah x nak kawen lebih selesa hidup dgn kwn2.. nk dok dubai x nak balik msia dah katanya.. nampak sheols peramah jer layan followers tapi iols rengsa dgr slang fake london sheols..
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 09:46 AM From the mobile phone | Show all posts
haifawehbe replied at 12-6-2021 08:20 PM
penah tgok live sheols ckp dia dah x nak kawen lebih selesa hidup dgn kwn2.. nk dok dubai x nak ba ...

Memang nampak ramah tapi kalau tgk betul2 cara sheols jawab nampak sombong.. pura2 tak tau pulak tu
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 05:53 PM From the mobile phone | Show all posts
royaldanish replied at 13-6-2021 09:46 AM
Memang nampak ramah tapi kalau tgk betul2 cara sheols jawab nampak sombong.. pura2 tak tau pulak t ...

agak la bila ada org ckp melayu dia boleh reply x paham bahasa melayu tu.. mcm la dari kecik dok dubai terus bodo bahasa melayu.. padahal dekat dubai sana pak arab pandang ko mcm maid pinoy jer..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-7-2022 04:17 PM GMT+8 , Processed in 0.083147 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list