CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: amir_izwan

Stephanie Liah, Model Malaysia Yang Mantap!!!

    [Copy link]
Post time 30-10-2019 04:38 PM From the mobile phone | Show all posts
orglama replied at 18-10-2019 11:17 AM
i belum dpt stalk lagi, blm approved

I dh request lama. 2yrs kot. Blom approve. Padahal i pakai acc i btol bkn fake acc
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2019 04:46 PM | Show all posts
i tgok first page ingat sape...lol...lain betul skrg
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2019 04:55 PM From the mobile phone | Show all posts
babynina30 replied at 30-10-2019 04:38 PM
I dh request lama. 2yrs kot. Blom approve. Padahal i pakai acc i btol bkn fake acc

sama la..i pun x diapprove
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2019 05:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Meiizu replied at 30-10-2019 07:24 AM
Kesian dia..sampai bila lah nak keje camtu.dia ni bukan dari family kaya pun.rugi tak jaga rumahtang ...

Ingat tak dulu dkt blog sheols bgtau bapa sheols Dr hehe
Bapak sheols pegawai kastam biasa je kat kl. 2nd husband tu dulu sheols betul2 sayang end up kecundang jugak bila ex fil tawarkan duit utk tinggalkan ex hub
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2019 05:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Nothing much pun her IG. Gambar lingere. Gambar sexy. She in States at the moment. Ada satu kawan dia nama Sarah Jane tu ye I curious, sbb she terang2 cakap sex hostess & kadang2 datang KL. fuyoo ada sex party ke kat key ell ni
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2019 05:35 PM | Show all posts
sleepyfish replied at 30-10-2019 05:17 PM
Nothing much pun her IG. Gambar lingere. Gambar sexy. She in States at the moment. Ada satu kawan di ...

haa Sarah Jane tu terang2 kan tulis, pakaian both of them pun lebih kurang...dia pulak dok up business meeting je...
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2019 05:43 PM | Show all posts
royaldanish replied at 30-10-2019 05:05 PM
Ingat tak dulu dkt blog sheols bgtau bapa sheols Dr hehe
Bapak sheols pegawai kastam biasa je kat ...

dia kawin 2 kali ke?

ingatkan sorg je .. yg dpt anak lelaki tu je
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2019 06:11 PM | Show all posts
royaldanish replied at 30-10-2019 05:05 PM
Ingat tak dulu dkt blog sheols bgtau bapa sheols Dr hehe
Bapak sheols pegawai kastam biasa je kat ...

Dlm blog dia cite lebattt jaaa...terbongkar smua salah laku dia bila I duk pi baca kat beutifulnara komen.kan dulu2 boleh komen as anon..sape yg geram tu masing2 bukak citelah.

Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2019 06:16 PM From the mobile phone | Show all posts
royaldanish replied at 30-10-2019 05:05 PM
Ingat tak dulu dkt blog sheols bgtau bapa sheols Dr hehe
Bapak sheols pegawai kastam biasa je kat ...

Her 1st ex laki sapa u? I igt remy bdk mmu tu her 1st ?
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2019 06:28 PM | Show all posts
Meiizu replied at 30-10-2019 06:11 PM
Dlm blog dia cite lebattt jaaa...terbongkar smua salah laku dia bila I duk pi baca kat beutifulnar ...

wah...i terlepas pandang beautifulnara tu..apa yg d bongkarkan? i still dlm followers list dia..rasa2nya mcm korang speku tu jg..2 keja..but now i berminat apa yg d bongkarkan kat beautifulnara tu..

btw..ex dia ada share  gambar OKT tgh mengulum.. ..skali dgn crita2 lain jg la...
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2019 06:51 PM | Show all posts
MarissaMiller88 replied at 30-10-2019 06:28 PM
wah...i terlepas pandang beautifulnara tu..apa yg d bongkarkan? i still dlm followers list dia..ra ...

Alaaaa lama dah..zmn tu baca komen kat beutifulnara meme best,zmn blogger
Apa nama soc med remy?
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2019 06:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Meiizu replied at 30-10-2019 10:11 AM
Dlm blog dia cite lebattt jaaa...terbongkar smua salah laku dia bila I duk pi baca kat beutifulnar ...

Masa kluar kat bnara tu iols blom tau kewujudan forum hehe

Yg tumpahkan teh pun kawan sheols juga..

Birkin pink tu bukan ori
Pengotor.. tapi kat blog canang satu dunia tukar panties dlm sehari berapa kali..
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2019 06:55 PM From the mobile phone | Show all posts
airisa replied at 30-10-2019 09:43 AM
dia kawin 2 kali ke?

ingatkan sorg je .. yg dpt anak lelaki tu je

Kalau tak silap dulu sheols tak habis study

Kawen dgn lelaki iban (kalau tak silap) kerja offshore (dkt russia kot) masa tu sheols duduk kat korea. Sesapa yg offshore kat russia memang selalu transit korea.

Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2019 06:56 PM From the mobile phone | Show all posts
babynina30 replied at 30-10-2019 10:16 AM
Her 1st ex laki sapa u? I igt remy bdk mmu tu her 1st ?

Kalau tak silap bangsa iban juga kerja offshore gaji 6 angka kot setiap 24 hari dpt haha agitew
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2019 06:58 PM From the mobile phone | Show all posts
MarissaMiller88 replied at 30-10-2019 10:28 AM
wah...i terlepas pandang beautifulnara tu..apa yg d bongkarkan? i still dlm followers list dia..ra ...

Macam2 kawan sheols bongkar masa tu..

Birkin pink sheols tak ori
Rumah kotor..
Rambut kat tandas tak buang
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2019 07:01 PM From the mobile phone | Show all posts
orglama replied at 30-10-2019 08:55 AM
sama la..i pun x diapprove

La sheols tak approve ke?

Nak iols tlg tepek

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2019 09:12 PM From the mobile phone | Show all posts
royaldanish replied at 30-10-2019 07:01 PM
La sheols tak approve ke?

Nak iols tlg tepek

thanks uols...dia ni keje apa?
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2019 09:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by royaldanish at 30-10-2019 01:32 PM
orglama replied at 30-10-2019 01:12 PM
thanks uols...dia ni keje apa?


Awal2 sheols sampai dubai dulu memang mencurigakan kerja sheols ambik gambar meja & letak macbook atas meja tapiiii ketara sangat meja tu kat bilik hotel! Sheols claimed ‘office’

Lepas tu selalu kluar dgn lelaki2 arab yg memang org have2 betukar ganti tapi sheols blurred kan muka deyols..

Berbulan2 lama nya ‘office’ kat hotel tu tiba2 sheols keja jual property pulak



Dlm tahun ni mcm blom lagi sheols jumpa anaknya.. dulu selalu meratib rindukan anak la.. shared sc whatsapp dgn remy pasal anak.. skrg ni yilekkkk

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2019 09:34 PM From the mobile phone | Show all posts
royaldanish replied at 30-10-2019 09:30 PM
Awal2 sheols sampai dubai dulu memang mencurigakan kerja sheols  ambik gambar meja & letak mac ...

property apa sheols jual tu?
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2019 09:47 PM From the mobile phone | Show all posts
orglama replied at 30-10-2019 01:34 PM
property apa sheols jual tu?

The heart of europe ni mcm Atlantis, The Palm Dubai tu.. floating banglo pun ada juga
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-7-2022 07:24 PM GMT+8 , Processed in 0.093587 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list