CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: amir_izwan

Stephanie Liah, Model Malaysia Yang Mantap!!!

    [Copy link]
Post time 27-5-2015 05:17 PM | Show all posts
batman_2007 replied at 27-5-2015 05:11 PM
Bg dia mana2 pun boleeyyy asal muka dia stand out dalam group selpie kan. Nak separuh setengah bog ...

girtuhhhh~~ janji stand out la kan.hahahah! aku penah komen kt satu clip dubsmash yg dia wat dgn kawan dia. tros delete komen aku sbb aku ckp dia dgn kwn dia muka lebih kurang sama. takleh terima org kata gitu.cumanya,belom tahap block,delete ja.hahah!!

penyabar btol boypreng dia dpt gepreng jenis kaki selpie.takpela,sayang..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-5-2015 05:18 PM | Show all posts
stania83 replied at 27-5-2015 05:09 PM
remy ni dulu masa kat mmu dapat Haflin lepas kawein pulak dgn stephanie, ape laa daya penarik dia  ...

tak kepastian ape daya penarik yg wat si remy tertarik..huhuh~~
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2015 05:26 PM From the mobile phone | Show all posts
babydoll replied at 27-5-2015 05:17 PM
girtuhhhh~~ janji stand out la kan.hahahah! aku penah komen kt satu clip dubsmash yg dia wat dgn k ...

Yg mana uols?

Dubsmash sheols yg iols suka satu je. You blocked me on fb tu.. Tingtong gitu. Tp si ucooopp buat lagi best. Eh ke situ pulak.

Tp dalam member2 sheols yg paling lawa ada sorang nama msofeaters. Lawa dri steph ni. Tp dlm iG sheols, si msofeaters bedak muka macam opera cina. Lololol. Jnji dia stand out kan.
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2015 05:33 PM | Show all posts
batman_2007 replied at 27-5-2015 05:26 PM
Yg mana uols?

Dubsmash sheols yg iols suka satu je. You blocked me on fb tu.. Tingtong gitu. Tp ...

yg dia dgn kwn dia yg mikeaela quinn tu.kan ala2 sket muka diorang.yg tu la iols komen.langsung delete komen iols.hahahahhha!!

yup,agreed.msofeaters tu ag cun dari stephanie.namun..mana bley! dia kna up ag.

iols baca caption satu gambar dia..dok ladyboss kehulu,classy kesini.iols cm..okayyy~~ org klo btol classy x ckp dia classy..
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2015 05:49 PM From the mobile phone | Show all posts
babydoll replied at 27-5-2015 05:33 PM
yg dia dgn kwn dia yg mikeaela quinn tu.kan ala2 sket muka diorang.yg tu la iols komen.langsung de ...

Oh yg tu keww.

Dia ni bukan takde rupa langsung tp perabis duit duk kejar jantan yg average. Baik la ngap ikan jerung ke nampak lah hasil dri no pain no gain dia tu

Tp tu la. Taste dia. Dia pernah cakap no to jantan malay kan. Barang x power kot. Lol. Tu sanggup kejar arab janji nafkah batin sempurna gitteww. Huhu.
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2015 06:13 PM | Show all posts
batman_2007 replied at 27-5-2015 05:49 PM
Oh yg tu keww.

Dia ni bukan takde rupa langsung tp perabis duit duk kejar jantan yg average. B ...

hahhahahahahahaah!! tuhaaaann!! tak terpikir plak iols kesitu!
iols ingt dia pilih laki non malaysian sbb tak up kekdahnye. ape barang kapel dgn lelaki satu negara.kapel dgn org luar baru up. gittewww~~ hahhahaha!!

cm uols ckp..dh taste gitu.nk wat cemane. pastu gigih iklankan laki beliau sgt perfect gitteww..takpela..dh happy cmtu kekdahnye.hahah!!
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2015 06:22 PM From the mobile phone | Show all posts
batman_2007 replied at 27-5-2015 04:44 PM
Tetibah.. Nak csi kan. Hahaha

Mana tau terserempak dgn dia tgh selpie tepi2 jalan ke iols say h ...

Motip kan uollss nk say hi kat dia....amek pic dia tgh gitu2 dgn nizo cukuplah....haha
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2015 06:23 PM From the mobile phone | Show all posts
babydoll replied at 27-5-2015 06:13 PM
hahhahahahahahaah!! tuhaaaann!! tak terpikir plak iols kesitu!
iols ingt dia pilih laki  ...

Tak nak malaysian ambil nepal la uols. Up setingkat. Hehee

Anyway,Berlambak lambak arab ,mat salleh sekitar kl ni tp yg tuuu jgk dia pilih kan. Sebelum jumpa arab dubai merata gak dia berjalan kan sampai ke turkey giteww. Tak dapat. Cuba lg. tup2 dapat dgn hat skrg ni hah. Tahniah la kan. Hehe

Dia ni pilih SIZE does matter kot. Hehe.
Hadap la sangat kan org2 arab klimax 2 minit. Haha

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-5-2015 06:24 PM From the mobile phone | Show all posts
green_coffee replied at 27-5-2015 06:22 PM
Motip kan uollss nk say hi kat dia....amek pic dia tgh gitu2 dgn nizo cukuplah....haha

Haha. Uols tasty dengan nijo kah.

Gurau jeww
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2015 06:28 PM | Show all posts
green_coffee replied at 27-5-2015 06:22 PM
Motip kan uollss nk say hi kat dia....amek pic dia tgh gitu2 dgn nizo cukuplah....haha

uols..gmbar beliau gitu2 dgn nizo tu takyah tggu ahkak kte amikkan. dia sendiri haplod kt IG kekdahnye.huhuh~~

selambe mak nenek je dia upload gmbar mandi sama2 dgn laki beliau kt bali hari tu.terpikir iols..sape tlg amikkan?
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2015 06:34 PM | Show all posts
batman_2007 replied at 27-5-2015 06:23 PM
Tak nak malaysian ambil nepal la uols. Up setingkat. Hehee

Anyway,Berlambak lambak arab ,mat sa ...

hhahahahah!! i lap u darling! u r so funny!!   arab 2 minit je eh? ..iols tatau.inesen sungguh iols...

iols rasa cm nizo yg sponsor business bende yg nak dptkan dara balik tu.1900 sekotak kauuu!! sbb dia cm hint kt caption yg nizo tu cm business partner n backbone beliau.


arab & kokesen yg ada kt malaysia x pandang beliau..nk wat guane..bertabah sajalah..
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2015 06:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Remy Dr sekolah mmg minat Chinese look..
Kawen plak dgn si steph..
Psl apa cerai? Tp nmpk dlm fb kemain loving Sgt dgn remy...pas cerai hidup dia nmpk teruk Sgt...
Tgk ada bisnes kt Dubai..a new Stephanie katanya
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2015 06:44 PM From the mobile phone | Show all posts
babydoll replied at 27-5-2015 06:34 PM
hhahahahah!! i lap u darling! u r so funny!!   arab 2 minit je eh? ..iols tatau.inesen su ...

Inesen la sangat uols ni. Pang kang. Hehehe

Jom la uols ke dubai kita. Buat rombongan cik kiah. Kita pilih main tunjuk2 jari je gittew. Lololo. Mana tau uols dapat laki org sana. Dapat naik unta free. Baru boleh comolot and buat dubsmash sama2 dgn steph kan. Ala wanita plastik arab giteww. Huhu

Dubai panas uols. Turkey jom. Eh ,kesitu pulak.. Haha
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2015 06:45 PM From the mobile phone | Show all posts
batman_2007 replied at 27-5-2015 06:24 PM
Haha. Uols tasty dengan nijo kah.

Gurau jeww

Hahahah....x nk la tasty kt nizo kalau 2 minit jer....lol
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2015 06:49 PM From the mobile phone | Show all posts
green_coffee replied at 27-5-2015 06:45 PM
Hahahah....x nk la tasty kt nizo kalau 2 minit jer....lol

Ambooi. Kemain kan. Hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2015 06:50 PM From the mobile phone | Show all posts
babydoll replied at 27-5-2015 06:28 PM
uols..gmbar beliau gitu2 dgn nizo tu takyah tggu ahkak kte amikkan. dia sendiri haplod kt IG kekda ...

Omg ye ke??...Iolls ni IG x selalu bukak...apa kejadah nye upload pic mandi sama kt IG....sib baik x de upload ala2 50 shade of gray kan uolllss...tp pic2 steph ni penuh ngn gambo ketet je kn?? Sgt terbuka sheollls ni....hahaha
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-5-2015 06:53 PM | Show all posts
batman_2007 replied at 27-5-2015 06:44 PM
Inesen la sangat uols ni. Pang kang. Hehehe

Jom la uols ke dubai kita. Buat rombongan cik kiah. ...

hahahhahah!! arab plastik yg tak tahan tu!

iols dh mmg dok Dubai ni ha..uols je kene dtg cni. panas uols kt cni sekarang.kkdng susah bernafas sbb angin panas.namun iols harungi jua.
tu yg iols ckp, gile ke ape si steph nak selpie tepi jalan skrng neh..bapak panas kot.huhu~~
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2015 06:56 PM | Show all posts
green_coffee replied at 27-5-2015 06:50 PM
Omg ye ke??...Iolls ni IG x selalu bukak...apa kejadah nye upload pic mandi sama kt IG....sib baik ...

ada jgk kearah 50 shades of nizo beliau tu..huhu~ jgn tgk! haipp!!

dh beliau mmg begitu.nk wat guane. dia tayang..kte..erm..tgk je la ye.hahahaha!!
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2015 07:01 PM From the mobile phone | Show all posts
babydoll replied at 27-5-2015 06:53 PM
hahahhahah!! arab plastik yg tak tahan tu!

iols dh mmg dok Dubai ni ha..uols je kene dtg  ...

Haha.

Memang panas la uols. Tak sanggup rasa tp hadap je laa. Sabtu ni iols dtg jumpa uols dgn steph. Haha. Ke uols ni steph. Hahaha

Uols kerja ke tawen pak arab 2 minit ni ?
Ke uols agen produk steph. Hehe


Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2015 07:03 PM From the mobile phone | Show all posts
babydoll replied at 27-5-2015 06:56 PM
ada jgk kearah 50 shades of nizo beliau tu..huhu~ jgn tgk! haipp!!

dh beliau mmg begitu.n ...

Alamak ade ke? Haruslah mlm ni sblm tido stalk IG si steph kan....hahahaha...misi mlm ni nk cr 50 shade of nizo....wakakkaak...uollss ni buat iollss gelak ptg2 ni...hilang tension gitu...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-9-2022 04:07 AM GMT+8 , Processed in 0.080036 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list