CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: amir_izwan

Stephanie Liah, Model Malaysia Yang Mantap!!!

    [Copy link]
Post time 19-5-2015 03:06 PM | Show all posts
sexy betul dia ni kan .....
dah lama xnampak #mrmrsnizo kat ig dia ..... sudah xcouple barangkali .....
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2015 03:45 PM | Show all posts
Arab tak semestinya Islam....Arab kristian pun ramai.....
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2015 03:53 PM | Show all posts
okawa replied at 23-4-2009 08:34 PM
ala..
aku ada baca blog dia.
dia mmg sayang giler kt hubby dia(islam).

Haflin ker ni? Sebab Haflin ex gf ex husband dia.

Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2015 07:41 PM | Show all posts
vasepecah replied at 19-5-2015 03:06 PM
sexy betul dia ni kan .....
dah lama xnampak #mrmrsnizo kat ig dia ..... sudah xcouple barangkali  ...

ade kt Dubai ni haa..dok umah incik nizo dia katanya..tp tgk trip dia kali ni cm agak hambar gitu.klo x,tak menahan nak post segalanye.huhuh~~
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2015 08:27 PM | Show all posts
mcm mana pempuan ni dpt bf arab ek? yg ex aritu arab jugak. bukan main lg post kt fb masa break up tu. siap post gmb dgn lelaki lain lg ats katil nk tunjuk dkt ex tu, balas dendam kononnya
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2015 03:10 PM From the mobile phone | Show all posts
eurica replied at 19-5-2015 08:27 PM
mcm mana pempuan ni dpt bf arab ek? yg ex aritu arab jugak. bukan main lg post kt fb masa break up t ...

Bajet kaya steph ni.
Walhal average jer. Goal digger katanya tp macam GOLD digger jer.

Yg dia tgh couple ni skrg si nizo ni pun bukan nye berharta sgt rasa. Biasa2 jer. Or mungkin nizo jdkan pompuan pemuas nafsu je kot. Hehe

Tp si steph ni memang jenis exaggerate giler.

Rasa macam tak lama je tgk gaya dlm iG sb dia dh biasa bebas kat kl ramai kawan.
Duk dubai jd pemuas nafsu or maid nizo je nampak nya.
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2015 03:15 PM From the mobile phone | Show all posts
batman_2007 replied at 27-5-2015 03:10 PM
Bajet kaya steph ni.
Walhal average jer. Goal digger katanya tp macam GOLD digger jer.


Ingt both steph n nizo ni kaya raya...tgk cara idup mak datuk......tp cara steph kat ig bajet gud2 merendah diri at d same time mewah giler...
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2015 03:33 PM From the mobile phone | Show all posts
green_coffee replied at 27-5-2015 03:15 PM
Ingt both steph n nizo ni kaya raya...tgk cara idup mak datuk......tp cara steph kat ig bajet gud2 ...

Si steph ni mmg tak kaya la kan.
Masa dgn ex dulu je nmpk mewah jg

Kalau si nizo ni klau betul dia duduk riviera apartments tu mmg lah expensive.
Tp apa2 di dubai mmg mahal pun.

Nanti sabtu ni iols g dubai. Iols csi lg. lololo. Tetiba. Huhu
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2015 03:49 PM | Show all posts
batman_2007 replied at 27-5-2015 03:10 PM
Bajet kaya steph ni.
Walhal average jer. Goal digger katanya tp macam GOLD digger jer.

hahha! aku ingt aku sorang je pikir gitu. cm hambar gitteww time datang Dubai kali ni.byk dia post pasal produk dia.buhsan kot,xleh g memane.huhuhuh~~
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2015 04:05 PM | Show all posts
callgirl kelas atasan kot die ni..
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2015 04:21 PM From the mobile phone | Show all posts
batman_2007 replied at 27-5-2015 03:33 PM
Si steph ni mmg tak kaya la kan.
Masa dgn ex dulu je nmpk mewah jg


Harusla uollss csi dlm2 eh.....haha....byk2 retis..steph ni la yg I berminat nk tau cite dia.....hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2015 04:40 PM | Show all posts
keys replied at 20-4-2015 12:12 PM
Mana ada kaya...dia biasa saja la

acah2 kaya je dia ni..
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2015 04:42 PM From the mobile phone | Show all posts
babydoll replied at 27-5-2015 03:49 PM
hahha! aku ingt aku sorang je pikir gitu. cm hambar gitteww time datang Dubai kali ni.byk dia post ...

Kaan.

Macam hambar kali ni.
Tp nasib la nizo if one day break up dgn dia. Haha. Kecoh satu iG dia canang. Macam exes dia dolu2.

Dari iG dia pun nmpak duk post pasal relationship status je n missing pink cottage dia. Tgk jer setakat mana nak hadap duduk Dubai tu. Hehe
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2015 04:44 PM From the mobile phone | Show all posts
green_coffee replied at 27-5-2015 04:21 PM
Harusla uollss csi dlm2 eh.....haha....byk2 retis..steph ni la yg I berminat nk tau cite dia.....h ...

Tetibah.. Nak csi kan. Hahaha

Mana tau terserempak dgn dia tgh selpie tepi2 jalan ke iols say hi la kat dia kata uols kirim salam. Lol
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2015 04:56 PM | Show all posts
siapa nama ex husband dia yg mmu tu?
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2015 05:05 PM | Show all posts
batman_2007 replied at 27-5-2015 04:44 PM
Tetibah.. Nak csi kan. Hahaha

Mana tau terserempak dgn dia tgh selpie tepi2 jalan ke iols say h ...

hahahahah!! gile ke ape selpie tepi jalan.dh la panas terik tahap susah nk bernapas gini nk selpie bagai, kejadahnye?.tapi dia sendiri claim yg dia ratu selpie gittew. uols mampooo??
dia mmg pindah sini ke ape? lama btol dia dok cni. x keje ke? oops! lupa..org kaya..
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2015 05:05 PM | Show all posts
stania83 replied at 27-5-2015 04:56 PM
siapa nama ex husband dia yg mmu tu?

remy rizal..x silap iols la...tp remy2 gitu la..
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2015 05:09 PM | Show all posts
babydoll replied at 27-5-2015 05:05 PM
remy rizal..x silap iols la...tp remy2 gitu la..

remy ni dulu masa kat mmu dapat Haflin lepas kawein pulak dgn stephanie, ape laa daya penarik dia nihhh
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2015 05:11 PM From the mobile phone | Show all posts
babydoll replied at 27-5-2015 05:05 PM
hahahahah!! gile ke ape selpie tepi jalan.dh la panas terik tahap susah nk bernapas gini nk selpie ...

Bg dia mana2 pun boleeyyy asal muka dia stand out dalam group selpie kan. Nak separuh setengah bogel or bogel terus pun ada aku kisah bg dia ni.

Setakat ni dubai tu second home dia so menetap la kut selagi masih ada chentaa.

Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2015 05:12 PM | Show all posts
seksi gila la pompuan ni..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-6-2022 04:25 AM GMT+8 , Processed in 0.088293 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list