CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: amir_izwan

Stephanie Liah, Model Malaysia Yang Mantap!!!

    [Copy link]
Post time 27-5-2015 07:05 PM | Show all posts
Edited by babydoll at 27-5-2015 07:06 PM
batman_2007 replied at 27-5-2015 07:01 PM
Haha.

Memang panas la uols. Tak sanggup rasa tp hadap je laa. Sabtu ni iols dtg jumpa uols dgn ...

choyyyy!! iols plak si steph! koser sgt! klo iols ni steph,harus iols upload selpie iols smpai penuh porum..hahahha!!

lagi choyy iols plak agen produk steph. teda maknanya kak non oi!!! motip iols nk jadi agen beliau?

takmo la iols pak arab.baik cari kokesen.blh repair keturunan. wahahahahahahahahah!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2015 07:11 PM From the mobile phone | Show all posts
babydoll replied at 27-5-2015 07:05 PM
choyyyy!! iols plak si steph! koser sgt! klo iols ni steph,harus iols upkan diri iols sampai kene  ...

Hahaha

Hah tu dia kokesen kaww. Hahaha

Make sure sunat la dulu uols ye. Haha

Ala, produk steph tu baik uols beli produk dato terlajak laris tu gegetah cinta ke apa nama nya. Murahhh. Fungsi sama je kut ke lain dgn steph. Steph tablet ke uols?
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2015 07:16 PM | Show all posts
green_coffee replied at 27-5-2015 07:03 PM
Alamak ade ke? Haruslah mlm ni sblm tido stalk IG si steph kan....hahahaha...misi mlm ni nk cr 50  ...

haipp!! jgn tgk! pi tido!! nt uols termimpi2 mengigau sebut nama nizo

uols scroll bawah2 tu,ade yg time nizo g key el jmpa dia.ade la gitu2.sambung sampai gmbor yg atas2.
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2015 07:21 PM | Show all posts
batman_2007 replied at 27-5-2015 07:11 PM
Hahaha

Hah tu dia kokesen kaww. Hahaha

oh baiklah.iols akan ingt pesan uols.maklum la..iols x pandai bende2 ni.inesen la katakan..

yg produk dato terlajak laris tu cemane? yg iols paham si steph ni cm pill,sumbat masuk di situ.RM1900 sekotak, jadi anak dara up 2 years katanya.ni yg iols paham ler.
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2015 07:36 PM From the mobile phone | Show all posts
babydoll replied at 27-5-2015 07:21 PM
oh baiklah.iols akan ingt pesan uols.maklum la..iols x pandai bende2 ni.inesen la katakan..

y ...

Kaaann.

Uollsss cougar kan. Lololo. Gurau jerkk

Iols tak ambk perhatian sgt produk sheols sb macam mahal sgt kan. Tak mampooo kita.

Kalau yg sumbat2  tu ada jew kan produk tempatan nama apa ntah susuk dara ke apa style sumbat keluar tinggg dara kembali. Gitu kan. Tak de lah cecah 1900 uolss.

Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2015 07:42 PM | Show all posts
batman_2007 replied at 27-5-2015 07:36 PM
Kaaann.

Uollsss cougar kan. Lololo. Gurau jerkk

yg jamu susuk dara mak dara anak dara tu cm nk bagi ketat je yg iols paham. si steph pny produk ni baru yg tinggg!! ada selaput dara balik.2 tahun jadi anak/mak dara.based on ape yg dia tulis,gitu la.

tu la.1900..giler arr!! ade ke org sanggup beli? ramuan herba arab katanya..katanya la..huhuh~~
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2015 07:48 PM From the mobile phone | Show all posts
babydoll replied at 27-5-2015 07:42 PM
yg jamu susuk dara mak dara anak dara tu cm nk bagi ketat je yg iols paham. si steph pny produk ni ...

Iya.
Amboiihh. Selaput kembali gitu siap ada guranty kan. Huhu

Herba arab padang pasir mana dia cari. Hebat ko steph. Selain berbakat dlm dubsmash ada bakat lain jugak.

Untongg nijo dpt barang baik sokmo2 kan.
Mandi dlm bathtub hari2 lq jawabnya
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2015 07:57 PM | Show all posts
batman_2007 replied at 27-5-2015 07:48 PM
Iya.
Amboiihh. Selaput kembali gitu siap ada guranty kan. Huhu

mampoooo uols, cari herba padang pasir wat selaput dara tu ada balik?

barang baekk..mana mau lepas..hahahahah!!
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2015 08:04 PM From the mobile phone | Show all posts
babydoll replied at 27-5-2015 07:57 PM
mampoooo uols, cari herba padang pasir wat selaput dara tu ada balik?

barang baekk..mana ...

Kaan.

Kucing mna sanggup tolak susu yg sanggup dtg serah diri.

Harini senyap jew iG sheols. Tak berjimba ke hari ni. Haha.
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2015 08:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Stephani Liah ni kan bff Lana Nordin..
Tapi tak nampak pun kelibat dia dlm wedding Lana..dah tak geng kah
Atau semata2 geng clubbing or

Lana takut Daud kena caras dgn Liah
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2015 02:40 AM | Show all posts
Madel replied at 27-5-2015 08:24 PM
Stephani Liah ni kan bff Lana Nordin..
Tapi tak nampak pun kelibat dia dlm wedding Lana..dah tak ge ...

byk idea speku uols. kellasss!!
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2015 02:41 AM | Show all posts
batman_2007 replied at 27-5-2015 08:04 PM
Kaan.

Kucing mna sanggup tolak susu yg sanggup dtg serah diri.

jimba golek kt umah je kot..hahahahah!!
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2015 12:11 PM From the mobile phone | Show all posts
babydoll replied at 28-5-2015 02:41 AM
jimba golek kt umah je kot..hahahahah!!

So dah putus ke uols.. Lol
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2015 11:44 AM | Show all posts

nampak gaya cm gitu ler. sbb dia dh tukar dari mrs. ke miss.

i xtau la u sempat ke tak baca,ada satu pic dia post kt IG,yg gmbar quote "don't expect her to do her roll..bla bla bla.." dia ada tulis kt caption ape yg jadi.

first dia ckp pasal respect.yg mamat tu expect a respect from her.pastu dia ckp mamat tu x bg dia post gmbar seksi2 kt IG.tp dia blh plak like gambar minah2 seksi. pastu mamat tu call her names la,ade semua her account number,her social network passwords. x lama lps tu,dia delete caption tu. tetiba rasa kesian plak kt dia. huhuhu~~


Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2015 11:51 AM | Show all posts
babydoll replied at 3-8-2015 11:44 AM
nampak gaya cm gitu ler. sbb dia dh tukar dari mrs. ke miss.

i xtau la u sempat ke tak baca,ada ...

sheols gigih menjual ubat puki kan?akak ada follow IG sheols kejap namun banyak post jual ubat puki jah so akak unfollow jah.
tak kuasa akak nak hadap iklan puki sebegitu
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2015 12:14 PM | Show all posts
Changa replied at 3-8-2015 11:51 AM
sheols gigih menjual ubat puki kan?akak ada follow IG sheols kejap namun banyak post jual ubat puk ...

hahahah!! haah kak, dia ada jual ubat tuut. mahal jgk ubat tutt yg beliau jual, RM2700 .
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2015 12:34 PM From the mobile phone | Show all posts
babydoll replied at 3-8-2015 12:14 PM
hahahah!! haah kak, dia ada jual ubat tuut. mahal jgk ubat tutt yg beliau jual, RM2700 .

Dari awal boleh agak tak kemana hubungan gitu. Gigih show off itu ini. Body habis dh bg org tgk. But itu semua silap dia jugak. Mengenangkan semua relationship dia sebelum ni pun setengah jalan jgk and perang habis jgk dlm ig dulu. Cuma dgn arab ni nmpak light2 je sindir2. Arab tu pun ada sindir2 jgk.

Skrg gigig masing2 gigih try to move on tp.. Macam sarcastic tu ada lg.
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2015 12:36 PM | Show all posts
steph steph.. byk sgt hot story kan dia ni..
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2015 12:45 PM | Show all posts
batman_2007 replied at 3-8-2015 12:34 PM
Dari awal boleh agak tak kemana hubungan gitu. Gigih show off itu ini. Body habis dh bg org tgk. B ...

i'm trying to be positive when i see their relationship. namun..x dpt.huhuhuh~~

xpela,nk wat cemane, dh sampai ctu je jodoh diorang berkapel. ssh agaknye nk jga laki gitu. dia pn cmtu.huuh~~
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2015 12:57 PM | Show all posts
motip ade balik kisah ni..hehehee.. tapi aku pun baca skali
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-6-2022 02:39 AM GMT+8 , Processed in 0.084432 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list