CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: amir_izwan

Stephanie Liah, Model Malaysia Yang Mantap!!!

    [Copy link]
Post time 28-9-2018 08:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Mantappp la jugak...lelaki suka la yg mcm gini
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2018 09:10 AM From the mobile phone | Show all posts
X kenal pun uols ni sampai pages 40
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2018 01:33 PM | Show all posts
alang2 ade org up, nk tny ni ke muka sheols skrang

Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2018 11:42 PM From the mobile phone | Show all posts
A ah ni latest muka dia sekarang
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2018 09:49 AM | Show all posts
Coffin69 replied at 3-10-2018 11:42 PM
A ah ni latest muka dia sekarang

mcm muka pondan
muka tak alter lagi lawa

Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2018 02:01 PM | Show all posts
i used to follow her once.. tapi masa tu dia tgh dgn bf arab kejap on kejap off. lelama pening plak tgk caption dgn gegambar yg kadang x suai tgk kat tpt umum ahahahaha... so terus unfollow. tgk2 dia pun mcm nyorok kejap. so dah kembali mendonia ye.

skrg dia based mana? still kat arab ke.

Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2018 03:03 PM | Show all posts
goss79 replied at 4-10-2018 02:01 PM
i used to follow her once.. tapi masa tu dia tgh dgn bf arab kejap on kejap off. lelama pening plak  ...

haah..still kat dubai..kan sheollss jadi ejen hartanah kat sana..skang tgok dia xde exact BF tapi asyik berpartayyyy jahh based on her ig pics..
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2018 03:28 PM | Show all posts
chicozinn replied at 4-10-2018 03:03 PM
haah..still kat dubai..kan sheollss jadi ejen hartanah kat sana..skang tgok dia xde exact BF tapi  ...

oh dah ada keje la... kut x dulu mcm jd model situ model sini je.

Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2018 11:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah keje..she handled macam corporate rep for the company..
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2018 01:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Kerja tu cover je kot.. i rasa dia escort girl la.
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2018 11:23 AM | Show all posts
cmf_Strawberry replied at 5-10-2018 01:43 AM
Kerja tu cover je kot.. i rasa dia escort girl la.

hmmmm boleh jadi juga tu..

Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2018 09:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Ade sekali sorg pak arab upload vid dia ni nyonyot eskrim pak arab tu..... Tapi kejap je pastu delete.....
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2018 09:55 AM From the mobile phone | Show all posts
vasepecah replied at 6-10-2018 09:34 AM
Ade sekali sorg pak arab upload vid dia ni nyonyot eskrim pak arab tu..... Tapi kejap je pastu delet ...

Tu diaaa. Dia dok ckp ada stable job kt sana. Mmg i syak jd escort girl pak arab je. Tu yg mewah kot.

Birkin dia yg pink n orange dlu tu i syak imitation. Haha
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2018 01:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Owh.. queen bless u pun follow ig dia.
Hrp2 queen bless u ikut jejak langkah dia jaga body. Kui3..
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2018 11:56 AM From the mobile phone | Show all posts
apa ig sheols ye?
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2018 12:44 PM | Show all posts
muka dah spesis memondan pulak. apa khabar anak dia kan
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2018 12:53 PM | Show all posts
sheols ni escort girl ke ha? party memanjang di arab sana
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2018 12:36 PM | Show all posts
babynina30 replied at 18-6-2017 02:57 PM
Apa ig dia?

Siapa bf dia skrg ?

apa IG exlaki dia.   
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2018 09:31 AM | Show all posts
vasepecah replied at 6-10-2018 09:34 AM
Ade sekali sorg pak arab upload vid dia ni nyonyot eskrim pak arab tu..... Tapi kejap je pastu delet ...

whoaaaaaaaaaaaa..konpom la eskort girl kan..hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2018 12:50 PM | Show all posts
vasepecah replied at 6-10-2018 09:34 AM
Ade sekali sorg pak arab upload vid dia ni nyonyot eskrim pak arab tu..... Tapi kejap je pastu delet ...

ni eskrem betul ke aka walls paddlepop tu ke? ke eskrem (dalam kurungan)???
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-6-2022 03:11 AM GMT+8 , Processed in 0.080538 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list